gregor_g4 Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Jak w temacie, dzisiaj otwieraja na Grunikach sezon, jazda za 1 euro. Ja raczej wpadne ok 14 na jakies 3 godziny sie poruszac, bedzie ktos? W Korbielowie ostatnie noce byly z siarczystymi mrozami, w dzien odwilzy wielkiej nie bylo zatem warunki powinny byc ok Wysłane przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogul Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Byłem jeździłem. Byłem od 9.00 do 12.00. Jak na pierwszy raz niezła jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Tak to rano wyglądało... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 30 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 a ja wlasnie wrocilem. od 14 do 16 - zamkniecia - tak akurat na rozgrzewke ludzi nie za wiele, ale orczyki puste nie jezdzily. warunki na prawde niezle, na tracie wlasciwie w 1 miejscu tylko jakies lekkie przetarcia + male grudki lodu spod ratraka i kamyczki, tak to w porzadku, twardo i dosc szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 W Grunikach dzisiaj bawiliśmy się dobrze to taka rozgrzewka przed jutrzejszym dniem i całym nadchodzącym sezonem.Chyba pierwszy raz w życiu w Andrzejki byłem na nartach, chociaż w 2007 r. jeździliśmy na Białym Krzyżu już 10 listopada. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Byłem dziś z czteroosobową ekipą w składzie: Andy-w i jego syn,Mati i ja. Już sam dojazd potrafił zaskoczyć,wyglądało to tak,jak w zeszłym roku: Tu polska strona,tuż za Korbielowem: A tak wyglądała droga tuż za granicą: :applause: Na Słowacji prawdziwa zima!O ile w Korbielowie jeszcze +1 st,o tyle już na Grunkach Sihelnych -2 st!Do tego lekko prószył śnieg.Warunki z rana całkiem niezłe,choć śniegu jeszcze mało i w niektórych miejscach wystawała trawa.Dla Rictorów w sam raz! Jak wcześniej wspomniał Gregor,dziś było za jedno ojro,więc można powiedzieć,darmowy rozruch.Ja wyciągnąłem woreczek 5 centówek,których normalnie i tak bym nie wykorzystał,więc to jak darmoszka.Może jeszcze parę zdjęć. Stok z rana: Jak się jest pierwszy raz na śniegu,trzeba się nacieszyć :biggrin: Pogoda dość ponura,więc zdjęcia są jakie są. Zazwyczaj na stoku było tak gęsto: Dopiero koło 12 zdarzało się więcej ludzi: Bardzo udany rozruch! Byliśmy też w Korbielowie,zajrzeć na budowę krzesła,ale o tym później. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Nawet się na foto załapałem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Nawet się na foto załapałem :> Na którym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Na ostatnim. Ten koleś w miedzianych gaciach, to ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 To Ty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Ano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_sbe Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 (edytowane) Bylem dzisiaj i nie moge wyjsc z podziwu.Po dzisiejszych problemach z naszymi rodakami nauczylem sie slowackiego w 5 min.Daj znac kiedy Pilsko rusza ;)e:zdjecia johnego doskonale ilustruja sytuacje.swoja droga ciekaw jestem czym jest to spowodowane.kilka kilometrow i roznica straaaaszna.jako jedyny minus dzisiejszej wizyty to tor jazdy pod orczykiem.szczegolnie tym od prawej strony (stojac do stoku).Tak, czy siak przygotowanie trasy (w tych warukach) oceniam na 8/10! Edytowane 30 Listopad 2013 przez Michal_sbe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi