Baartos Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Dzieki Jasiek za info.a jeszcze pytanko jak z wifi np w tych ptk na ktorych sa zaznaczone na mapie,dzialaja bez problemow?? Tez nigdy nie bylem na nartach tam i prawdopodobnie bede w srode,bo to jedyny chyba dzien w tym tyg z szansa na przejasnienia,wiatru juz nie bedzie,oby mgly tez nie bylo...a moze i morze chmur sie trafi Tytus....:Jesli jedziecie autem to np dojazd z takiej Pavciny nie powinieim byc problemem,wejdz sobie nawet na maps.google przybliz dana miescinke i masz pozaznaczane czy to privaty czy jakies apartmeny tak jak pisal Plywak po ok 10E powinno sie cos znalesc Ja po 30 marca musze sie wstrzelic w jakies okno pogodowe i wykorzystac zlave za 9,90E :) i tez bede szukal noclegu wlasnie w Pavcinie Jutro jade do Zuberca i wtore chce odwiedzic Rohacze,choc obawiam sie ze moze byc mgla...ale chyba lepsze to niz SON... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 WiFi działa bardzo dobrze. Oprócz tych pkt, działa też na Lućkach i Srdiećku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Tytus....:Jesli jedziecie autem to np dojazd z takiej Pavciny nie powinieim byc problemem, No, ale skoro sa sprawne i darmowe skibusy to po co komu samochod? Rano odsniezanie, smrodzenie, przejechanie kilku kilometrow, zeby szukac miejsca na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Myślę że miejsca znajdziesz bez problemu. Teraz po feriach cena 10-15 euro jest tego cała masa... A co do dobrej "knajpy" to mogę polecić penzion Dark -bdb. jedzenie(np. policzki w sosie piwnym), spanie też tam jest ale już niestety nie za 15 euro :tongue: Pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 (edytowane) No, ale skoro sa sprawne i darmowe skibusy to po co komu samochod? Rano odsniezanie, smrodzenie, przejechanie kilku kilometrow, zeby szukac miejsca na parkingu. Odkąd jest duży parking na Luczkach, nie ma problemów z miejscem. W marcu rzadko trzeba też odśnieżać auto. Ja np. często mieszkam w pensjonacie w Demanovej, z którego wyjeżdża się od razu na drogę do Jasnej i po 10 minutach jestem na miejscu, zanim bym się doczekał skibusa. Poza tym, po zamknięciu wyciągów pewnie wszyscy rzucają się na ten o jednej porze, a stać zmęczonym i czekać godzinę na pierwszy wolny skibus, to tak nie za bardzo... Dobrze rozumiem o co Ci chodzi - sam na wczasach lubię odpocząć od prowadzenia auta, ale tam to naprawdę relaks - żadnych skrzyżowań, przejść dla pieszych... to nie miasto:) Jedna prosta droga na parking, a krajobraz widziany przez przednią szybę wszystko wynagradza - to nie to samo, co tłoczenie się na stojąco w autobusie.. Edytowane 7 Marzec 2016 przez koliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tikeyo Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Jak kto woli. Ja w tamtym roku byłem koniec lutego i jeżdziłęm skibusami z pokoju. Na przystanek miałem 3 minutki, jeżdziłem pierwszym skibussem tam, wracałem zawsze jednym z ostatnich i ZAWSZE miałem miejsce siedzące System busów jest tam świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Być może w ostatnich latach się to zmieniło - parę lat temu widziałem jak tłum ludzi oczekiwał w Zahradkach na wolne miejsce powrotne. Ale dobrze wiedzieć, że się to zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Który apart ma w pokoju przystanek?? :biggrin: Skibusy się sprawdzają, ale autem dla mnie wygodniej. Można spać przy trasie i nie trzeba ani auta ani skibusa. Koliber ale Ci się pogoda szykuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Koliber ale Ci się pogoda szykuje:) No, idealnie - akurat dziś i jutro opady, a od 9-go tam jestem i pierwsze 4 dni bez opadów:) Choć pełnego słońca też nie zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Odkąd jest duży parking na Luczkach, nie ma problemów z miejscem... Dawno chyba nie byłeś na Chopku :biggrin: W tym roku jak wjeżdżasz od Mikulasza po 9-9.30 będziesz stał na 5! (zawsze zastanawiałem się po co jest ten parking) a korek zaczyna się za Mikulaszem :eek: No, idealnie - akurat dziś i jutro opady, a od 9-go tam jestem i pierwsze 4 dni bez opadów:) Choć pełnego słońca też nie zapowiadają. Ja będę w weekend :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Dawno chyba nie byłeś na Chopku :biggrin: W tym roku jak wjeżdżasz od Mikulasza po 9-9.30 będziesz stał na 5! (zawsze zastanawiałem się po co jest ten parking) a korek zaczyna się za Mikulaszem :eek: Dlatego na narty się jedzie o 8 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Dlatego na narty się jedzie o 8 :wink: ojjj to już 2 jest pełna! na narty z Pavciny ja startuje 7.45 max! :stupid: niestety!!! "jak się wcześnie wstaje, temu Chopok daje! " piękne trasy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 ojjj to już 2 jest pełna! na narty z Pavciny ja startuje 7.45 max! :stupid: niestety!!! "jak się wcześnie wstaje, temu Chopok daje! " piękne trasy :biggrin: Ja jadę zazwyczaj ok.8 i na 8:30 8:38 jestem pod bramkami. Na parkingu na Lućkach jest półtora rzędu samochodów, więc jest ok Dalej się nie zapuszczamy samochodem :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Dawno chyba nie byłeś na Chopku :biggrin: W tym roku jak wjeżdżasz od Mikulasza po 9-9.30 będziesz stał na 5! (zawsze zastanawiałem się po co jest ten parking) a korek zaczyna się za Mikulaszem :eek: Ja zawsze sezon zaczynam i kończę w marcu, wcześniej się na Chopok w ogóle nie zapuszczam. Dlatego tłok sylwestrowy i feryjny mnie nie dotyczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 (edytowane) No, idealnie - akurat dziś i jutro opady, a od 9-go tam jestem i pierwsze 4 dni bez opadów:) Choć pełnego słońca też nie zapowiadają. Tez bede w srode od rana na luckach.wogole to moja pierwsza wizyta tam ciekawe jak to ogarniemy bo jak dotad to najwiekszy ON ktory odwiedzimy:-) te mistrz.slowacji to jak dlugo wogole maja trwac?podejrzewam ze moga jezdzic po tej samej trasie co PS ;-/ Bedziemy jechac z Zuberca.czerwona astra na lodzkich nr :-) a jutro Rohace :-) Edytowane 7 Marzec 2016 przez Baartos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Tez bede w srode od rana na luckach.wogole to moja pierwsza wizyta tam ciekawe jak to ogarniemy bo jak dotad to najwiekszy ON ktory odwiedzimy:-) te mistrz.slowacji to jak dlugo wogole maja trwac?podejrzewam ze moga jezdzic po tej samej trasie co PS ;-/ Bedziemy jechać z Zuberca.czerwona astra na lodzkich nr :-) a jutro Rohace :-) Mistrzostwa Słowacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Mistrzostwa Słowacji ?? Przeczytaj dokładnie wątek o Pucharze Świata w Jasnej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Mistrzostwa Słowacji ?? Spiker na Pucharze Świata zapraszał na Mistrzostwa Słowacji, które mają zacząć się dziś. Chyba, że coś źle zrozumiałem :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Będę w terminie 11-14 marca. Jak ktoś jest chętny pojeździć po trasach lub po żlebach to zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 PEWNE ŹRÓDŁO podaje, że dziś i jutro, bo chyba szybkościowych nie rozgrywają. Istnieje ryzyko, że tak, jak w latach ubiegłych, jeśli nie uda się przygotować trasy na Skrzycznym, to Mistrzostwa Polski zostaną rozegrane na Chopoku. Niemniej jednak to dopiero 17-19 i na stronach FISu jest informacja, że zawody odbędą się w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Będę w terminie 11-14 marca. Jak ktoś jest chętny pojeździć po trasach lub po żlebach to zapraszam Jak się uda to będę 13-14.03 :smile: Odezwę sie na priv. Pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Ja 12-13 :biggrin: nooo może zebrać się niezła ekipa :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Ja planuję wstępnie sobotę... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Fajne spotkanie się szykuje, a mnie nie będzie :frown: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 a nad czy tu myśleć : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi