JC Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Mam propozycję, abyśmy "popastwili się" nad sobą. Proponuję, aby w dogodnym terminie spotkać się na stoku (do uzgodnienia) i dać się sfilmować. Ja zabiorę kamerę i wszystkich chętnych, w takich samych warunkach "skameruję". Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Mam propozycję, abyśmy "popastwili się" nad sobą. Proponuję, aby w dogodnym terminie spotkać się na stoku (do uzgodnienia) i dać się sfilmować. Ja zabiorę kamerę i wszystkich chętnych, w takich samych warunkach "skameruję". Co Wy na to? jest propozycja pucharu skionline możesz filmować do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Gdzie i kiedy? Kiedy? Jak spadnie śnieg! Powoli... ale pewnie jeszcze w grudniu. Ja zaproponuję stok, aby można było nakręcić dłuższy przejazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Uuuuu, Jacek, nie wiem czy to dobry pomysł... Pamiętasz wątek o technikach jazdy i jak sobie tam niektórzy do gardeł skakali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Bardzo fajny pomysł podaj tylko gdzie i kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Kasia trzeba mieć do siebie dystans a konstruktywna ocena jazdy każdemu się przyda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 ... no właśnie z dystansem do siebie tu na forum różnie bywało (jak do tej pory) Ale sam pomysł fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Uuuuu, Jacek, nie wiem czy to dobry pomysł... Pamiętasz wątek o technikach jazdy i jak sobie tam niektórzy do gardeł skakali Kasia, mój sprytny plan polega na tym, że ja będę po drugiej stronie kamery :applause: Kiedy jeszcze nie wiem, ale może uda się w grudniu, a gdzie? Dobry stok, to czerwona trasa nr 10 na Julianach lub czerwona nr 5 na Pilsku do Szczawin. Może być też Zwardoń, bo tam będzie pusto. I jeszcze jedno. Możemy zrobić tak, żeby nagrywać przejazdy z tyłu. Możemy dac komuś mojego Drifta Ghost S i będzie jeździł za osobą filmowaną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Kasia, mój sprytny plan polega na tym, że ja będę po drugiej stronie kamery :applause: Kiedy jeszcze nie wiem, ale może uda się w grudniu, a gdzie? Dobry stok, to czerwona trasa nr 10 na Julianach lub czerwona nr 5 na Pilsku do Szczawin. Może być też Zwardoń, bo tam będzie pusto. szprytne szprytne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Kiedy jeszcze nie wiem, ale może uda się w grudniu, a gdzie? Dobry stok, to czerwona trasa nr 10 na Julianach lub czerwona nr 5 na Pilsku do Szczawin. Może być też Zwardoń, bo tam będzie pusto. Jeszcze jeden stok, który przyszedł mi do głowy, to trasa 1 na Hali Buczynki (Pilsko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 OK ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Buczynka jest OK. Jest szeroko, dobrze widać stok z wielu miejsc, jest bezpiecznie i jest oscypek z grilla. Ale wg mnie grudzień to trochę za wcześnie. Niektórzy chętni będą jeszcze nie rozgrzani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Buczynka jest OK. Jest szeroko, dobrze widać stok z wielu miejsc, jest bezpiecznie i jest oscypek z grilla. Ale wg mnie grudzień to trochę za wcześnie. Niektórzy chętni będą jeszcze nie rozgrzani. To powtórzymy. Będzie fajnie zobaczyć własną technikę na początku i pod koniec sezonu. Wstępny termin sobota 21 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Wstępny termin sobota 21 grudnia No to rezerwuję termin, może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Ja jestem jak najbardziej za :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Jeszcze jeden stok, który przyszedł mi do głowy, to trasa 1 na Hali Buczynki (Pilsko) a jakaś dopłata paliwowa dla tych co mają daleko jest w budżecie? ja chętnie oddam się na pastwę tych, którzy potrafią to i owo...tylko daleko tam do was od nas. :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Rewelacyjny pomysł!!! Jeśli tylko będę miał chwilę w sobotę, to pewnikiem się zjawię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 ... no właśnie z dystansem do siebie tu na forum różnie bywało (jak do tej pory) Ale sam pomysł fajny No tak...tak....: Jacek, a pamiętasz parę lat temu jak niby na YT znalazłeś Kasię jak jeździ na nartach i wstawiłeś to na forum?:applause: Ale była afera, hihi:stupid: Z racji że 21 powiadacie? To zdaje się że to chyba wtedy kiedy Kasia wraca z Lecha, więc może zwiniecie się z tego Lecha w piątek po nartach, po drodze nocleg w Czechach, pobudka wczesnym rankiem i na stok w Korbielowie, czy Zwardoniu? A jak nie to będziemy musieli bazować na tym co mamy, chyba te płyty są z waszą piękną jazdą u MB(dawniej Figo), a ja to już ładnie zmontuję w spójną całość:tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Buczynka jest OK. Jest szeroko, dobrze widać stok z wielu miejsc, jest bezpiecznie i jest oscypek z grilla. Ale wg mnie grudzień to trochę za wcześnie. Niektórzy chętni będą jeszcze nie rozgrzani. Do Szczyrku to nawet ja przyjadę ,ale do Korbielowa to już nie bardzo. Oczywiście nie dam się sfilmować za to nagram innych. No i co by to było za spotkanie :applause: Termin trzeba zmienić bo 21.12.13 będę jeszcze w Alpach.05.01.2014 mi pasuje.Oczywiście jak będę przegłosowany to może innym razem się spotkam z Asami forumowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Z chęcią bym przyjechał poznać większą brać skionlinową na żywo Tylko ten termin :redface:Podobnie jak Janek 57 będe jeszcze w Alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 jesli bedzie to na Pilsku to bede, jesli gdzie indziej to sie zobaczy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 No niestety termin 21.12.2013 w moim przypadku odpada. Córa w tym dniu zmienia stan cywilny:laughing: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snow Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Ja też chętnie bym się pojawił, tylko czy nie dałoby się gdzieś bliżej Tatr? może Lubomierz, Harenda, Nosal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 No niestety termin 21.12.2013 w moim przypadku odpada. Córa w tym dniu zmienia stan cywilny:laughing: Pozdrawiam I co musisz ją ratować? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi