marionen Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Bank nie odpuszcza - chce medal!!! Czy już jest gotowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Tadek wyjaśnił wszystkich. Pewniak. Co do Banka, gdyby zdobył medal to typowanie by mi pewnie troche zepsuł ale bym się cieszył bo walczy całe igrzyska w czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Bankowi zabrakło tak niewiele. Szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 19 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Teeeeeeed Liiiiiiigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetyy!!!! :) :) A ja dzis nie typowałem - chciałem dać Wam szanse, bo na SL łapię 15 pkt! :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Marcel wkurzony! hi.hi.hi. Tedi wytrzymał do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Brawo TEEEEDDDDDYYYYYY-SUPER LIGETY Taktyka i wręcz kosmiczna technika dała złoty medal IO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 apropos Tedka http://www.nytimes.com/newsgraphics/2014/sochi-olympics/giant-slalom.html 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Brawo Ted i brawo Francuzi. Chciałem zwrócić uwagę jednak na dwa błędy, które zaważyły na końcowym wyniku. O fenomenalnie jadącym Luitzu już było, natomiast w niemal równie dziwny sposób pozbawił się trzeciego medalu Kjetil Jansrud, który choć 16 po pierwszym przejeździe frunął ze zdecydowanie najlepszym czasem po drugiej trasie i na ostatnim punkcie pomiaru był przed Pinturault, a tuż za Missilier, więć nieoczekiwanie jechał na podium i nic dziwnego, że był wściekły za metą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Zdjęcia Teda Ligety z dzisiejszego giganta na IO w Soczi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 A ja wrócę do tematu Luitza tak mnie naszła tafla myśl, czy by go zdyskwalifikowali gdyby ta narta co mu się wypięła odbiła by się od tyczki i przecięła światło bramki. Znaczy wjeżdża nogą w bramkę zachacza o tyczkę powiedzmy do połowy narty, w tym momencie narta się wypina odbija od tyczki i wraca na trasę powiedzmy w innym miejscu, i co wtedy ? Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 A ja wrócę do tematu Luitza tak mnie naszła tafla myśl, czy by go zdyskwalifikowali gdyby ta narta co mu się wypięła odbiła by się od tyczki i przecięła światło bramki. Znaczy wjeżdża nogą w bramkę zachacza o tyczkę powiedzmy do połowy narty, w tym momencie narta się wypina odbija od tyczki i wraca na trasę powiedzmy w innym miejscu, i co wtedy ? Wysłane Tapatalkiem Tak. Zawodnik musi przekroczyć linię mety na obu nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 A no to wszystko jasne Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Tina trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Shiffrin i Hoefl mocne w pierwszym przejezdzie. W drugim wszystko jeszcze możliwe. Będzie się działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Szkoda - Polki wszystkie odpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 A nasza TVP ma gdzieś fanów narciarstwa alpejskiego - tylko po co zapraszają A. Bachledę skoro musimy na wszystkich programach oglądać hokej? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Frida jeszcze walczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Piękny przejazd K. Zettel. Atak od pierwszej bramki do ostatniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 M. Schild jeszcze szybsza! Ale walczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Tina bez medalu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Hoefl bez medalu? A może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 M. Shiffrin obroniła jednak pierwsze miejsce! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Ech... miałem mieć 15 pkt i sobie odbić gigant,a tymczasem MHR pojechała odrobinę za wolno... A to, co zrobiła Mikaela w drugim przejeździe, że zmieściła po tym, jak ją wywaliło, to po prostu GENIUSZ!!!! BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Miało być osobno, bo nie było odzewu góry odnośnie igrzysk. Wyszło jak wyszło, ale nie martw się jest specjalna klasyfikacja igrzysk prowadzona i w tej chwili wyniki wyglądają w ten sposób: AKTUALIZACJA :-) przed finałem męskim SL 1.darek67 29+3+10+10=52 2.ojciecpramatki 26+3+3+5=37 3.marioen 22+3+10+5=40 4.roch 21+5+0+10=36 5.pete 18+10+10+5=43 6.rush 17+5+10+10=42 miraz 17+6+8+8=39 8.buenosaires 16+6+5+5=32 hucu 16+0+0+6=22 10.dzw 14+5+8+10=37 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 4.roch 21+5+0+10=36 Dziękuję w imieniu wszystkich typujących, ale ... nie powinienem być na 8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi