kozlow Napisano 29 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2005 potrzebuje ochraniacze na golenie,gdzie moge takie kupic??i jakie sa dobre!!] aha myslałem o ochraniaczach piłkarskich ale pewenie nie zdadza egzaminu!!! a i przy okazji ochraniaczy na golenie potrzebuje jeszcze gardy do kijów,patrzyłem w mask sport nie ma,tak samo skiteam. pozdrawiam i czekm na info,narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.knittel Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Ochranicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepsze są Leki ochraniacze zarówno gardy jak i na golenie. Piłkarskie nie bardzo a co do Leków to na stronce pewnie znajdziesz, gdzie można je kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Ochranicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! według mnie najlepsze są ochraniacze invicta zarówno na golenie jak i na kijki na kijki powinny kosztować ok 60 zl a na golenie ok 150 zł każde wyższa cena za ochraniacze to juz czysta przesada. Najlepiej kupić w kurortach narciarskich typu szczyrk czy zakopane (ostatnio widziałem na krupówkach) a w krakowie to isport koło ch zakopianka (ale nie wiem czy mają te konkretnie) serdecznie pozdrawiam szymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Ochranicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! według mnie najlepsze są ochraniacze invicta zarówno na golenie jak i na kijki na kijki powinny kosztować ok 60 zl a na golenie ok 150 zł każde wyższa cena za ochraniacze to juz czysta przesada. Najlepiej kupić w kurortach narciarskich typu szczyrk czy zakopane (ostatnio widziałem na krupówkach) a w krakowie to isport koło ch zakopianka (ale nie wiem czy mają te konkretnie) serdecznie pozdrawiam szymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2005 Ochranicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My posiadamy Komperdella Jak Cie interesuje, to slij info na rob@fischer-ski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scansport Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2005 Ochranicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam Kozlow! Zapraszam na naszą stronę www.scansport.com.pl znajdziesz tam w ofercie JOFA profesjonalne ochraniacze i kaski narciarskie. Pozdrawiam, Mikołaj Knop SCANSPORT ul.Garbary 98 61-757 Poznań marketing@scansport.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi