Wiśka Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 region Ski Welt Wilder Kaiser - Brixental. Czy był ktoś tam w ostatnim czasie? Jakie są warunki? 20-40cm śniegu podają w ogólnych informacjach i cały czas na plusie. Trochę źle to rokuje, a wyjazd tuż tuż. Proszę o rzetelne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Witam, ja tez wybieram się m.in. w ten region i okolice Kitzbuhel 11.01.2014 i tez te warunki sniegowe nie daja mi spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Witam, ja tez wybieram się m.in. w ten region i okolice Kitzbuhel 11.01.2014 i tez te warunki sniegowe nie daja mi spac TO leć do białki śniegu opór :stupid: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi