Roobs Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Od wczoraj mam problem z prawidłowym funkcjonowaniem strony Skionline. Tak to wygląda: To tylko u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 U mnie na Mozzili wszystko OK Pozdr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Tak, na Operze też bez problemu. Paprze się na Explorer Nigdy nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Wniosek prosty.... Ponoc IE nie tylko tu sie paprze, w zasadzie juz zapomniałem jak wygląda....:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Opera mi też nie odpowiadała. Zmieniłem na Foxa i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Na Chrome jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi