miraz Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Super, że Bode miał to trzecie miejsce, choć miałam nadzieję na więcej dla niego. On sam chyba też miał chrapkę na więcej, rozkleił się facet na maksa :frown:: Zaraz rozkleił... wilgotne powietrze i tyle :)To ostatnia jego olimpiada i wg mnie nie był murowanym faworytem do medalu ale ogromną pracą i wytrwałością osiągnął podium ... To prawdziwy GÓRAL... a swoją droga jak wrażenia z biografii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 16 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Biografię kupiłem na prezent, więc pierwszeństwo ma obdarowany (wczoraj wieczorem dostał), więc pewnie w sobotę, jak się zobaczymy, książka trafi w moje ręce i będę mógł sobie przeczytać A Ty już przeczytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Biografię kupiłem na prezent, więc pierwszeństwo ma obdarowany (wczoraj wieczorem dostał), więc pewnie w sobotę, jak się zobaczymy, książka trafi w moje ręce i będę mógł sobie przeczytać A Ty już przeczytałeś? W trakcie..., a podobają się opinie na temat parapeciarzy... i to,ze w wieku 5 lat widział,że zdobędzie Puchar Świata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Zaraz rozkleił... wilgotne powietrze i tyle :)To ostatnia jego olimpiada i wg mnie nie był murowanym faworytem do medalu ale ogromną pracą i wytrwałością osiągnął podium ... To prawdziwy GÓRAL... a swoją droga jak wrażenia z biografii??? Szacun dla niego. A biografię dopiero zaczęłam dziś, intensywny weekend, ale fajnie się zapowiada :-) dam znać. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Super, że Bode miał to trzecie miejsce, choć miałam nadzieję na więcej dla niego. On sam chyba też miał chrapkę na więcej, rozkleił się facet na maksa :frown:: A ja tego nie widziałam No cóż, jak się człowiek woli wyspać, to traci.... Zaraz rozkleił... wilgotne powietrze i tyle :)To ostatnia jego olimpiada i wg mnie nie był murowanym faworytem do medalu ale ogromną pracą i wytrwałością osiągnął podium ... To prawdziwy GÓRAL... a swoją droga jak wrażenia z biografii??? Ja dziś lecę kupić książkę, znajoma już mnie wyprzedziła i powiedziała, że jak skończy, to pożyczy ale ja nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Czy mi się wydaje czy typowania IO wrzuciliśmy do jednego worka razem z pucharem świata,podobno miało być inaczej IO-OSOBNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Oto dlaczego Bodzio płakał: http://sport.wp.pl/kat,1039857,title,Amerykanie-oburzeni-zachowaniem-dziennikarki-NBC,wid,16412407,wiadomosc.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Czy mi się wydaje czy typowania IO wrzuciliśmy do jednego worka razem z pucharem świata,podobno miało być inaczej IO-OSOBNO Miało być osobno, bo nie było odzewu góry odnośnie igrzysk. Wyszło jak wyszło, ale nie martw się jest specjalna klasyfikacja igrzysk prowadzona i w tej chwili wyniki wyglądają w ten sposób: 1.darek67 29 2.ojciecpramatki 26 3.marioen 22 4.roch 21 5.pete 18 6.rush 17 miraz 17 8.buenosaires 16 hucu 16 10.dzw 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Dziękuję i widzę że ostatnie dwa GS i dwa slalomy zadecydują o wszystkim,może być jak w panczenach 0,003 różnicy:shocked: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Oto dlaczego Bodzio płakał: http://sport.wp.pl/kat,1039857,title,Amerykanie-oburzeni-zachowaniem-dziennikarki-NBC,wid,16412407,wiadomosc.html To ci manipulanci, późniejsze skróty i relacje z zawodów przedstawiały to zupełnie inaczej. Niestety nie dane mi było widzieć zjazdów :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Aksel jedzie do domu. http://www.sport.pl/soczi2014/1,134858,15473306,Soczi_2014__Aksel_Lund_Svindal_cierpi_na_alergie_i.html#BoxSportTxt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Aksel jedzie do domu. http://www.sport.pl/soczi2014/1,134858,15473306,Soczi_2014__Aksel_Lund_Svindal_cierpi_na_alergie_i.html#BoxSportTxt No Panowie to jedziemy po Norwegu, bo ma alergię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 17 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 No Panowie to jedziemy po Norwegu, bo ma alergię... Nooo Jacek, pojechałeś teraz. Mam nadzieję, że nie obróci się to przeciw Maćkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 No Panowie to jedziemy po Norwegu, bo ma alergię... A to rozumiem dlaczego atenka postawiła na naszego M.Bydlińskiego w supergigancie. Choroba zbliża ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Przy tej pogodzie zapowiada się ostra walka o medale! Ajde Tina. Gratuluje naszym dziewczynom - obie dojechały do mety. I Vanessa też dała rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 TVP pokazała jak wygląda zjazd zawodowca (Tina) i amatora (Vanessa).Doskonale widać różnice. Całkiem Dobrze na tym tle pojechały Nasze alpejki. Zwłaszcza jak weżmiemy pod uwagę jakość trasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Ależ drugi przejazd brawo Maze!! brawo Anna!!!! brawo Viki!!! Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Brawo!!! 2 złoto dla Tiny!!! Pokazała klasę!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Ale nawet na mecie Tina pokazała o ile wygrała z Anna dosłownie o no no jakies 3 cm czyli 0,07 s Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Srebro dla Anki! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 I nasze Panie też już na mecie!!! Nie było źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 TVP pokazała jak wygląda zjazd zawodowca (Tina) i amatora (Vanessa).Doskonale widać różnice. Całkiem Dobrze na tym tle pojechały Nasze alpejki. Zwłaszcza jak weżmiemy pod uwagę jakość trasy! Z Vanessą to absolutna masakra, to ja tak jeżdżę!! Kolosalna różnica, właśnie widziałam w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 To trza było na IO jechać Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 No Panowie to jedziemy po Norwegu, bo ma alergię... : : : No to jedziemy!!! AKSEL LUND SVINDAL Puchar Świata - pierwsze miejsce 2006/2007, 2008/2009, drugie miejsce - 2005/2006, 2012/2013, trzecie miejsce - 2011/2012 Mała Kryształowa Kula: Zjazd - 2012/2013 Gigant - 2006/2007, drugie miejsce 2010/2011 Supergigant - 2005/2006, 2008/2009, 2011/2012, 2012/2013, trzecie miejsce 2009/2010 Kombinacja - 2006/2007 IO Vancouver 2010 Złoto - supergigant Srebro - zjazd Brąz - gigant MŚ Bormio 2005 Srebro - kombinacja Are 2007 Złoto - gigant Złoto - zjazd Val d'Isere 2009 Złoto - supekombinacja Brąz - supergigant Garmisch Partenkirchen 2011 Złoto - superkombinacja Schladming 2013 Złoto - zjazd Brąz - supergigant 25 zwycięstw w PŚ, 12 razy na drugim miejscu, 20 razy na trzecim miejscu. Hmmmmm ..... Chyba się nie da po nim pojechać! : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Ligety w innej lidze. Fantastyczna walka ........................ o drugie miejsce!!!! Co za pech Luitza-ta ostatnia bramka a miał przejazd życia. Bode cieniutko-może w drugim coś pokaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi