Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem dziś pierwszy raz tam i co tu dużo mówić...BAJKA! Na pn słońce praktycznie non stop.gora we mgle do 14.pozniej do 1620 szczyt bez chmur i mgły ale Tatr nie było widać bo zaległy w różnego rodzaju chmurach.wyjezdzilimy ssię fest od 8.25 do 16.50.wyszlo 42km może szału nie ma ale w nogach czuc:-) tera się tylko wkurw.bo Save z iski trackera poszedl sie gdzies je...jest wogole szansa na odzyskanie tego.bo napewno robilem save na koniec.byc moze zgubil sie sygn.z wifi jsk szedlem do auta...startowalismy z Luckow.wszedzie do wyciagow bez kolejek.Jasiek podziwiam Cie ze ty tam 15 dni spedziles.niezly krejzol musisz byc:-)Wcxoraj bylismy na Rohaczach ale to pikus przy Chopoku.No zlavy z goopasa sie udaly bo wcxoraj jeszcze po nart.bylismy w Tatralandi za 13E a dzis za 25 Jasna :-) Wroce to jakies foty wrzuce.

• Like 4

kurde jak w piątek? ja będę w sobotę... i Johny... i Major... i Torres... i Koliber... i Dembus się waha! a Wy co za wyłam?

PS. Panowie! jako najstarszy w tym gronie (chyba) to ustalmy gdzie ten browar (bo nie do wszystkich mam fone), Kosodrevina na południu? czy knajpka pod koleją na Lukovą? :biggrin: :applause:

Przepraszam za wycieczki... ale na Lukovej to tylko tych z Warszawy stać! :applause: :biggrin:

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Śląsk chyba też, skoro tyle czasu na nartach siedzi :wink:

Tak na serio, to byłem tam raz - po zjedzeniu "obiadu" - cena jak za obiad, ale ilość jedzenia jak na deser, od razu pojechaliśmy na Rovną Hole na frytki i herbatę (mają tam świetną owocową).

Fajnie jest tam wejść na chwilę i zobaczyć, jak bar można umieścić w urządzeniach kolejki :)

Ja myślę o tej "naszej" (Torres, Johny, Przemo... i jeszcze kilku będą wiedzieć... :biggrin: ) Jasna - Lukova (dokładnie to na Koliesku )

to tu.jpg

PS. tam pod wiatą... jak zawsze :biggrin:PS2. chyba że taras na Korodrevinie w Kosovce?

57da848f1d1d1_totu.jpg.67affd2ba220ed9bd0fa0388e3d8d425.jpg

Edytowane przez Gość

Ja proponuję Kosodrevinę,bo chyba od razu pocisnę na Południe szorować czarnulki.

Zwłaszcza,że rano pewnie będą fajne warunki. :angel:

Oby pogoda dopisała! :)

noo ja też bym był za Kosovką... :biggrin:

PS. ale choć raz trzeba po WORD FIS CUP :biggrin:

Informacja o warunkach na Chopoku od Piotra Budzowskiego (Freetours)

FENOMENALNE WARUNKI ŚNIEŻNE NA CHOPOKU!!!

Spore (ok-40 cm) (przez ostatnie parę dni z mgła) opady przy zerowym wietrze zrobiły niesamowitą robotę!

Naprawdę wielkie święto na Chopoku!!!

W żlebach od początku do końca stabilny puch po pachy!

Nie często zdarza się,że po takim opadzie utrzymuje się drugi stopień zagrożenia lawinowego...

Dzisiaj były najlepsze warunki jakie kiedykolwiek spotkałem na Chopoku!!!

Wielu Freeriderów cały dzień katowało i wyjadało wszystkie świerze linie!

Coś tam jeszcze zostało,ale trzeba już troszkę potuptać

Emotikon smile

PARADA!!!

Pozdrawiam

Piotr Budzik Budzowski

10580936_488714588003819_4150820061264034595_o.jpg

https://web.facebook.com/Chopokfreeride/photos/pcb.488715004670444/488714588003819/?type=3&theater

:D

Pozdrawiam

Tomek

• Like 2