mar95cin56 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Mam pytanie dotyczące tych butów narciarskich: http://www.skionline.pl/sprzet/buty-narciarskie,13-14,rossignol,synergy-sensor2-80,4583.html Ktoś je poleca? Buty pasują na mnie, są wygodne i wgl, lecz chciałbym uzyskać odpowiedź od posiadaczy tych butów Jestem narciarzem średnio-zaawansowanym cały czas rozwijającym swoje umiejętności Więc gdyby ktoś mógł to proszę o opinie na temat tych butów, jak się sprawują podczas jazdy oraz co możecie powiedzieć na ich temat. Jeżeli mogę prosić to także podeślijcie swoje propozycje butów oczywiście w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Buty to w zdecydowanej większości przypadków odczucia subiektywnie i niekoniecznie miarodajne dla innych, inne stopy, inne kości, inna wrażliwość na flex, inne umiejętności, czucie i jeszcze dużo innych. Firma znana, flex średni, jeżeli Tobie pasują to najważniejsze. Co Ci po tym, że ktoś powie, że dla niego kicha, a dla innego poezja ? To może się w żadnym stopniu nie przekładać na Ciebie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Najwazniesze ze buty sa wygodne pojecie srednio zaawansowany jest zdecydowanie wzgledne to typowe buty srodka najbardziej popularne nie kupujesz ich do konca swojej narciarskiej kariery nie masz jezeli pytasz wyrobionego zdania na temat butow wiec bedziesz sie z nich cieszyl do czasu kiedy twoje umiejtnosci nie zwrosna na tyle (jezeli wogole wzrosna) by czuc potrzebe szybciej ,ostrzej ,bardziej sam odkryjesz ten moment ze jest miekko i potrzebujesz zmian wtedy wybierzesz flex 120-130 kupuj nie mysl wygoda na poczatku to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi