miraz Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 W innych watkach jest o tym mowa, więc proponuje oddzielny wątek kulinarny...Co warto polecić innym i gdzie ...Na początek proponuje wiener schnitzel, Zillertal Arena knajpa przy trasie nr 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Gamskogelhutte w Katschbergu - najlepsze Kaiseschmarren (na pierwszym planie) jakie jadłam kiedykolwiek i gdziekolwiek! A teraz spadam na Puchar Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 parena buchta na Chopoku [ATTACH=CONFIG]11715[/ATTACH]w hotelowej knajpce pod Chopokiem:pstrąg z grilla golonkai na koniec deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 (edytowane) Niestety nie mam zdjęć, ale NAJnajlepszy Apfelstrudel, jaki jadłam w Austrii był w Zillertal - Penken u zbiegu czerwonych tras 6 i 1. Mniammmmmmmm :angel: Edytowane 30 Listopad 2013 przez idealist Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi