robin Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Także jestem zainteresowany takim wyjazdem po raz pierwszy chcemy się tam wybrać. O ile w chwili obecnej podrożały takie kwatery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Od kliku dobrych lat organizuję wyjazdy dla grupy od 4 do 10 osób i realna i bardzo dobra cena to ok.20 euro, za tyle jedziemy za chwilę w okolice Solden, choć takich ofert dużo nie ma. W lutym mamy zaklepaną piękną kwaterkę w Zillertal za 25eur/os. Ja szukam kwater wszędzie, na dużych typu booking.com, toursit-online.de itp, ale też na mniejszych portalach i stronach ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Od kliku dobrych lat organizuję wyjazdy dla grupy od 4 do 10 osób i realna i bardzo dobra cena to ok.20 euro, za tyle jedziemy za chwilę w okolice Solden, choć takich ofert dużo nie ma. W lutym mamy zaklepaną piękną kwaterkę w Zillertal za 25eur/os. Ja szukam kwater wszędzie, na dużych typu booking.com, toursit-online.de itp, ale też na mniejszych portalach i stronach ośrodków. Witam. Czy na tą kwaterę w lutym jest już pełna obsada?. Chodzi mi o dwie osoby tj. ja i żona /wiek 48 i 47 lat/. Narty dla nas to pełna rekreacja bez wysiłku , wspólne spędzenie czasu. Może coś w marcu jest już po tym wysokim sezonie. Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Tak, mamy już komplet na najbliższe wyjazdy. Możesz jeszcze próbować znaleźć coś w terminie, 10-30 stycznia, to jest niski sezon, jest trochę taniej, poza tym to sezon nieferyjny na Zachodzie. Jakbyś potrzebował pomocy, pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Przykładowa oferta styczniowa http://www.booking.com/hotel/at/gastehaus-schopf-martha.pl.html?label=gen173nr-15CAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaLYBiAEBmAEeuAEEyAEE2AED6AEB;sid=ca378d2351a6f3fe86904654bbfe9ab3;dcid=1;checkin=2016-01-16;checkout=2016-01-23;dist=0;group_adults=2;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=32ea896ba50216b46e3978a0849bd23ea8a85155X30;type=total;ucfs=1& w Langenfeld, które jest bardzo dobrze skomunikowane z Solden. Fajny apartament dla 2 osób w cenie 25eur/os. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Dziękuję ale w styczniu nie mogę-praca. Będę tam przeglądał na marzec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztofbr Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 w zeszłym roku bylem w Zillertal w ostatnim tygodniu lutego. jeżeli ktoś tam nie był to musi zobaczyć. doskonale skomunikowanych parę ośrodków, darmową kolejką, autobusami, nie ma możliwości aby się nie najeździć. jest też lodowiec Hintertux z gwarancją śniegu. warto sprawdzać codziennie pogodę i decydować gdzie się pojedzie. co do noclegu, to polecam miejscowości mniej popularne np Stumm lub boczne odnogi Meyerhofen, w Stumm można spokojnie wynając 2 osobowy apartament z kuchnia za 1600 zł. mieści się tam 6 osób. co zauważyłem? wielu noclegów nie ma w internecie, na popularnym bookingu itd. jaki je znaleźć moze przez informację turstyczną w danym rejonie nie wiem. ja rezerwuje drożej przez booking po prostu. w kwestii przygotowania tras w ziller, coraz gorsze, muldy praktycznie od rana, źle wyratrakowane. jestem tym zaskoczony ale to fakt. powstają nowe ośrodki np Fugen. polecam. gładko twardo i mało ludzi. bylem tam w zeszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 2 osobowy apartament z kuchnia za 1600 zł. mieści się tam 6 osób. A to dobre:biggrin: :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Zamieszczone przez krzysztofbr 2 osobowy apartament z kuchnia za 1600 zł. mieści się tam 6 osób. A to dobre:biggrin: :wink: myślę,że miało być dwupokojowy apartament :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztofbr Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Zamieszczone przez krzysztofbr 2 osobowy apartament z kuchnia za 1600 zł. mieści się tam 6 osób. A to dobre:biggrin: :wink: myślę,że miało być dwupokojowy apartament :happy: dokładnie tak. moja pomyłka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi