JG77 Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) Sprzedam wiązania jak w tytule używane 2-sezonowe w stanie bardzo dobrym ,bez obić i uszkodzeń,kolor niebieski metalic z tyłu bezpieczniki z aplikacjami limonki ,na zewnątrz przezroczysta obudowa.Miałem je zamontowane w Dynastarach Omeglassach ,wiązania są na płycie.cena 220zł. Edytowane 28 Styczeń 2014 przez JG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 28 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Zmieniam cenę obecnie 220 zł.za te przepiękne wiązania.:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delo Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 Aktualne ? Jeżeli tak to podaj mi swój mail, na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 17 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 Przykro mi ale jest już nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi