Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Ja tak, ale wybrałem Pilsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Pobudka 5:50. Za chwilę wyjeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Zbieram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 A mnie czekają porzadki... Przynajmniej nagrania obejrzę, ehhhh.... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Ja dawno już wychodzę z domu.:laughing: Dziś Zauchensee i Kleinarl Ale będę z Wami duchowo.:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Było nas kilku Pogoda super Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Widać stara ekipa na pstryknięcie palcem się stawia. I tak ma być.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 ja też wstałem dzisiaj o 5,30 , do domu wróciłem o 18-tej , zrobiłem jakieś 200km samochodem , ale żeby była jasność , nie byłem na nartach , tylko q...wa w robocie:mad:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 a filmów nie ma :sorrow: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 a filmów nie ma :sorrow: :wink: :wink: Może i lepiej że nie ma... Jak zobaczyłem jak koledzy wymiatają, to narty mi się powyginały oj dużo, dużo pracy przede mną, żeby te wygibasy zaczęły jazdę przypominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Człowiek tu na "emigracji' to się dopiero naogląda.:shocked: Dzisiaj w Funparku w Kleinarl :eek: takie właśnie miałem oczy,jak amatorzy skakali i robili przeróżne wolty. Co to do tego jakieś tam zwykłe wymiatanie. :crazy: :wink: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Myślami byłam z wami Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Mały zjazd forumowiczów był na prawdę udany. JC przywiózł porządną kamerę. Na czas filmowania wyszło piękne słońce. Frekwencja była średnia. Na pewno niektórzy musieli być w pracy inni piekli ciasta, ale... jest taki jeden Góral , który oficjalnie wybrał Pilsko . Myślę, że filmowanie naszej nierównej walki ze stokiem to był tylko pretekst do fajnego spotkania ludzi, którzy znają się przeważnie tylko wirtualnie. Poza tym JC to kopalnia wiedzy o świecie narciarskim i warto co nieco się od niego dowiedzieć co w trawie (a raczej śniegu) piszczy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Niestety, o godzinie 6:50 rano w sobotę wynikły pewne okoliczności, które uniemożliwiły mi dołączenie do ekipy na złotym... Cieszę się, że dobrze się bawiliście i mam nadzieję, że następnym razem uda mi się cieszyć narciarstwem razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Niestety, o godzinie 6:50 rano w sobotę wynikły pewne okoliczności, które uniemożliwiły mi.... Żadne tłumaczenia:rolleyes::, ja powinienem w łóżku leżeć, a nie na stoku stać, a że stałem na stoku to dzisiaj szukam chętnego z łopatą co by mnie dobił: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 No ja o 6:50 już nie leżałem, tylko się zbierałem do wyjazdu powoli Ale masz rację... Panie i Panowie - dałem du*y nie stawiając się w sobotę. Nie jestem prawdziwym skiwojownikiem, ale będę z tym walczył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 (edytowane) andy-w na Fischer WC SC, dł. 160cm, promień 11m. [video=youtube;bi9HTy9bdEw] Edytowane 22 Grudzień 2013 przez SB dopisałem informację o nartach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 (edytowane) SB pierwsze 2 przejazdy na Blizzard R-Power full suspension IQ 6.8, długość 181 promień 18, kolejne 2 przejazdy Fischer RC4 SL, długość 165, promień 13 [video=youtube;kR-J_6QJpOg] Edytowane 22 Grudzień 2013 przez SB dopisałem informację o nartach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Pierwszy wniosek autokrytyki jaki mi się nasuwa to taki że spodnie i kask nie pasują do kurtki:biggrin: A drugi, to brak umiejętności jazdy w mrowisku, normalnie miałem tam stracha:eek: wczoraj jeździć, SB to nie jest zdecydowanie stadne zwierze:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Jestem gotowy na konstruktywną krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 ja mam prośbę , żeby jeźdźcy podali info na jakich nartach jechali , czyli rodzaj (SL,GS ,AM itd ) , długość , promień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Ja jechałem na Fischer WC SC, dł. 160cm, promień 11m. Krawędzie nienaostrzone niestety co chyba widać w uślizgach, ale jak to mówią: "złej baletnicy przeszkadza i rąbek przy spódnicy, a dobrej ... nie przeszkodzi nic" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 To może merytorycznie ja się wypowiem - SB, nie wkładaj już starej kurtki do nowych spodni i nowego kasku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 ja mam prośbę , żeby jeźdźcy podali info na jakich nartach jechali , czyli rodzaj (SL,GS ,AM itd ) , długość , promień Po Jacku będę edytował posty i dopisywał info o nartach, niby pamiętam kto na jakich był, ale proszę na wszelki wypadek info na PMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 SB faktycznie "modowa" wpadka Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi