kawon Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Witam forumowiczów poszukuje namiary na fajny i najlepiej niedrogi apartament lub cały dom dla min 10 osób w okolicach Ischql lub Mathon może jesteście w stanie coś godnego polecić? Wyjazd początek marca 2014. z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Najtańszy wolny apartament od 8.03 w Ischgl kosztuje 2120 euro za tydzień , w Kappl 5220 zł + opłaty za sprzątanie i kurtaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Nie wiem czy to jest norma dla tego regionu, ale ja rezerwowałam apartament dla 10 osób w marcu 2013 na luty 2014. Pewnie później by się też dało, ale niestety już w marcu dobre, ekonomiczne oferty w pożądanym przez nas standardzie rozchodziły się błyskawicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon Napisano 28 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Jeśli chodzi o ceny to mam świadomość, że nie jest to najtańszy ośrodek, natomiast często jest tak, iż ktoś z was ma coś sprawdzonego stąd pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Byłem tam parokrotnie. Tak jak napisano, Ischgl jest drogie. Lepiej szukać w w Galture, Kapll, czy gdzieś po drodze i busem dojeżdżać. Wtedy niestety, karnet jest droższy dla nierezydentów w Ischgl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 roznice na karnecie sa groszowe, w kappl ceny sa znosne, dojazd do ischgla kilkanascie minut, warto zamieszkac w kapll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi