Januu Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Sprzedam Wiślański Skipass karnet na 7 dni po 8h. Jest to siedem dowolnych dni, nie muszą być po sobie. Cena jaka mnie interesuje to: 350zł Cena regularna na stronie aktualna na dzisiaj to: 468zł. Link do aukcji: http://allegro.pl/karnet-narciarski-wislanski-skipass-7-dni-narty-i3954876829.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Dajesz gwarancje śniegu ? Bo jak nie, to mogę zaryzykować 50 zł :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Biorac pod uwage prognozy pogody,stan stokow we Wisle,moge zaofeowac 250 zl. Na dzien dzisiejszy to i tak szalenstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Januu Napisano 11 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Oczywiście, a najlepiej każdy wziąłby za darmo. Takie promocje tylko w erze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 mi zostało jeszcze 6 dni i mam zamiar go wykorzystać mamy dopiero 11 luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Januu Napisano 12 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Sprawa nieaktualna, również postanowiłem go wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi