JC Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 Jacek czy to jest w tą sobotę? Jeśli tak to mam zamiar tam przyjechać. Tak w najbliższą dobotę. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 Wybieram się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 Ostatecznie odpadam, syn bierze udział w zawodach pływackich Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 szkoda , że nie w niedzielę , w sobotę nie dam rady , sprawy zawodowe:frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Nikt więcej się nie wybiera? Bo nie wiem ile akumulatorów mam zabrać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 szkoda , że nie w niedzielę , w sobotę nie dam rady , sprawy zawodowe:frown:: Niedziela byłaby idealna, z centralnej Polski i ze świętokrzyskiego by przyjechała mocna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Mam nadzieję,że jestem usprawiedliwiony.: Mnie nie będzie.:frustrating: Gdybym był na miejscu to bym się stawił.Dla miłego towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Ja się wybieram. Jutro wieczorem w Ustroniu mamy symboliczne rozpoczęcie sezonu, więc i tak nie będę mógł wracać do domu:wink: No a być tak blisko i nie przyjechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Nikt więcej się nie wybiera? Bo nie wiem ile akumulatorów mam zabrać :wink: Aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Aktualne? A napisał prezes że nie aktualne? Prezes to nie ON Pilsko, jak by było odwołane to by było info od razu:smile: Ja będę na sam start(0800) z Jackiem teraz rozmawiałem telefonicznie i zgodnie z planem będzie na 0930. Ja będę w mojej starej kurtce(ta z avatara) żółty kask z POC, będę z dziećmi, jedno większe ode mnie na niebiesko, drugie mniejsze czerwona kurtka Halti. Można mnie zaczepiać nie gryzę, nie kopię, nie śmierdzę:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Mam dobrą informacje dla wszystkich, którzy przyjadą jutro na nasze "kamerowanie" na Złotym Groniu w Istebnej. Na hasło "skionline.pl" w kasie uzyskacie 10% zniżki na skipass. Podziękowanie dla Złotego Gronia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 A napisał prezes że nie aktualne? Prezes to nie ON Pilsko, jak by było odwołane to by było info od razu:smile: Można mnie zaczepiać nie gryzę, nie kopię, nie śmierdzę:tongue: No wygłupiłem się z tym pytaniem widzę :crazy: Obiecuję, że więcej nie będę!!!:cheerful: Też postaram się nie gryźć, nie kopać i nie śmierdzieć i kulturalnie nawiązywać znajomości :biggrin: Będę na czarno- jak zawsze niestety... (buty zielone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Normalnie zaczynam zazdrościć ... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 wyobraźcie sobie ,że ja też żal mi tej zniżki bo tutaj gdzie jestem to nie ma nawet dla seniorów jak w innych ośrodkach a tak naprawdę chętnie bym zaliczył taki prawdziwy WZF :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Się wybiera ktoś z Krakowa? Oddałem w zeszłym tygodniu auto do serwisu i mi patałachy nie oddali jeszcze Mam co prawda jakiegoś zastępczego "paździocha" i ostatecznie się nim jakoś dotoczę... : Niemniej jeśli ktoś by jechał to się chętnie podepnę, partycypując oczywiście w kosztach dojazdu :wink: Tak czy inaczej to się jutro rano melduję. Jeśli nikt się nie zaoferuje z transportem to ja będę miał jedno miejsce wolne. Wyjazd z KRK ok 6.00, powrót na 15/16-stą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Będę na czarno- jak zawsze niestety... (buty zielone) Conda! Czyżbyś był .... księdzem? :wink: Choć te zielone buty ..... hmmmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 żal mi tej zniżki bo tutaj gdzie jestem to nie ma nawet dla seniorów jak w innych ośrodkach a tak naprawdę chętnie bym zaliczył taki prawdziwy WZF :biggrin: A na hasło "skionline.pl" też nie da rady?! :eek: O żesz ....!!! To trzeba zmienić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Ja będę na sam start(0800) No tak... kto bogatemu zabroni, ech... bogaci to się potrafią bawić, a tu człowiek w pocie czoła musi zapier... nawet w niedzielę... a w tym samym czasie gdzieś tam na Złoty Groniu bawi się szlachta, przy nartach i piwie, naśmiewając się z klasy robotniczej... no ale kto bogatemu zabroni... no ale jak się urodziło w nieodpowiednim miejscu to tak jest.... :stupid: :tongue: :biggrin: :wink: Tak poważnie,to mógłbym powtórzyć słowo w słowo za Mysiałkiem... : Ale nawet nie o to chodzi,po prostu w tym terminie nie ma szans! Tak jak i na święta i Sylwestra... Zap... trzeba! :frustrating: Miłej zabawy życzę! :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Conda! Czyżbyś był .... księdzem? :wink: Choć te zielone buty ..... hmmmmm? :eek: a ja tam z dziećmi jadę:eek: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 No tak... kto bogatemu zabroni, ech... bogaci to się potrafią bawić, a tu człowiek w pocie czoła musi zapier... nawet w niedzielę... a w tym samym czasie gdzieś tam na Złoty Groniu bawi się szlachta, przy nartach i piwie, naśmiewając się z klasy robotniczej... no ale kto bogatemu zabroni... no ale jak się urodziło w nieodpowiednim miejscu to tak jest.... :stupid: :tongue: :biggrin: :wink: Proszę pana, ja do wczoraj rana to tak orałem że nie bardzo wiedziałem jak się nazywam, od niedzieli do wczoraj rano krowiokiem zrobiłem 1500 km, a to nie jazda jak osobówczką:, no i nie żadne konkretne trasy, najdalej co byłem od własnego komina to 100 km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 No to i ja na 99% będę. Niestety sam bo młody, lepiej wypadający na filmach narciarskich rozchorował się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Proszę pana, ja do wczoraj rana to tak orałem że nie bardzo wiedziałem jak się nazywam, od niedzieli do wczoraj rano krowiokiem zrobiłem 1500 km, a to nie jazda jak osobówczką:, no i nie żadne konkretne trasy, najdalej co byłem od własnego komina to 100 km. Wiem coś o tym,bo też tak spędziłem za kierownicą przynajmniej 10 lat,jak nie więcej.Jakoś tak moja kariera zawodowa przebiegała,że często i dużo jeździłem.Głównie małymi dostawczakami - VW LT 28 + dupna przyczepa,Kia 2700 itp... Nie rzadko trasy do 5000 km bez hoteli,bez restauracji i innych luksusów.Wałówa na drogę i ciągła walka ze snem... :eek: Po czterech,pięciu dobach sam wiesz jak to wygląda... :eek: Jedna różnica,że ja w większości robiłem dalekie trasy - Niemcy,Francja,Włoch itp.. : Ale po okolicy też mi się zdarzało,głównie po aglomeracji śląskiej... :eek: Sławek,My prawie po "jedynych pieniądzach"... :cheerful: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Conda! Czyżbyś był .... księdzem? :wink: Choć te zielone buty ..... hmmmmm? Prawie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Wstaliście? Ja zaraz ruszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Dzień dobry, Wstaliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi