Roobs Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Jutro lecę po sąsiedzku do Jańskich. Ktoś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Sobota za dużo ludzi.Ja polecę ale w tygodniu będzie luźniej:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Wczoraj postawiłem na Czarną Górę, dzisiaj pauza, jutro albo tyczki w Zieleńcu albo Szpindlerowy o ile odwilż mnie nie zniechęci...... Jak w Jańskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Jakie warunki na Cz.G i w Zielency? Wczoraj postawiłem na Czarną Górę, dzisiaj pauza, jutro albo tyczki w Zieleńcu albo Szpindlerowy o ile odwilż mnie nie zniechęci...... Jak w Jańskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 (edytowane) Warunki śniegowe na CG były db +. Dość twardo, śniegu wystarczająco na C i D. Także B wyglądała na niezłe przygotowaną, ale jeździłem tylko na dolnej części od talerzyka, bo....pizgało jak jasna cholera. Wiało tak, że chciało łeb urwać, drzewa targało, że się zastanawiałem czy coś nie poleci na wyciąg. Co chwilę zatrzymywanka, wyjazd trwał od 15 do 20 minut. Kurs góra-dól od 20 do 28 min. Stanie w kolejce pojedyncze minuty, może 1-3. Śnieg do końca się w miarę trzymał, choć było wprost widać jak siada i klapnie od wiatru. Także jeżdżenie całkiem dobre, wyjeżdżanie potworne. Jak teraz nie wiem. Zieleniec jeszcze nie byłem tej zimy i jakby nie tyki to by mnie nadal tam nie było, bo 6 nieczynna, a bez tego stoku jazda tam w dzień nie ma dla mnie sensu mając Czechy. A jak jest będę wiedział jutro :smile: Dopisek - tzn., że KL była zamknięta Edytowane 1 Luty 2014 przez juice dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 2 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 W łaźniach "mokry" śnieg. Ludzi standardowo, po godz. 13 luz tylko wagonik zatkany na jakieś 7 min. Tegoroczny deficyt śniegu można było zauważyć już około 12 gdy z pod nocnego naśnieżania zaczęły ukazywać się spore ilości przetarć lodowych. Najgorzej na całej 3 aż do skrętu pod wagonik. Przed wyjazdem naostrzyć narty:) Przynajmniej moje nowe nie miały żadnego problemu na tym "lodowisku", cały czas pod kontrolą czego nie było na Zenitah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Dzięki. Dla mnie więc nadal bezsens jechać do Janskich jak Szpindler na ":wyciągnięcie ręki" :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 2 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Dzięki. Dla mnie więc nadal bezsens jechać do Janskich jak Szpindler na ":wyciągnięcie ręki" :smile: Skoro slizgawka tu i tu to po cholerę jechać dalej od domu:) PS Takich akwenów lodowych to nigdzie wcześniej nie widziałem ale jak nigdy wcześniej nie zwracało to mojej nadmiernej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Skoro slizgawka tu i tu to po cholerę jechać dalej od domu:) Och to bardzo proste dlaczego. Ponieważ "ślizgawka ślizgawce" nierówna. I to bardzo :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 To jak w końcu jest w tych Jańskich bo mam ochotę jutro wyskoczyć.Nie boję się o siebie ale o syna który jest jeszcze mały i nie mam ochoty się z nim męczyć po lodowiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 3 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 To jak w końcu jest w tych Jańskich bo mam ochotę jutro wyskoczyć.Nie boję się o siebie ale o syna który jest jeszcze mały i nie mam ochoty się z nim męczyć po lodowiskach. Jak pojedziesz z samego rana to pojeździcie. Zwłaszcza że w tygodniu to mniej ludzi powinno być. Zobacz najpierw na 1 ( o ile dobrze pamiętam) Trasa 2 była chyba w najlepszym stanie pod koniec dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Zwłaszcza że w tygodniu to mniej ludzi powinno być. Jestem załamany ilością ludzi i warukami.Od dzisiaj będę zniechęcał wszystkich do narciarstwa to może będą mniejsze kolejki a jak narazie to pozostanę tylko przy alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 [ATTACH=CONFIG]13698[/ATTACH] Jestem załamany ilością ludzi Nie przeżywaj tak :wink: , dużo bym dał by móc tam tak stać 2 razy w tygodniu :stupid:, a nie pod górką która ma 300metrów :eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 6 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 [ATTACH=CONFIG]13698[/ATTACH] Jestem załamany ilością ludzi i warukami.Od dzisiaj będę zniechęcał wszystkich do narciarstwa to może będą mniejsze kolejki a jak narazie to pozostanę tylko przy alpach Zapewne wszyscy przeczytali mój post iż w tygodniu mniej bedzie ludzi i...i masz :biggrin::biggrin::biggrin: PS Na drugi raz napiszę Ci na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi