ojciecpramatki Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 OK.nie zmienia to faktu że pojadą przed nim bo mają lepsze fis-punkty Zanim coś będziesz tak kategorycznie twierdził, proponuję się zapoznać z regułami kolejności startu w zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 TO UŚWIADOM NAM WSZYSTKIM CO I JAK,MOŻE SIĘ B.MYLĘ-B.PROSZĘ:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Zasady kolejności startu w kombinacji, kiedy pierwszą częscią jest zjazd bądź super-g, są takie same jak w konkurencjach szybkościowych czyli start według WCSL, gdzie zawodnicy z miejsc: 1-7 startują z numerami 16-22 8-15 8-15 16-30 są losowani do grup 1-7 oraz 23-30 i dopiero później jadą od numeru 31 podług fis punktów, wyjątkami są zawodnicy, którzy mają ponad 500 punktów w WCSL, którzy startują jako pierwsi za pierwszą 30. Maciej Bydliński jest 35 na WCSL w kombinacji, kilku zawodników, którzy są przed nim zabraknie, więc będzie losowany z grupy 16-30, więc może wystartować z numerami 1-7 lub 23-30. Mam nadzieję, że w miarę jasno to wyjaśniłem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Jeszcze raz przepraszam i muszę przyznać że miałeś rację nasz Maciej Bydliński startuje z numerem 7. Ojciecpramatki-szacun:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Kurde i znów nie zdążyłem typów puścić:banghead: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Świetny przejazd Banka ale niespodzianka! Ivica ajde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gira Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Świetny przejazd Banka ale niespodzianka! Ivica ajde! Bank potrafi jeździć slalomy - może być ciekawie popołudniu. Czy Kostelic, Pinturault i reszta go dogonią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Bank potrafi jeździć slalomy - może być ciekawie popołudniu. Czy Kostelic, Pinturault i reszta go dogonią? Gdyby mu się powiodło jakiekolwiek miejsce na podium to Ondrej rozbije Bank :wink: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Bank pojedzie 29 - jak będzie wyglądała trasa po tylu zawodnikach i jak jego nerwy - pierwszy raz będzie w takiej sytuacji? Ale może to dobrze? Życze Bankowi sukcesu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Innerhofer jak narazie chyba największym wygranym:) 2 starty, dwa medale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 I po PTOKACH panie M.B:mad::-Siara lepiej wracaj do Polski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Podoba mi się pomysł skoczków malowania kasków. Podobnie powinni robić alpejczycy. M.B. mógłby sobie wymalować roztocze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Szlag mnie trafił:frown::cały rok przygotowań tylko do tych zawodów,prawie cała kasa związku tylko dla niego-i co?Jak ma trochę honoru to musi zostawić resztę konkurencji dla młodszych chłopaków-PROSIMYYYYYYYY M.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Wstawiłem wyniki kombinacji mężczyzn - pogrom typujących :sorrow: Brawa dla Zampy - otarł się o medal, szkoda Maćka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 (edytowane) Podoba mi się pomysł skoczków malowania kasków. Podobnie powinni robić alpejczycy. M.B. mógłby sobie wymalować roztocze. Odp.... się od mojego kasku.:wink: : :tongue: No dobra identyczne inicjały. A mogłem zostać Figo. : Byłbym czysty,a tak to się mnie będą czepiać.:crazy: Edytowane 14 Luty 2014 przez MB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Ale przesiew na początku.. 1 na 7 zjechało do mety póki co:) p.s. do P. Lechowskiej nic nie mam ale p. Szczęsny bez problemu mógłby sam komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Mamo jaka rzeź niewiniątek. Mistrzyni ze zjazdu poza trasą :eek: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Bode ma brąz - BRAWO!!!! Należało mu się!!! Gratulacje. 1. JANSRUD Kjetil Norwegia 2. WEIBRECHT Andrew USA 3. HUDEC Jan Kanada 3. MILLER Bode USA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Wyniki typowania podsumowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Z ciekawostek, dotychczasowa trójka mistrzów olimpijskich odniosła w sumie w PŚ dwa zwycięstwa. Przy czym dwóch z mistrzów olimpijskich wcześniej nigdy nie stało na podium konkurencji w których zwycięzyli, czyli faworytów w gigancie i slalomie należy pewnie szukać w drugiej grupie startowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Jeszcze "ciepłe zdjęcia" teamu Head na IO w Soczi - super gigant mężczyzn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Gratulacje ROCH :) hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 16 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Dziękuję Wreszcie nia pierwszym miejscu - jestem w gazie :stupid: A zwróciliście uwagę, jak typowała Anetka? To się nazywa patriotyzm! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Bode płakał........ Zadnego odzewu z występu polskiego alpejczyka ? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Super, że Bode miał to trzecie miejsce, choć miałam nadzieję na więcej dla niego. On sam chyba też miał chrapkę na więcej, rozkleił się facet na maksa :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi