jarek Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Musze przyznac, ze coraz rzadziej tu zagladam. Jakos tematy poruszane malo mnie wciagaja a moze tez mam mniej czasu? Chyba jednak forum sie zmienilo, dyskusji na temat techniki praktycznie juz nie widac ... no i jakby spokojniej :biggrin: Jak znajde czas to wygrzebie jakies stare watki na temat techniki moze jeszcze sie rozwina :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Musze przyznac, ze coraz rzadziej tu zagladam. Jakos tematy poruszane malo mnie wciagaja a moze tez mam mniej czasu? Chyba jednak forum sie zmienilo, dyskusji na temat techniki praktycznie juz nie widac ... no i jakby spokojniej :biggrin: Jak znajde czas to wygrzebie jakies stare watki na temat techniki moze jeszcze sie rozwina :wink: Właśnie dlatego, że mało się mówi o technice, to jest spokojnie.:laughing: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Musze przyznac, ze coraz rzadziej tu zagladam. Jakos tematy poruszane malo mnie wciagaja a moze tez mam mniej czasu? Chyba jednak forum sie zmienilo, dyskusji na temat techniki praktycznie juz nie widac ... no i jakby spokojniej :biggrin: Jak znajde czas to wygrzebie jakies stare watki na temat techniki moze jeszcze sie rozwina :wink: Oglądam Darrena Turnera ,ale z racji kiepskiego poziomu własnego pisać o tym nie potrafię np. dwa filmiki, jeden dla kursu poziomu średniego drugi zaawansowanego. Wybór z kilkunastu przypadkowy Myślę ,że inni w oczekiwaniu na otwarcie tras tez się teoretycznie dokształcają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Musze przyznac, ze coraz rzadziej tu zagladam. Jakos tematy poruszane malo mnie wciagaja a moze tez mam mniej czasu? Chyba jednak forum sie zmienilo, dyskusji na temat techniki praktycznie juz nie widac ... no i jakby spokojniej :biggrin: Jak znajde czas to wygrzebie jakies stare watki na temat techniki moze jeszcze sie rozwina :wink: W jednym z tematów wstawiałem film z ostatniego mojego wyjazdu na narty, gdzie dość dużo "mnie" jest w ruchu że tak powiem, liczyłem że pojeździcie sobie po mnie jak po burej suce, a tu nic!!! Oczywiście ja nie jestem wcale zadowolony z swojej jazdy, największy błąd to brak laptopa na wyjeździe, żeby sobie móc podejrzeć wieczorem jak to wyglądało i co zrobić żeby to i owo poprawić, a oglądanie tego już po powrocie do domu, to trochę za późno:rolleyes:: [video=youtube;gkqk6s9e2gE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 W jednym z tematów wstawiałem film z ostatniego mojego wyjazdu na narty, gdzie dość dużo "mnie" jest w ruchu że tak powiem, liczyłem że pojeździcie sobie po mnie jak po burej suce, a tu nic!!! Oczywiście ja nie jestem wcale zadowolony z swojej jazdy, największy błąd to brak laptopa na wyjeździe, żeby sobie móc podejrzeć wieczorem jak to wyglądało i co zrobić żeby to i owo poprawić, a oglądanie tego już po powrocie do domu, to trochę za późno:rolleyes:: [video=youtube;gkqk6s9e2gE] Jak by to był kto inny nawet JC to tak ,ale każdy chce jeszcze choć trochę pożyć . No kadzić chyba można.Jeździsz szanowny SB PERFEKCYJNIE:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Jak by to był kto inny nawet JC to tak ,ale każdy chce jeszcze choć trochę pożyć . No kadzić chyba można.Jeździsz szanowny SB PERFEKCYJNIE:applause: : czyli jak bym płużył, to byś tak samo napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 : czyli jak bym płużył, to byś tak samo napisał: Oczywiście:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 U mni film SB juz jest zablokowany.... vrinx using nexus7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Jak tu gadać o technice skoro po jednym a spokojnie po drugim sezonie wyskakują "w skali forum" poziomy na SZUSTKĘ Właśnie dlatego, że mało się mówi o technice, to jest spokojnie.:laughing: Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 U mni film SB juz jest zablokowany.... vrinx using nexus7 Coś jest nie tak, że ponoć nie chce iść na telefonach, a widzę że z telefonu nadajesz, jak ktoś ma wiedzę co zrobić żeby to zmienić to poproszę o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 No z tableta ... ? vrinx using nexus7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Coś jest nie tak, że ponoć nie chce iść na telefonach, a widzę że z telefonu nadajesz, jak ktoś ma wiedzę co zrobić żeby to zmienić to poproszę o podpowiedź Potwierdzam z iOS nie idzie i YouTube winę zwala na właściciela filmu Chyba coś w ustawieniach masz poblokowane. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 To cos z tapatalkiem, jak wchodzenia przez chrome to jest ok vrinx using nexus7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 proszę nie zaśmiecać wątku i dyskusję na temat jazdy SB przenieść do wątku "techniki jazdy oraz nasze filmiki" :wink: wtedy sobie poużywamy na SB:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 proszę nie zaśmiecać wątku i dyskusję na temat jazdy SB przenieść do wątku "techniki jazdy oraz nasze filmiki" :wink: wtedy sobie poużywamy na SB:biggrin: A nie...nie... SB to ma swój własny wątek o technice jazdy :biggrin: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/13550-SB-technika-jazdy/page3 zaraz tam coś poprzenoszę:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 A czy ktoś wie gdzie zniknął Bończa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 A czy ktoś wie gdzie zniknął Bończa? Chyba żyje, maiłem z nim ostatnio kontakt esowy, pisał że pije, znaczy napisał że jest na imprezie:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Szkoda że tu nie zagląda:mad:: No i Figo gdzieś się zapodział :,a tak GO wszyscy lubili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Szkoda że tu nie zagląda:mad:: Zagląda zagląda:smile: No i Figo gdzieś się zapodział :,a tak GO wszyscy lubili... Umarł Figo, niech żyje MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Umarł Figo, niech żyje MB forum się zmienia i nicki też się zmieniają: mnie bardziej podobał się Figo , ale do MB też się kiedyś (chyba) przyzwyczaję:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Właśnie dlatego, że mało się mówi o technice, to jest spokojnie.:laughing: Pozdrawiam. Zazwyczaj albo był brak odzewu, albo foch, szczególnie jak słyszały coś 6 i 7 :tongue::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 To cos z tapatalkiem, jak wchodzenia przez chrome to jest okvrinx using nexus7Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podsumowując, SB będzie musiał u Amerykanów wykupić licencję na udostępnianie w internecie nakręconych przez siebie filmów :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Właśnie dlatego, że mało się mówi o technice, to jest spokojnie.:laughing: Pozdrawiam. Ja tam wole jak są ciekawe dyskusje a sprawa spokoju czy braku spokoju to chyba bardziej od temperamentu dyskutantów zależy. W innych tematach przecież tez gorąco bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi