Rush Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Nie, no jasne, nie przypisałem pozycji tylko pkt, niestety w tym dziale nie da się edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Spoko, nie musisz zmieniać - jutro odbiję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Spoko, nie musisz zmieniać - jutro odbiję :) Darek67 jest poza zasięgiem, z resztą sobie poradzisz :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Jasne - 90% wytypuje tych samych, co ja - najwyżej w innej kolejności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Jasne - 90% wytypuje tych samych, co ja - najwyżej w innej kolejności Musisz trafić niespodziankę i skreślić przegranego faworyta - to jedyna droga do MAXA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Zrobiłem tak, a potem stwierdziłem, że jeśli ojciec też tak zrobił, to kolo wygra (teraz już wszyscy wiedzą, o kim mowa - łał! zaskoczenie!) - poza tym należy mu się, więc przywróciłem go na dawne miejsce. Ale mam taką inną listę jeszcze... Może rano skocze do bukmachera i obstawię dwa razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Brawo BuenosAires!!! Obyś trafił maksa (przynajmniej 1 miejsce). Gratuluje wiary i odwagi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Matt dał czadu! Ile lat można tak jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Ale Marcel popłynął :eek: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Ta trasa się zniszczy tak, że do 30 wejdą z 5 sekundami straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Ale Marcel popłynął :eek: Wysłane Tapatalkiem Ma o czym myśleć w przerwie między przejazdami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Matt szaleje. Szwedzi atakują. Grange walczy. Ciekawe jak Ante Kostelic postawi drugi przejazd? Zapewne ustawi jakąś niespodziankę? A przy tym śniegu może się jeszcze wiele zmienić. I w 1 przejeździe Tedi Shredi i S Gross też chcą na pudło!!! Ale jazda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Razzoli chyba nie obroni złota z Kanady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Jasiczek jest na mecie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Ma o czym myśleć w przerwie między przejazdami Obawiam się że Marcel ma już po ptokach z taką stratą. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Oooo i masz Maciej popłynął :what::eek: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Ostatnia zemsta Ante Kostelica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 A. Zampa ostro pnie się w górę! Brawo Kristoffersen jeszcze walczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Ante daje wycisk wszystkim bez wyjątków. Ciekawe kto da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Marcel chce wrócić do gry ale czy to wystarczy na medal? Ja wątpię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 To Felix wraca do domu bez medalu! A Marcel wita się z gąską! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Zwracam honor Marcelowi - ma jednak medal!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Brawo Super Mario :D:D:D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Brawo Super Mario - Złoto - pierwsze w wieku 35 lat - niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Ale czad klasa sama w sobie Brawo Mario !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Choć typy poszły ale co tam Stary Lis jest tylko jeden :thumbup::D:D:D:D:D:D:D Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi