piter100 Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Po dwóch latach eksploatacji Rtm84 doszedłem do wniosku że czegoś mi brakuje,takiego skatowania się na stoku,odrobiny szaleństwa,fanu i krótkiego skrętu.No i zakupiłem do zabawy takie cudo :eek: REDSTER DOUBLEDECK SL red O długość 165 .I od tygodnia jakoś jeżdzę na nich.Dawniej miałem omeglassy (157,165) i heady ale porozdawałem po rodzinie.W porównaniu do starych slalomek te są megałatwe, same skręcają,ale jednocześnie prowadzą się fenomenalnie;krótki,średni i długi skręt-niesamowicie stabilne.Doskonale tłumią drgania,system się sprawdza.Rewelacyjnie trzymają na lodzie,co miałem okazję przetestować ostatnio na Łomnicy.No i do całodziennego szurania na stoku też się nadają,ześlizg im nie przeszkadza. Muszę przyznać że coraz to nowsze technologie bardzo ułatwiają życie narciarzom,zwłaszcza rekraacyjnym.Nie jest to może narta na cały tydzień śmigania po alpejskich stokach,ale jako druga w kolekcji daje dużo radości i zadowolenia.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 I..ładnie wygląda :wink: Podobają mnie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 U mnie w domku juz dwie pary D2 stoją a nawet szusuja, i szykujemy się na 3 parę? vrinx using nexus7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Ktoś moim nartom zrobił zdjęcie hehe ? :biggrin: Fakt po całym dniu dają w kość ale wrażenia są super. Bardzo fajna narta, drugi sezon jeżdżę na przyszły dokupię pewnie Nomady blaceye i nic mi więcej nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supershape Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 ja nie wiem jak to jest że one sie tak genialnie prowadzą ale Wole Heady hehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 Jak wygląda długi skręt na narcie slalomowej?:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 (edytowane) ja nie wiem jak to jest że one sie tak genialnie prowadząale Wole Heady hehe Dawno już nikt nie dostał - chyba nikt w listopadzie. Także gratuluję. Edytowane 23 Listopad 2014 przez mysiauek ufff udało się załączyć złotą łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi