jodek1 Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Witam , Szukam noclegu w centrum Solden w terminie 28_02-02_03 (piątek-poniedziałek) dla jednej osoby. Koszty są obojętne ( w granicach rozsądku ). Przez znane kontakty i wyszukiwarki ,booking , hrs i stronę Solden - brak miejsc. Sprawa jest pilna (nie wiem, jak mam bukować samolot) a trafiła się okazja Proszę o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Poszukaj w Langenfeld , 15 min skibusem od Solden. Jest co najmniej kilka ofert w tym terminie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Poszukaj w Langenfeld , 15 min skibusem od Solden. Jest co najmniej kilka ofert w tym terminie . masz jakiś konkretny link ? mi pokazuje hotel za 1100 euro ... za grubo ..... to nie musi kosztować 100/200 zł za dobę , ale .... 4600 to za szeroko i daleko od Solden a najbliżej tego miejsca : kwatera w super cenie ale 25 km od Solden http://www.booking.com/hotel/at/haus-fiegl.pl.html?sid=e230ac0653b7f49b368eb5a67a7fe84f;dcid=1;checkin=2014-02-28;checkout=2014-03-03;srfid=0476c03195738f70da77714aa8467812a7c82669X2 Szukam jednak czegoś w Solden .... by ogarnąć stoki bez samochodu .... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 http://www.sportalm-soelden.at/php/startseite_de_31.html a taki na przykład pensjonacik, 200m od Gaislachkogelbahn w cenie 240 Euro za pobyt w podanym przez Ciebie terminie. Bergfex.at podaje, że mają wtedy wolne pokoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 http://www.hauserwin.com/home.html ewentualnie taki pensjonacik, też w Solden, blisko tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 http://www.heiners.at/index.html a tu jak ładnie, trochę drożej, ale pod samym Gigijochbahn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 http://www.hauserwin.com/home.html ewentualnie taki pensjonacik, też w Solden, blisko tras super, cena ok.... ale brak miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 http://www.heiners.at/index.html a tu jak ładnie, trochę drożej, ale pod samym Gigijochbahn dziękuję ! , wysłałem zapytanie - nie są online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 nie ma za co, będziesz winny relację z wyjazdu :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 nie ma za co, będziesz winny relację z wyjazdu :smile: Jak tanie bilety, to mogłeś zabukować kilka :laughing: Byśmy pojechali większą ekipą : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 http://www.sportalm-soelden.at/php/startseite_de_31.html a taki na przykład pensjonacik, 200m od Gaislachkogelbahn w cenie 240 Euro za pobyt w podanym przez Ciebie terminie. Bergfex.at podaje, że mają wtedy wolne pokoje. również wysłałem zapytanie, cena gruba , jednak zależy mi na terminie - Solden jest oblężone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 http://www.sportalm-soelden.at/php/startseite_de_31.html a taki na przykład pensjonacik, 200m od Gaislachkogelbahn w cenie 240 Euro za pobyt w podanym przez Ciebie terminie. Bergfex.at podaje, że mają wtedy wolne pokoje. Cena nie jest okrutna, ale niestety: Sorry we are fully booked. PENSION GARNI SPORTALM Family Gstrein :frustrating: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 http://www.heiners.at/index.html a tu jak ładnie, trochę drożej, ale pod samym Gigijochbahn dziękuję ! , wysłałem zapytanie - nie są online. Thank you for your Request. Unfortundley during our high Session we only take weekly bookings. Only at a later point in time are we able to accept short / weekend bookings. :angry: to jestem w punkcie wyjścia 3 nocy nie mogę znaleźć w Solden z dużym budżetem ..... a zakopanym jest ponad 50 wolnych miejscówek na booking.com... w tym samym terminie - i jak tu nie budować wyciągów :laughing: Gdyby ktoś, coś miał ? proszę o info szukam dalej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 aleś je...bnon porównanie :tongue: mała alpejska wioska Soelden - contra - podhalańskie Zakopane :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 aleś je...bnon porównanie :tongue: mała alpejska wioska Soelden - contra - podhalańskie Zakopane :eek: tak się wydaje że mała wioska !!! mało mieszkańców, ale .....ponad 330 obiektów noclegowych !!!, a w całej dolinie grubo ponad 500, wcale w Zakopcu nie jest jakoś dramatycznie więcej tych miejsc za to 30 tyś mieszkańców..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 tak się wydaje że mała wioska !!! mało mieszkańców, ale .....ponad 330 obiektów noclegowych !!!, a w całej dolinie grubo ponad 500, wcale w Zakopcu nie jest jakoś dramatycznie więcej tych miejsc za to 30 tyś mieszkańców..... widać,że nie znasz mojego ciężkiego humoru :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 (edytowane) to jestem w punkcie wyjścia 3 nocy nie mogę znaleźć w Solden z dużym budżetem ..... a zakopanym jest ponad 50 wolnych miejscówek na booking.com... w tym samym terminie - i jak tu nie budować wyciągów :laughing: Gdyby ktoś, coś miał ? proszę o info szukam dalej !!!! Ekhmmm, idę o zakład że są ... ale - jedź w ciemno - znajdziesz jeśli masz spory budżet - weź cokolwiek w dolinie - są skibusy, a może przy dobrym układzie zostanie ci na taxi za różnicę w cenie - jedź gdzieś indziej - dlaczego akurat Sölden? ...przecież w Oetztal samoloty nie lądują Dokąd masz ten tani lot (o ile dobrze rozumiem) najbliższe możliwe miejsce to Innsbruck a bardziej prawdopodobne Monachium...więc? Jak bardzo tani jest ten lot że jesteś gotów rujnować się na drogie noclegi itd.? Jeśli czegoś nie zrozumiałem to przepraszam - ale nic nie jest jasne PS. Bawaria wtedy zaczyna ferie... Edytowane 31 Styczeń 2014 przez gajowy01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Jedyne co teraz możesz zrobić to szukaj przez: couchsurfing.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Ekhmmm, idę o zakład że są ... ale - jedź w ciemno - znajdziesz jeśli masz spory budżet - weź cokolwiek w dolinie - są skibusy, a może przy dobrym układzie zostanie ci na taxi za różnicę w cenie - jedź gdzieś indziej - dlaczego akurat Sölden? ...przecież w Oetztal samoloty nie lądują Dokąd masz ten tani lot (o ile dobrze rozumiem) najbliższe możliwe miejsce to Innsbruck a bardziej prawdopodobne Monachium...więc? Jak bardzo tani jest ten lot że jesteś gotów rujnować się na drogie noclegi itd.? Jeśli czegoś nie zrozumiałem to przepraszam - ale nic nie jest jasne PS. Bawaria wtedy zaczyna ferie... Masz rację, nie ma co panikować - widzę że hotele i wszystkie miejsca w Solden są nastawione na pobyty tygodniowe, a to co im zostanie na tydzień do przodu wrzucają w wyszukiwarki, teraz nie ma nic, a jak piszę to mówią tylko że rezerwują od soboty do soboty.... lub lasty .... W Solden odbywa się spotkanie biznesowe .... zostałem kierowcą (lądowanie w Monachium) oraz przewodnikiem po ośrodku , wolę znaleźć sobie osobny nocleg niż pchać się do drogiego Hotelu i płacić za karnet czy wypożyczenie sprzętu itd. stąd ten budżet oraz konkretne miejsce. Gdyby nie to miejsce spotkania w życiu bym nie chciał jechać jako kierowca.... :biggrin: ale mam cel pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi