asiek Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 To się porobiło, główni faworyci poza podium... ale trasa paskudna, nie wybacza żadnego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Matijas, Kristof i Ciel :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 1. REICHELT Hannes 2. GUAY Erik 3. SVINDAL Aksel Lund[/quote Chłopie Reichelt został w domu-jest po operacji i do końca sezonu aut-plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 SUPERCOMBINACJA 10.02 kobiet: 1)Hoefle-Riesch 2)Hosp Nicole 3)Maze Tina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 1) Marie-Michèle Gagnon 2) Michaela Kirchgasser 3) Nicole Hosp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 1.Hoefl 2Hosp 3Maze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Widzę że po pierwszej konkurencji i entuzjazmie zabawa siadła, prawie nikt nie typuje super-k kobiet. Pomyślałem, że zgłoszę się na ochotnika do prowadzenia punktacji zabawy, ale skoro nie wiadomo czy będzie ona kontynuowana, to nie wiem czy jest sens /) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Sens jest zawsze Generalnie typowaniem super-k mało kto jest zainteresowany - ostatnie zawody PŚ w super-k to chyba najsłabiej (pod względem ilościowym) typowane zawody w całym cyklu Wejdź o godz. 8:50, to pewnie będzie już kilkanaście typowań A za chęć prowadzenia punktacji - dożywotnie propsy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Superkombinacja kobiet 1.Maze 2.Hoefl-Riesch 3.Hosp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Ciekawostka: [video=youtube;eNXAIj0sP6I] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Superkombinacja 1 Maze 2 Kirschgasser 3 Hoefl Riesch Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 1 Hoefel 2 Maze 3 Kirchgasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 10.02.12 super combi K: I miejsce: HOEFL-RIESCH Maria II miejsce: HOSP Nicole III miejsce: FENNINGER Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Ja jestem jak najbardziej za - nestety wczoraj nie wyrobiłam sie z typowaniem... obiecuję że od dzisiaj będę sumienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Chyba trochę przekombinowałem, ale to wpływ wczorajszego DH Karolina Chrapek fajnie! Smiths - pamiętaj na przyszłość o godzinie startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Smiths - pamiętaj na przyszłość o godzinie startu Zaliczamy takie typowanie? Nie obudziłem się na zawody, więc nie wiem czy rozpoczęły się zgodnie z planem, ale jeżeli tak, to uważam że typowanie po 25 minutach trwania konkurencji nie powinno być uznane, bo z drugiej strony skoro to uznajemy, to Wróżka równie dobrze mogła o 8.54 też typować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Na razie Julka pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Zaliczamy takie typowanie? Nie obudziłem się na zawody, więc nie wiem czy rozpoczęły się zgodnie z planem, ale jeżeli tak, to uważam że typowanie po 25 minutach trwania konkurencji nie powinno być uznane, bo z drugiej strony skoro to uznajemy, to Wróżka równie dobrze mogła o 8.54 też typować. Jak chcecie, typowałem przed przejazdami zjazdu Riesch i Hosp bo po wrzuceniu typów patrzyłem na stronę fis czy przypadkiem nie ma jakiejś obsuwy czasowej całej konkurencji. niestety nie było:) ale to jak tam uznacie, a Wróżka nie wrzuciła wogóle typów na dziś więc nie ma co uznawać w sumie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 No i Riesch ma złoto, znowu!!! Brawo No i Julia pojechała nad zwyczaj dobrze slalom co dało jej 3 miejsce. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Brawo julia-ale ona ma parcie na medal Co z tego że mi namieszała w wyniku-WYBACZAM:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Jak chcecie, typowałem przed przejazdami zjazdu Riesch i Hosp bo po wrzuceniu typów patrzyłem na stronę fis czy przypadkiem nie ma jakiejś obsuwy czasowej całej konkurencji. niestety nie było:) ale to jak tam uznacie, a Wróżka nie wrzuciła wogóle typów na dziś więc nie ma co uznawać w sumie.. To jest tylko zabawa Ale boję się, że mógłby się stworzyć precedens, a to by nie było dobre. Tak więc ja bym nie uznawał - bez żadnej złośliwości czy zazdrości - po prostu z uwagi na kolejne typowania. Jeśli ten jeden raz uznamy, to potem ktoś może wysyłać spóźnione typy i później się denerwować, że raz uznajemy, a raz nie. Jak zaczynaliśmy typowania PŚ to umawialiśmy się, że do rozpoczęcia zawodów typujemy, potem już nie i tego się trzymajmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 jeśli 25 minut po starcie jest ok to proponuję giganty i slalomy typować po pierwszym przejeżdzie - też będzie ok. i łatwiej trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 To jest tylko zabawa Ale boję się, że mógłby się stworzyć precedens, a to by nie było dobre. Tak więc ja bym nie uznawał - bez żadnej złośliwości czy zazdrości - po prostu z uwagi na kolejne typowania. Jeśli ten jeden raz uznamy, to potem ktoś może wysyłać spóźnione typy i później się denerwować, że raz uznajemy, a raz nie. Jak zaczynaliśmy typowania PŚ to umawialiśmy się, że do rozpoczęcia zawodów typujemy, potem już nie i tego się trzymajmy spoko, odbije sobie tą dychę jeszcze 8 konkurencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Karolina Chrapek fajnie! Karolina super!!:smile: 17 miejsce bez faftaszenia po sieci że na co sobie kto zasłużył...ple...ple ple... No i z przyjemnością oglądnąłem naszą zawodniczkę w 2 ładnych przejazdach, tak jak wczoraj napisałem skromna dziewczyna przyszła i wykonała swoją robotę, dobrze ja wykonała. Brawo Karolina!:applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Jeżeli ktoś ma ochotę poprawić swoje wyniki w typowaniu, to jest możliwość typowania zawodów w Soczi! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi