ravick97 Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Jak w temacie. Jak by ktoś miał coś na zbyciu dajcie znać. pozdr. maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 byłem ostatnio w Modlnicy, na wylocie z KRK w kierunku Olkusza tuż przed węzłem z obwodnicą po prawej stronie jest taki sklep dobrenarty.pl, mieli tam dość spory wybór używanych nart dla dzieciaków, w długościach 80-90 cm ze 20 par na pewno. Cenowo 150-250 PLN, można negocjować :biggrin: Podjedź sobie może coś sensownego jeszcze wybierzesz. Ja tam kupiłem kask i gogle dla córki, a przy okazji szybko rzuciłem okiem i na deski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi