marczello Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Do sprzedania kurtka firmy VIST.Model Jason Jacket. Rozmiar S, dla osoby o wzroscie ok.170cm wzrostu. Kurtka naprawde w idealnym stanie.Bardzo wysoka jakosc wykonania. Mercedes wsród odzieży narciarskiej. Polecam http://allegro.pl/vist-jason-jacket-kurtka-okazja-i3935933410.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 14 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Nadal na sprzedaz. Do sprzedania kurtka firmy VIST.Model Jason Jacket. Rozmiar S, dla osoby o wzroscie ok.170cm wzrostu. Kurtka naprawde w idealnym stanie.Bardzo wysoka jakosc wykonania. Mercedes wsród odzieży narciarskiej. Polecam http://allegro.pl/vist-jason-jacket-kurtka-okazja-i3935933410.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Nadal na sprzedaz. Krystian, w IS zrobili obniżkę 50%, nie myślałeś o tym też?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 14 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 No wiem wiem.Kurdi,ta cena to juz po 70% obniżce.Nie ma już z czego schodzić z ceny.Zostawie dla syna za kulka lat bedzie jak znalazł Krystian, w IS zrobili obniżkę 50%, nie myślałeś o tym też?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Dokładnie Krystian nie sprzedawaj porządnej kurtyki za grosze :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 14 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Dla forumowiczow 500 zl Poludnie Polski ,od granicy z De do Krakowa dostarczenie gratis. A co ?! Krystian, w IS zrobili obniżkę 50%, nie myślałeś o tym też?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 A co ?! Nie, nic, ja jestem za duży na nią, to po pierwsze, a po drugie jestem świeżo po zakupach nowej kurtki i spodni i myślę że na jakiś czas mam spokój w tym temacie. To była taka tylko moja sugestia, bo widzę że męczysz już to od jesieni. Szczerze powiem że jak za używaną kurtkę to nawet 5 stów to dużo, jak dobrze poszukać to można na internecie trafić np. ostatnio Phenixa 20000/20000 z przed 2 sezonów nówkę niedotykaną za 120 e. No ale Tobie też się nie dziwię że chcesz tyle jak miał bym taką kurtkę oddać za 2 czy 3 stówy, to wolał bym sobie ją zostawić, tak jak zrobiłem z swoim Phenixem, jak ja to mówię posłałem go do cywila i używam jako kurtki na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 14 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Sławek,ale przyznaj 500 zł to naprawde okazyjna cena Nie, nic, ja jestem za duży na nią, to po pierwsze, a po drugie jestem świeżo po zakupach nowej kurtki i spodni i myślę że na jakiś czas mam spokój w tym temacie. To była taka tylko moja sugestia, bo widzę że męczysz już to od jesieni. Szczerze powiem że jak za używaną kurtkę to nawet 5 stów to dużo, jak dobrze poszukać to można na internecie trafić np. ostatnio Phenixa 20000/20000 z przed 2 sezonów nówkę niedotykaną za 120 e. No ale Tobie też się nie dziwię że chcesz tyle jak miał bym taką kurtkę oddać za 2 czy 3 stówy, to wolał bym sobie ją zostawić, tak jak zrobiłem z swoim Phenixem, jak ja to mówię posłałem go do cywila i używam jako kurtki na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Sławek,ale przyznaj 500 zł to naprawde okazyjna cena Powiem tak, oczywiście tylko musi się trafić chętny taki co mu zależy na tym żeby mieć markową unikatową kurtkę, bo jak komuś nie zależy to drogą kalkulacji dojdzie do wniosku że woli Kiliteca za te same pieniądze, a mówkę nie śmiganą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 14 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Kurtka jest w idealnym stanie.Zainteresowanych zapraszam na prv. lub flokon@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aseto123 Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Nie, nic, ja jestem za duży na nią, to po pierwsze, a po drugie jestem świeżo po zakupach nowej kurtki i spodni i myślę że na jakiś czas mam spokój w tym temacie. To była taka tylko moja sugestia, bo widzę że męczysz już to od jesieni. Szczerze powiem że jak za używaną kurtkę to nawet 5 stów to dużo, jak dobrze poszukać to można na internecie trafić np. ostatnio Phenixa 20000/20000 z przed 2 sezonów nówkę niedotykaną za 120 e. No ale Tobie też się nie dziwię że chcesz tyle jak miał bym taką kurtkę oddać za 2 czy 3 stówy, to wolał bym sobie ją zostawić, tak jak zrobiłem z swoim Phenixem, jak ja to mówię posłałem go do cywila i używam jako kurtki na co dzień. A gdzie można spotkać takie okazje cenowe jak np ten Phenix za 120 euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 15 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Co tam Phenix,bierz Vista. A gdzie można spotkać takie okazje cenowe jak np ten Phenix za 120 euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 A gdzie można spotkać takie okazje cenowe jak np ten Phenix za 120 euro? Na ebay np. Phenix poszedł ostatnio za 121 e http://www.ebay.pl/itm/131108457212?ssPageName=STRK:MEDWX:IT&_trksid=p3984.m1435.l2648 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 16 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 499 zł, przesyłka gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 17 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Podaję adres mailowy dla zainteresowanych : flokon@wp.pl 499 zł, przesyłka gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Za kilka dni koniec aukcji. Zapraszam do kupna. Podaję adres mailowy dla zainteresowanych : flokon@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 5 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Kurtka jest nadal na sprzedaz. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu i negocjacji cenowych. flokon@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 15 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2014 (edytowane) Kurtka nadal na sprzedaż.Cały czas w szafie wisi.Może jednak ktoś... .Sezon się kończy. Edytowane 15 Marzec 2014 przez marczello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi