MB Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Hej Dzieki za info. W polowie lutego (okres ferii), ktora miejscowka jako baza wypadowa moze byc lepsza? Alpendorf - smiganie po tych stokach + Wagrain czy moze Flachau (zaczynamy dzien od SpaceJet i zwiedzamy stoki wraz z Wagrain, Flachauwinkl)? Dodam, ze planujemy jechac tez do Zauchensee. Pozdr Pawel Osobiście wolałbym mieszkać np.we Flachau Flachau położone jest jakby centralnie i łatwiej obrać dowolny kierunek zarówno korzystając z urządzeń wyciągowych,skibusów czy też własnego transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Dzieki Nie zastanawiajac sie dluzej zarezerwowalem sobie miejscowke we Flachau:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sman Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Witam a masz jakieś namiary na przyzwoite miejscówki w tej okolicy? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 (edytowane) Witam a masz jakieś namiary na przyzwoite miejscówki w tej okolicy? pozdr sprecyzuj co znaczy przyzwoite czy to mają być hotele,apartamenty,pokoje ze śniadaniem czy z pełnym wyżywieniem i,... czy chceszz mieszkać"na stoku",czy dojazd np.5km może być? Edytowane 30 Grudzień 2013 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 czy chceszz mieszkać"na stoku",czy dojazd np.5km może być? Za takie warunki jeśli o mnie chodzi, to mogę mieszkać na stoku, choćby w kartonie:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 sprecyzuj co znaczy przyzwoite czy to mają być hotele,apartamenty,pokoje ze śniadaniem czy z pełnym wyżywieniem i,... czy chceszz mieszkać"na stoku",czy dojazd np.5km może być? Jeśli mogę się podłączyć to mnie by interesowały jakieś kwaterki w okolicach Flachau, Schladming, może TH albo okolic? dla 2 osób.. zależy mi na tym żeby było tanio i żeby nie było daleko do stoków bo dojeżdżanie po kilkanaście km to się mija z celem wolę wtedy dopłacić trochę do tej kwatery. Chcę wyskoczyć na weekend więc nie chcę jechać daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Jeśli mogę się podłączyć to mnie by interesowały jakieś kwaterki w okolicach Flachau, Schladming, może TH albo okolic? dla 2 osób.. zależy mi na tym żeby było tanio i żeby nie było daleko do stoków bo dojeżdżanie po kilkanaście km to się mija z celem wolę wtedy dopłacić trochę do tej kwatery. Chcę wyskoczyć na weekend więc nie chcę jechać daleko. Na weekend jedź do TH. Wysoko,warunki śniegowe są tam bardzo dobre a nawet wyśmienite.Bo pogodowe to wiesz - loteria. Ja znam tylko jedną "metę" gdzie jest 2 osobowy apartament. http://members.aon.at/cherzog2/seiten/appartements.html apartament nr 1. bliziutko Panorambahn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Babcok Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 super miejscówka witam, polecam super miejsce we Flachau, czysto, miły, młody właściciel, i na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Babcok Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 tylko nie zamieściłem linka sorki http://www.ferienhaus-oberberg.at/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek02 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Zamykanie wyciagów 0 16.00 witam, planujemy w 4 osoby pojechac na weekend za 2 tyg do Austrii od 06-08.11 ( od pt do niedz). prosze o polecenie jakiegos osrodka i noclegu jesli to mozliwe.( bede wdzieczny):wink: pozdrawiam Wszyskie wyciągi zamykane sa o 16 a widno jest w końcu lutego i marcu do 20. Ja zawsze biorę biegówki aby się troche na nich pobiegać. Uważam, że warto bo dzień długi a wiele tras biegowych naprawdę fajne i dobrze przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Wszyskie wyciągi zamykane sa o 16 a widno jest w końcu lutego i marcu do 20. Ja zawsze biorę biegówki aby się troche na nich pobiegać. Uważam, że warto bo dzień długi a wiele tras biegowych naprawdę fajne i dobrze przygotowane. Już w trzecim kolejnym temacie napotykam Twój post praktycznie o tej samej treści. Człowiek pyta gdzie się zatrzymać a Austrii, a Ty po raz kolejny, że wyciągi do 16 i że zabierasz ze sobą biegówki. O co chodzi?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Nie mam nic przeciwko biegówkom. Ale tego powtarzania tego samego tekstu w różnych wątkach też nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Witam, Gdyby ktos planowal urlop we flachau to polecam:) sniegu na prawde sporo. Wczoraj dosypalo a i jutro ma znowu sypac. Ludzi na stoku troche jest ale nie ma kolejek. Najwieksza byla do GLinka:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁySy Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Hej a ktos poleci jakis nocleg w okolicac Hintertux / Tux - moze byc oddalony kawałek ( dojedziemy se ) Cos w miare taniego ale i fajnego ( tak tak takie zeczy to tyko w erze ) ale moze cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
austria.info-pl Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Hej a ktos poleci jakis nocleg w okolicac Hintertux / Tux - moze byc oddalony kawałek ( dojedziemy se ) Cos w miare taniego ale i fajnego ( tak tak takie zeczy to tyko w erze ) ale moze cos ? Bardzo chętnie bezpłatnie wyślemy katalog z wykazem bazy noclegowej dla doliny Zillertal. Dokładny adres pocztowy proszę wysłać mailem na urlop@austria.info lub podać telefonicznie 800 12 12 58. Pozdrawiamy serdecznie, Austria.info www.austria.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi