Renata Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Witam, z przyczyn osobistych nie dojdzie do skutku mój wyczekiwany wyjazd w Alpy (Tyrol):sad:. Mam zarezerwowaną kwaterę w Neustift - 3 sypialnie, kuchnia, łazienka.. w dniach 22.02. - 25.02.2014 r. Może jest ktoś kto odkupi? Miejsca dla 6 osób.. Polecam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Witam, z przyczyn osobistych nie dojdzie do skutku mój wyczekiwany wyjazd w Alpy (Tyrol):sad:. Mam zarezerwowaną kwaterę w Neustift - 3 sypialnie, kuchnia, łazienka.. w dniach 22.02. - 25.02.2014 r. Może jest ktoś kto odkupi? Miejsca dla 6 osób.. Polecam Renata Pojawiają się sprzeczności, w tytule stoi odstąpię, a w temacie czytam że może ktoś odkupi, no to w końcu jak:confused:: A tak poważnie to powinienem temat wywalić, no ale liczę że może ktoś z forumowiczów skorzysta, pasowało by cenę podać, a ja lub ktoś powie ile może za to dać: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Podaj szczegóły może ktoś bardziej obyty to rozegra i sklei do kupy. Jak coś to ja chętny na jedno miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Podaj szczegóły może ktoś bardziej obyty to rozegra i sklei do kupy. Jak coś to ja chętny na jedno miejsce. I co? sam jedziesz? taka fajna miejscowość i jakoś nie ma chętnych -ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi