szparaa Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Ostatni dzień Kasi w Alpach: ..i ostatni sztruksik do "przeorania" :wink: Pogoda dzisiaj się popsuła i zaczęło wiać, zeszły chmury i pada śnieg.Resztę i szczegóły opisze Kasia jak wróci (mam nadzieję) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Kasia mnie wystraszyła tym SMSem. Co będzie jutro? Jak na razie w SkiAmade wzorcowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Ech ten sztruks... :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Ostatni dzień Kasi w Alpach: [ATTACH=CONFIG]12145[/ATTACH] ..i ostatni sztruksik do "przeorania" :wink: Pogoda dzisiaj się popsuła i zaczęło wiać, zeszły chmury i pada śnieg. Resztę i szczegóły opisze Kasia jak wróci (mam nadzieję) :smile: A buziaki? Gdzie buziaki, zawsze są, chyba sobie ich nie zawłaszczyłeś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 nie było buziaków tym razem :sorrow: Kasia pisała jeszcze ,że tuż obok niej jakaś laska rozwaliła kolano i to Kasi z pewnością zdjęło uśmiech i buziaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Ani pół buziaczka nie było..:sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 (edytowane) Tez bym tak chcial Edytowane 21 Grudzień 2013 przez andrzej1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Wróciłam cało i zdrowo Bumtralala też Dziękuję Szparaa za założenie tematu i relacje na bieżąco - wiecie, niby St.Anton-Lech-Zuers to lansiarski ośrodek ale moi gospodarze netu do udostępnienia nie mają Ale fakt - jak na tamte okolice mieszkanie było pół-darmo Ale jak widać net jest niepotrzebny do relacji na żywo Jak ogarnę się troszkę ze zdjeciami których nieco natrzepałam to wstawię pełną relację (jakoś pewnie w Święta) - mam nadzieję że znajdą się tacy cierpliwi co ją w całości przeczytają Buziaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Czekam na relacje, a przede wszystkim na duuuużo zdjęć ... Przynajmniej oczy nacieszę Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudini Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Witam,miałem przyjemność jeździć w St. Anton, Lech, Zurs w marcu dwa lata temu. Odwiedziłem trochę ośrodków w Austrii i Lech-Zurs-St. Anton jaki i Saalbach są dla mnie najlepsze. Jedynie lekko denerwujące było to, iż w St. Anton trzeba było płacić za parking.Poniżej zdjęciaSt. Anton to chyba było w okolicach Zurspozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi