Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 (edytowane) Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, miłości, radości i uśmiechu na codzień, wieeeeelu słonecznych dni spędzonych na nartach, żadnych kontuzji i ... spełnienia marzeń BUZIAKI (moja Grupo Wsparcia ) Edytowane 5 Grudzień 2013 przez Dumpling Zębowa Wróżka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Szparaa, wszystkiego najlepszego!!! :applause: Zdjęcie, które zamieściła Wróżka właściwie wyraża wszystkie pragnienia narciarza (no, może prawie wszystkie! :biggrin:) i ciężko je przebić. : Ja życzę Ci dużo zdrowia i dużo radości. A propos -czy już wróciłeś na stoki? Mam nadzieję, że już tak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Przyjmij i ode mnie kolego zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 No Krzysiu ja to bym na Twoim miejscu jechał do Stolycy odebrać te buziaki:smile:. Najlepszego!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Duuuuuuuuużo zdrowia:smile: pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, miłości, radości i uśmiechu na codzień, wieeeeelu słonecznych dni spędzonych na nartach, żadnych kontuzji i ... spełnienia marzeń BUZIAKI (moja Grupo Wsparcia ) [ATTACH=CONFIG]11821[/ATTACH] No najważniejsze żeby te kontuzje już mnie omijały Szparaa, wszystkiego najlepszego!!! :applause: Zdjęcie, które zamieściła Wróżka właściwie wyraża wszystkie pragnienia narciarza (no, może prawie wszystkie! :biggrin:) i ciężko je przebić. : Ja życzę Ci dużo zdrowia i dużo radości. A propos -czy już wróciłeś na stoki? Mam nadzieję, że już tak! Jeszcze nie wróciłem na stok :sad: , mam nadzieję że pod koniec tego sezonu już mi się uda. Póki co w czwartek wyciągnęli mi żelastwo z nogi i teraz powrót do właściwej formy! No Krzysiu ja to bym na Twoim miejscu jechał do Stolycy odebrać te buziaki:smile:. Najlepszego!:smile: Coraz częściej się nad tym zastanawiam bo tych buziaków już sie trochę nazbierało :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 No najważniejsze żeby te kontuzje już mnie omijały Jeszcze nie wróciłem na stok :sad: , mam nadzieję że pod koniec tego sezonu już mi się uda. Póki co w czwartek wyciągnęli mi żelastwo z nogi i teraz powrót do właściwej formy! Coraz częściej się nad tym zastanawiam bo tych buziaków już sie trochę nazbierało :applause: Jeszcze ja,jeszcze ja!!! Dołączam się do powyższych życzeń. : Miałem pisać coś o buziakach i o tym zdjęciu co Wróżka wkleiła... ... a na tym zdjęciu trasa "wylizana" ( jak coś tam,coś tam w noc poślubną) ale znów nasłuchałbym się,żem "zbok" aha miało być jeszcze o złomie jak sprzedasz ten złom co Ci wyjęli z nogi to pewnie uzbiera się na dobry wyjazd narciarski którego to wyjazdu, jak najbardziej i możliwie najszybciej Ci życzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Przyłączam się: najlepsiejszego i szybkiego powrotu na stok. Jednak wciąż się potwierdza, że to oklepane zdrowie jednak najważniejsze i tego ci życzę :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 No to i ja przyłączę się do wszystkich życzeń dla ziomka:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi