Marek Socha Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Czesc, Mam do odstapienia apartament dla 6 osob o powierzchni 120 m2 w "Apartments Walter Senoner". Trzy oddzielne sypialnie, trzy lazienki, duzy salon, duza osobna kuchnia z jadalnia (zmywarka). www.senonerwalter.com/eng/wohnung1.htm Apartament znajduje sie w samym centrum doliny, z bardzo latwym dostepem do Seiser Alm i Sella Ronda. Termin: 15.02 - 22.02 (7 nocy) W cenie: 7 noclegow, poszewki, reczniki, Wifi, sprzatanie koncowe, parking. Cena: 1700 EUR Jesli ktos jest zainteresowany to prosze piszcie na: socha.marek@gmail.com lub +41 799 09 35 33 Pozdrawiam, Marek Socha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Nadzwyczaj atrakcyjna cena.:stupid: Szybko! Klikajcie! Dzwońcie! :eek: Co to ma być za oferta?:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Nadzwyczaj atrakcyjna cena.:stupid: Atrakcyjna będzie jak upcha się tam 12 osób :stupid: . Ale Marek pisze że odstąpi ten apartament który kosztuje 1700 ojro za darmo :eek:. Cenę podał tak dla jaj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Kolega ze Szwajcarii to i cena szwajcarska - a może pomylił się o jedno zero...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Za 170 ojro to bym sam tam poleciał :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Obejrzyjcie tylko... http://www.senonerwalter.com/deu/index.html ...a będziecie wiedzieć czemu taka niska cena.:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Trzy oddzielne sypialnie, trzy lazienki, duzy salon, duza osobna kuchnia z jadalnia (zmywarka).Wcale mnie ta cena nie dziwi szkoda że to nie moja liga:frustrating: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Cena może nie jest ekonomiczna, ale też i nie zaporowa, wychodzi po 40EUR/os/dzień. No i jest rzecz, która jest dla mnie b.ważna przy poszukiwaniu apartamentów - każda para ma osobną łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Trzy oddzielne sypialnie, trzy lazienki, duzy salon, duza osobna kuchnia z jadalnia (zmywarka).Wcale mnie ta cena nie dziwi szkoda że to nie moja liga:frustrating: Dokładnie. Tak jest również i w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Na pierwszy rzut oka wygląda na duże i atrakcyjne. Ja już raz naciąłem się na apartament, który fajnie wyglądał na fotkach a tu aż razi "szerokim kątem". W realu wygląda o połowę mniejsze Mimo wszystko cena nie jest jakaś kosmiczna, ja jednak wolałbym pojechać w tej cenie na 2x7 dni bo aż tak wielkiej wagi nie przyjmuję przy jakim stoliku ogram wszystkich w tysiąca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi