JC Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Ostatnie zawody pokazują, że Bode Miller nadal jest w formie. Amerykanin zajął 3 miejsce w zjeździe i 2 w supergigancie w austriackim Kitzbühel.Bode Miller to bez wątpienia bardzo barwna postać. Przez wielu określany jako największy wariat wśród alpejczyków. Taką właśnie książkę prezentuje wydawnictwo SQN: pełną szaleńczych anegdot, szybkich zjazdów, wolności i zabawy. Bode Miller. Autobiografia wariata trafi do księgarń już 5 lutego 2014 roku.Szczegóły >> 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Na bank przeczytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Właśnie wpadł listonosz i przyniósł przesyłkę Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Też bym chętnie przeczytała może się uda. update: w empiku jest w promocji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 w empiku jest w promocji. To ile kosztuje w tejże promocji : :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 To ile kosztuje w tejże promocji : :wink: Empik: 35,99 zł. a na przykład Matras: 29,93 zł. (ceny ze stron internetowych), wyjściowo 39,90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Empik: 35,99 zł. wyjściowo 39,90 zł. Też mi promocja :stupid:. Kupiłem ją wczoraj za 30,50 zł., nie wychodząc z domu :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Jak ktoś po przeczytaniu będzie chciał odsprzedać trochę taniej:smile:to chętnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Już mam! Dostałam od męża w prezencie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Narciarz musi dbać o kondycję fizyczną, chyba że jest akurat kontuzjowany. Również o sprawność umysłową. Musi odrzucić wszelkie złe myśli. Zapomnieć o sprawach osobistych i innych kłopotach. Tylko z czystym umysłem można pojechać na całość. Nie mamy wpływu na pogodę, sprzęt czy postawę przeciwników. Nasza głowa nie powinna być kolejną niewiadomą - pisze w swojej autobiografii Bode Miller. Na stronie prezentujemy fragment autobiografii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Asiek ja też jadę kupić dziś żonie, żeby mi dała na prezent :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Asiek ja też jadę kupić dziś żonie, żeby mi dała na prezent :stupid: Jakiś pomysł to jest : Mój mąż jakoś dobrze wyłapuje i zapamiętuje co by mnie interesowało. O książce rzuciłam totalnie mimochodem jakiś czas temu i proszę, totalna niespodzianka :biggrin: U nas akurat to mi bardziej zależało na tej książce, no i była jako dodatek do głównego prezentu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2014 Dziękuję Jacku za książkę:smile:Z racji że brakuje mi czasu na czytanie książek:wink::tongue::biggrin:, książkę wrzuciłem na kombajn wielozadaniowy. Do kombajnu zainstalowałem aplikację która konwertuje treść analogową do formatu audio:biggrin:Kombajn wygląda tak: Wymiata aż miło na południe od rana już było przekonwertowane ponad połowa książki, potem była przerwa bo uruchomiła się aplikacja "ugotuj obiad"A teraz jak wrócę do domu to pewnie już będzie w całości do odtworzenia w formacie audio:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2014 Byku Ty to powinienneś kobitkę na rękach nosić :smile: Ciekawe czy zagląda na forum :biggrin: A knige weż se sobą ,wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 16 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2014 Książka zaliczona, jakoś tak szybko, z marszu. Merytorycznie jak hamburger. Edycja jak fast press. Dużo o początkach, medium i potem reszta. Jeździ tak jak pisze - bez rytmu. Chociaż nikt nie wie kto naprawdę napisał. A kto jeździ zawsze widać :eek: Dziadek, który ściągał gacie i wchodził do wanny is the best. Zakładał też sweter, aby nie było mu zimno. Potem "załatwiał" biznesy. I ten poziom abstrakcji zbudował Amerykę. Mi to wystarczy :stupid: :angel::angel::angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 Byku Ty to powinienneś kobitkę na rękach nosić :smile: Ciekawe czy zagląda na forum :biggrin: A knige weż se sobą ,wiesz gdzie Zagląda zagląda:applause: Nawet chyba zarejestrowana jest, tylko nie wiem pod jaką nazwą: Nosić? Chętnie ale to niezgodne z dyrektywami UE, już nawet worki z cementem są max 25 kg, a do noszenia było by tego tyle co ze 2, co ja Pudzian jestem:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robur13 Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 Książkę przeczytałem. Świetna lektura i fajnie napisana. Pół przeczytałem w jeden dzień. A resztę niewiele wolniej. Można wyczuć klimat prawdziwego zawodowego narciarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Empik: 35,99 zł. a na przykład Matras: 29,93 zł. (ceny ze stron internetowych), wyjściowo 39,90 zł. aktualnie ebook za 18zł w promocji virtualo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Książka aktualnie w promocji Świata Książki po 6,99zł :eek: Jeśli ktoś jeszczenie ma - to można skorzystać. http://www.swiatksiazki.pl/ksiazki/bode-miller-autobiografia-wariata-jack-mcenany-3987300/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 3,99 Przesyłka gratis (paczka w ruchu) Zostało 17 szt. http://dadada.pl/bode-miller-autobiografia-wariata-miller-bode-mcenany-jack,p112461,c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi