JurekByd Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 (edytowane) Mam wolne miejsca na wyjazd do jednego z najlepszych ośrodków w Austrii - Serfaus-Fiss-Ladis , gdzie czeka na nas ponad 200 km świetnie przygotowanych tras, leżących na wysokości 1200-2800 mnpm,więc śnieg jest gwarantowany.Wyjazd w piątek z Bydgoszczy przez Wrocław - jeździmy na nartach 4 dni - od soboty do wtorku włącznie,powrót w nocy z wtorku na środę.Koszt dojazdu i kwaterki ok.600 zł , zniżkowy skipass na 4 dni dla dorosłego kosztuje 109 e , dla dziecka 61,50e.Śniegu jest już mnóstwo - parę aktualnych fotek z tego regionu - http://www.serfaus-fiss-ladis.at/de/winter/aktuelle-fotos Możliwa jest również wizyta w Ischgl i wolnocłowym szwajcarskim Samnaun - wszystko do ustalenia. P.S.Zwolniło mi się także 1 miejsce na wyjazd tydzień wcześniej - 6.12 - plan wyjazdu i koszty takie same. Edytowane 28 Listopad 2013 przez JurekByd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemłody Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Ile osób może się zabrać i jakie są kwatery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemłody Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Ile masz wolnych miejsc i jakie warunki na kwaterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Ile masz wolnych miejsc i jakie warunki na kwaterze? Na tą chwilę zostaly 3 wolne miejsca.Na razie mam na oku kwaterę we Fliess-całe piętro domu do naszej dyspozycji-pokoje 1 i 3-osobowe , o ile nikt nam jej nie sprzątnie sprzed nosa , ale oczywiście wówczas znajdzie się inną..... P.S.Zwolniło mi się także 1 miejsce tydzień wcześniej - czyli wyjazd 6.12 - plan wyjazdu i koszty takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi