CarverGs9.21 Napisano 12 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2005 Piątek Korbielów druga eliminacja Mistrzostw Polski Amatorów PZN. Jedzie ktoś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 12 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2005 Zawody! Ja jade bo mi w Kluszkach narta wypięła na 2 bramce ścianki:( Może teraz się uda bez przygód:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2005 Zawody! Czy sa gdzies w necie wyniki z Kluszkowcow-bo nie ma ich ani na stronie wnp.pzn,ani ,,lidera,,ani stacji narc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 12 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2005 Zawody! Z tego co wiem jeszcze nie ma. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać.wnp.pzn na tym linku powinny się znaleść za jakieś 2,3 tygdonie.Przynajmniej w tamtym roku tak było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi