Chris_M Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Na Górze Chełm w Myślenicach, w każdy poniedziałek "Skandalicznie niskie ceny": http://www.myslenice.koninki.pl/strona-glowna/skandalicznie-niskie-ceny.html Podane ceny obowiązują w każdy poniedziałek w godz. 9.00-21.30 do zakończenia promocji KARNET GODZINY CENA Karnet Poranny 9-13 22 zł Karnet Popołudnowy 12-16 22 zł Karnet Wieczorny 17-21.30 22 zł Karnet Dzienny 9-16 25 zł Karnet Student 16-21.30 20 zł Karnet Nocny 19-21.30 15 zł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Jakich czasów doczekaliśmy! To co normalne, reklamowane jest jako coś nadzwyczajnego. Takie ceny powinny być normą biorąc pod uwagę poziom dochodów Polaków. Zaraz po feriach zacznie się spuszczanie z cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Na Górze Chełm w Myślenicach, w każdy poniedziałek "Skandalicznie niskie ceny": http://www.myslenice.koninki.pl/strona-glowna/skandalicznie-niskie-ceny.html Jakby ktoś się obawiał poniedziałkowych tłumów, to jest jeszcze karnet wieczorny na gruponie za 29,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Jakby ktoś się obawiał poniedziałkowych tłumów, to jest jeszcze karnet wieczorny na gruponie za 29,99 Poniedziałek 17.02 - wybieram się chyba - i chyba rano...? Jakich czasów doczekaliśmy! To co normalne, reklamowane jest jako coś nadzwyczajnego. Takie ceny powinny być normą biorąc pod uwagę poziom dochodów Polaków. Zaraz po feriach zacznie się spuszczanie z cen. „Od każdego według jego zdolności, każdemu według jego pracy” (Konstytucja ZSRR z 1936 r.). źródło: http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=7193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 (edytowane) Poniedziałek 17.02 - wybieram się chyba - i chyba rano...? Ja w poniedziałek rano nie mogę, a w ogóle to w poniedziałek nie mogę, gdyż już więcej za karnet zapłaciłem aniżeli przewiduje poniedziałkowa promocja :tongue:. Jakbyś miał ochotę Krzychu wybrać się tam we wtorek/środę lub czwartek wieczorkiem to daj znać. Warto by się spotkać, przy okazji może byś mnie do wyjazdu w Alpy przekonał :smile:. Edytowane 7 Luty 2014 przez ravick97 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Ja w poniedziałek rano nie mogę, a w ogóle to w poniedziałek nie mogę, gdyż już więcej za karnet zapłaciłem aniżeli przewiduje poniedziałkowa promocja :tongue:. Jakbyś miał ochotę Krzychu wybrać się tam we wtorek/środę lub czwartek wieczorkiem to daj znać. Warto by się spotkać, przy okazji może byś mnie do wyjazdu w Alpy przekonał :smile:. OK, będę miał na uwadze - chcę czasem skoczyć gdzieś lokalnie, choćby po to żeby mieć kontakt z rzeczywistością "już więcej za karnet zapłaciłem aniżeli przewiduje poniedziałkowa promocja" - czemu, co? BTW: Jeśli jest promocja w poniedziałki (w Kasinie też) to znaczy dla mnie tyle, że jest wtedy najmniej ludzi... chyba tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Januu Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Przy oferowanych aktualnie warunkach takie ceny powinny być wszędzie. Większość ośrodków na południu działa na pół gwizdka, oferując połowę lub nawet mniej tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Jeśli jest promocja w poniedziałki (w Kasinie też) to znaczy dla mnie tyle, że jest wtedy najmniej ludzi... chyba tak? Przed promocją pewnie tak, po promocji pewnie nie. Bardzo dobrze to widać w Myślenicach, gdzie wyraźnie tańsza jazda od 19tej przyciąga jednak ludzi, a do tej godziny pustawo wręcz jest. Ktoś tu z Krakusów na forum opisywał takie samo zjawisko w Kasinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Tak.Wczoraj na Snieznicy do 19 pusto i warunki extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 (edytowane) Przez godzinę jeździłem sam na krzeselku. Było tak; Edytowane 7 Luty 2014 przez piter100 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Widze że warunki miałeś spoko,bez przetarć i cudów na kiju : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi