Victor Napisano 8 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad Godzinę temu, marcinn napisał: Jeździ tam nasz kolego to już do niego pisze żeby Ci podrzucił lekko używaną maszynkę co byś wyglądał jak człowiek po powrocie z nart 🤣 to niech podrzuci jutro bo dziś żona mówiła, że mogę dalej zostać więc od niedzieli jadę tournée po lodowcach 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 8 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad Curex w bardzo dobrych rękach (i nie chodzi mi o fotki na krześle ) walczy z nowymi nartkami (183/R>=23) - @Victor już wie, że to nie duża dziewczynka, i swoją techniką .. a że konsylium trenerskie bardziej niż zacne - przekładka doświadczenia z PE/PŚ na sportowy telemark ogranicza kolegom trenerom sen - to wyjazd na pewno należy uznać za udany. Przepracowane siłka i rozmaite inne drobiazgi robią robotę a na treningach biegowych delikatne kije łamią się jak zapałki ... M. Ps. A filmik z podobno kiepskiego przejazdu ... Messenger_creation_8DDB1A0D-6EB5-4339-BA7C-A768FE50EC53.mp4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2 godziny temu, Marxx74 napisał: Curex w bardzo dobrych rękach (i nie chodzi mi o fotki na krześle ) walczy z nowymi nartkami (183/R>=23) - @Victor już wie, że to nie duża dziewczynka, i swoją techniką .. a że konsylium trenerskie bardziej niż zacne - przekładka doświadczenia z PE/PŚ na sportowy telemark ogranicza kolegom trenerom sen - to wyjazd na pewno należy uznać za udany. Przepracowane siłka i rozmaite inne drobiazgi robią robotę a na treningach biegowych delikatne kije łamią się jak zapałki ... M. Ps. A filmik z podobno kiepskiego przejazdu ... Messenger_creation_8DDB1A0D-6EB5-4339-BA7C-A768FE50EC53.mp4 Na telemarku od strony technicznej to się mało znam, więc muszę się wypowiedzieć. Jazda Zu bardzo mi się podoba a jakieś drobne błędy (jeśli w ogóle są) dla mnie niezauważalne. Widzę dużą różnicę w windowsie, dużo mniejszy niż w ubiegłym sezonie, choć mi się ten szeroki bardzo podobał ( osobiście dla mnie okno między kolanami to jeden z największych problemów technicznych, jakoś tak mam od zawsze). Nie wiem jakie plany Zu ma na ten sezon. Od 25.11. do 01.12 na Hintertuxie (podobnie jak rok wcześniej) odbędzie się duży Kampus Telemarkowy prowadzony m.in. przez Richard Schürf, Simon Everitt, Alex Büttner, John Eames. To impreza dla profesjonalistów i amatorów (być może to już za niska półka dla Młodej). Od 25 do 28.11 prowadzone będą kursy, szkolenia i pokazy dla różnych grup zaawansowania. Od 29 do 01.12 planowane są zawody FIS Telemark. Niestety nie będę w tym terminie na Hintertuxie, żałuję bo może by była okazja dla mnie wyrwać jakieś buty do mojego sprzętu telemarkowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano Sobota o 08:38 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 08:38 Kampusy to trochę nie dla Zu w obecnej chwili - koncentrujemy się na trochę innym spojrzeniu na telemark ale jest plan, nieco chybotliwy, pojawić się na NC/FIS na Hinter na początku grudnia i tak zacząć sezon startowy. Potem przed Świętami jest Pinzolo już 2xSprint WC .. a później zobaczymy - sezon kończą Mistrzostwa Świata. Sami jesteśmy ciekawi rywalizacji - zmiana sprzętu, przepracowany czas .. Sam najbardziej jestem ciekaw elementu skoku po treningach na Krokwi i biegania ale to już inna historia. Na razie Zu korzysta z doskonałego oka i doświadczenia Krzysztofa katując kamienisty jak żwirowisko Pitztal. Dziękuję za ciepłe słowa i do zobaczenia, M. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi