szparaa Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 W imieniu naszej uroczej koleżanki Kasi, przekazuję wszystkim buziaki i pozdrowienia z St. Anton: :smile: Jak widać na załączonym obrazku słoneczka jej nie brakuje! :applause: Gorzej z warunkami.. są.. mierne.. śnieg z kamieniami.. W Stuben: cyt. "tragedia, zero sztucznego naśnieżania, wolne niewyprzęgane krzesła i śnieg zmieszany ze żwirkiem.."Takie informacje od Wróżki Kasi przekazuję :smile: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 A jak ja mówię że w grudniu jedzie się nie do ośrodka, tylko do śniegu, to jak ścianą o groch:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Kasia - zrób sobie wycieczkę do Ischgl - tu warunku bardzo dobre i już nawrt nie tak twardo jak tydzień temu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Jak dostałem takiego MMSa [ z tym zdjęciem co powyżej (i podpis BUZIAKI )],to zadzwoniłem do Wróżki i zapytałem czy chce abym zginął z ręki własnej żony? Qruca fux-przecie bym sie wściek :wink: .Jakbym zajechał do TOPowego ośrodka i zastał takie "Szczyrkowskie badziewie" na trasach. Ciekaw jest następnych dni,co też tam Wróżka i Bumtralala spotkają.:proud: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 A ja wróciłem z Soldy.Tydzień lampy i warunki perfekcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Solda to:... jak powiadało stare czeskie hasło reklamowe COCA-COLA to je ONO. Prafrazując- -SOLDA to je ONO.:applause: :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Kasia - zrób sobie wycieczkę do Ischgl - tu warunku bardzo dobre i już nawrt nie tak twardo jak tydzień temu. pozdro Pozdrowienia z Santa Caterina. Warunki na 25 km tras narciarskich z 35 dostępnych w optymalnych warunkach bardzo dobre!!!:smile: 30-50 cm wyratrakowanego,zmrożonego śniegu mimo ,ze tego spadłego z nieba jest zaledwie 15-20 cm. Noce mroźne ,dni ciepłe, prawie bezchmurnie. Zdjęć żadnych bo nie naładowałem komórki:mad:: Wysokość tras narciarskich 1720-2880m.n.p.m i to jest powód ,że jest tu dobrze podobnie jak w niedalekim Livigno bo już w Bormio gorzej. Info o Bormio i Livigno od rezydenta Biura podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 lub Soldy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Pozdrowienia z Santa Caterina. Warunki na 25 km tras narciarskich z 35 dostępnych w optymalnych warunkach bardzo dobre!!!:smile: 30-50 cm wyratrakowanego,zmrożonego śniegu mimo ,ze tego spadłego z nieba jest zaledwie 15-20 cm. Noce mroźne ,dni ciepłe, prawie bezchmurnie. Zdjęć żadnych bo nie naładowałem komórki:mad:: Wysokość tras narciarskich 1720-2880m.n.p.m i to jest powód ,że jest tu dobrze podobnie jak w niedalekim Livigno bo już w Bormio gorzej. Info o Bormio i Livigno od rezydenta Biura podróży. Janek! Dobrze, że chociaż Tobie przyfarciło! Tylko naładuj komórę bo tu takie zdawkowe relacje to nie przejdą! : Zdjęcia muszą być! I nie ufaj rezydentom biur podróży. Oni są po drugiej stronie mocy! :biggrin: :stupid: A Wróżka ....? No cóż ..... Wróżka coś sobie z pewnością .... wyczaruje! :stupid: Czego jej oczywiście życzymy. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Pozdrowienia z Santa Caterina. Zdjęć żadnych bo nie naładowałem komórki Następnym razem dostaniesz (jak za dawnych czasów) paskiem na dupę.I będziesz pamiętał.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Jak dostałem takiego MMSa [ z tym zdjęciem co powyżej (i podpis BUZIAKI ) Ja też dostałem takiego, a wy myśleliście że go macie na wyłączność:tongue:, frajerzy:stupid: Kasia - zrób sobie wycieczkę do Ischgl - tu warunku bardzo dobre i już nawrt nie tak twardo jak tydzień temu. pozdro Ischgl jest chyba jak dobrze pamiętam w kalendarzu na 15 styczeń.... na 15 styczeń 2018:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Sławek - do Ischgl się ponoć jeździ tylko do grudnis , a potem od kwietnia , bo pomiędzy jest bardzo tłoczno......rok temu stałem w kolejce do gondolki 20 minut -mój rekord w Alpach. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Sławek - do Ischgl się ponoć jeździ tylko do grudnis , a potem od kwietnia , bo pomiędzy jest bardzo tłoczno......rok temu stałem w kolejce do gondolki 20 minut -mój rekord w Alpach. .... Ja byłem kilka lat temu jakoś ok 10 marca, kolejek może nie było, ale wszystkie urządzenia chodziły non stop pełne, a co za tym idzie na trasach mrowisko:mad:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Następnym razem dostaniesz (jak za dawnych czasów) paskiem na dupę.I będziesz pamiętał.: Nie doceniłem Noki . Po naładowaniu okazało się ,że są trzy fotki. W piątek wstawię krótką relację.Pozdrowienia dla Wróżki i Wszystkich Forummowiczów smile: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Ja też dostałem takiego, a wy myśleliście że go macie na wyłączność:tongue:, frajerzy:stupid: ... Zaraz do rękoczynów dojdzie z tych przepychanek :wink: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 To jak widzę nasz początek sezonu (początek grudnia) 2 lata temu w Soelden można zaliczyć do naprawdę udanych :biggrin: Teraz fajnie oczy przynajmniej nacieszyć : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Przepisuję esa z kolby(telefonu) tera dopiero, bo wcześniej czasu nie było, haruję się co byście święta mieli, uprzedzam domysły, nie sprzedaję choinek i karpi i nie jestem organistą i nie biegam po wsi z opłatkami:biggrin: No więc treść esa: godzina 1255 Dzisiaj jest super, mało ludzi, wylizane stoki i lampa! trasy w Lech są szerokie i fajnie ukształtowane. Buziaki Ale nie pisze że dla wszystkich :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Się dziewczyna najeździ .... a nam (mnie) pozostaje czekać, aż na dobre zawita zima do kraju :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 ....a nam (mnie) pozostaje czekać, aż na dobre zawita zima do kraju :sad: Ja nie czekam, ja sobie do zimy dojadę:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 No ja już też dojechałem Ale to tak wiesz, weekendowo. A to nie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 Dzisiaj jest super, mało ludzi, wylizane stoki i lampa! trasy w Lech są szerokie i fajnie ukształtowane.BuziakiAle nie pisze że dla wszystkich :stupid:Ojjj dostałem takiego samego esa:) i też buziaki były :stupid: A dzisiaj:SMS od Kasi: "Cudny dzień w St. Anton - jednak stoki są szerokie i dobrze przygotowane:D Buziaczki dla forum :D" :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Kolejne informacje od Kasi :smile:Katarzyna dzisiaj smigała w Warth - Schroecken, ruszająć z Lech. Pogoda i trasy super:smile:Tym razem Knoedelteller :smile:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Kolejne informacje od Kasi :smile: Katarzyna dzisiaj smigała w Warth - Schroecken, ruszająć z Lech. Pogoda i trasy super:smile: Tym razem Knoedelteller :smile:: [ATTACH=CONFIG]12095[/ATTACH] Zaś nad tym talerzem wisi:biggrin: A sztruks nie zerżnięty:tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Sił nabiera na to zerżnięcie sztruksu :biggrin: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Ehh sam bym zerżnął :biggrin::biggrin: yyyyy ten sztruks znaczy :biggrin::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi