Slavko Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Wieje strasznie ale Funitel jeździ! a na południu nawet wagoniki posprzątali. Coraz bardziej zastanawiam się nad weekendem : Co tam weekend, na najbliższe 10 dni takie prognozy, że prawie brakuje skali na wykresach. http://www.shmu.sk/sk/?page=1186&id=&nwp_mesto=31477&changed=1&picSelector=2 Mi trafiła się oferta dołączyć do grupy znajomych po kosztach na 4 dni Tatranska i Pleso + 2 dni Chopok i raczej d...a z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Też zaczynam się zastanawiać. Miał być cały weekend... ale chyba pojadę tylko na sobotę. Niedziela ma być straszna.... nawet deszcze na Zahradkach. Jak już mogę jechać to pogody nie ma:angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Dzisiaj ratrakowali górny FIS. Planowane otwarcie jego i czarnej 7 przełożyli na 30.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Nowe (aktualne), świeże, prosto z pod pióra wizualizacje nowej gondoli Krupova-Kosodrevina! :cheerful:: :angel: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 (edytowane) Noo to jest i jeszcze jedna dobra wiadomość: Na przyszły sezon ma być gotowe także naśnieżanie trasy 33 Zjazdarska (pod gondolę). To na pewno będzie bardzo dobra inwestycja bo i trasa 33 jest w mojej ocenie jedną z dłuższych i ciekawszych na Chopoku (choć często z powodów śniegowych nieczynną). Z wodą po południowej stronie ponoć większych problemów nie ma, ale to się może dopiero okazać jak instalacja naśnieżająca się rozszerzy. Docelowo przydałoby się także naśnieżać trasę 35 i 34 (panorama). Edytowane 3 Luty 2016 przez shuger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Dziś po tragicznym piątku, cudowna słoneczna sobota. O 9.15 korek samochodów na Jasną zaczynał się 500m za Liptovskim Mikulaszem :stupid: :eek: "TO JE HORE, TO JE KATASTROFA!!! " Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 wow... to pewnie wiesz z zasłyszenia? A jak warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 wow... to pewnie wiesz z zasłyszenia?... Nie! widziałem na LIVE :biggrin: wiem że :stupid: ale znowu głupota wyszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Znaczy że jechałeś na narty o 9 15????????? :eek: przecież nie zmienili CZASU... a jak warun bo w tygodniu chce wpaść na 1 dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 O 9.15 nie jedzie się na narty... :biggrin: Za to sauny ( nie wiedziałem że Słowaczki są takie wyzwolone :biggrin: ) rewelka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 O 9.15 nie jedzie się na narty... :biggrin: Za to sauny ( nie wiedziałem że Słowaczki są takie wyzwolone :biggrin: ) rewelka :biggrin: To teraz domyślam się jak nabawiłeś się kontuzji stopy :biggrin::biggrin::biggrin: pozdr.Torrres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 To nie ma nic z tym co masz na myśli... :biggrin: to naprawdę była ławka. : PS. to takie cos co stoi nie wiem po co chyba żeby w nią kopnąć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 To nie ma nic z tym co masz na myśli... :biggrin: to naprawdę była ławka. : PS. to takie cos co stoi nie wiem po co chyba żeby w nią kopnąć :biggrin: hmm... czy ja o czymś nie wiem? Śnieg się stopił? A tak w ogóle jutro znowu leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 hmm... czy ja o czymś nie wiem? Śnieg się stopił? A tak w ogóle jutro znowu leje... Nie wyciągam "priva" na światło dzienne :smile: ale jak będziesz na Chopoku to się na browar można się umówić ...Jasiek się też pewnie dołączy i wszystko wyjaśni :biggrin: pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 jasiek pewnie ze mną będzie jeździł Browar z chęcią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 jasiek pewnie ze mną będzie jeździł Browar z chęcią... Pewnie tak będzie :biggrin: PS. zasada Ślązaka "dzień bez piwa, dzień stracony" a na nartach smakuje podwójnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Noo to jest i jeszcze jedna dobra wiadomość: Na przyszły sezon ma być gotowe także naśnieżanie trasy 33 Zjazdarska (pod gondolę). To na pewno będzie bardzo dobra inwestycja bo i trasa 33 jest w mojej ocenie jedną z dłuższych i ciekawszych na Chopoku (choć często z powodów śniegowych nieczynną). Umknęło mi to wcześniej - to rzeczywiście świetna wiadomość! Chopok ma szansę stać się wtedy ośrodkiem, gdzie w końcu przepustowość tras zostanie dostosowana do przepustowości wyciągów - większość ludzi tylko rano będzie wjeżdżać z Jasnej na górę, by pojeździć na południu, więc też na północnej stronie zrobi się puściej. A "33" też mi się bardzo podoba, zwłaszcza jej dolna część, z dala od wszystkich wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Na południu zawsze jest luźniej. Ja bym szczególnie w weekend zaczynał katowanie od południa. O 8 30 będzie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Trwają przygotowania do pucharu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Na południu zawsze jest luźniej. Ja bym szczególnie w weekend zaczynał katowanie od południa. O 8 30 będzie miodzio. Nie zawsze. W sobotę odstałem po kolei - kilka minut do orczyka, potem ze 20 do krzesła i 10 do gondolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Przygotowania do WORD CUP FIS idą pełną parą! Ratrakowanie non stop i stawiają trybuny na Koliesku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Spoko jutro zobacze na zywo:) rano meldujemy sie na Luckach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 (edytowane) Ja melduje sie od 9.03. Jak myślicie - "posprzątają" do tego czasu po zawodach? Jazda po zawodniczym betonie to nic przyjemnego.... :frustrating: Edit: no i jak w ogóle warun? na południu da się pojeździć poza trasą? Dzieki za dwa słowa info Edytowane 24 Luty 2016 przez dembus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi