slavvik Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Witam Proszę o pomoc w wyborze ośrodka. W styczniu bylem w Saalbach - bardzo fajny ośrodek. Teraz zastanawiam się nad wyjazdem do Kitz. Czy może ktoś porównać te dwa ośrodki? (ale nie na podstawie opisów z portalu ). A może polecacie jeszcze jakiś inny? Interesują mnie raczej dłuższe trasy koloru niebieskiego i trochę czerwonych. Dobrze by było, aby tych tras było przynajmniej kilkanaście (szybko się nudzę jeżdżąc w kółko po tych samych) . Nie chciałbym także jechać gdzieś daleko na południe, choć Włochy wezmę pod uwagę. Dzięki za wszelkie sugestie. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Ja do Kitz mam ogromny sentyment i zawsze będę polecała ten ośrodek, natomiast czy myślałeś o SkiAmade (Schladming, albo Flachau-Wagrain i okolice)? Jeśli tam nie byłeś to polecam - nie będziesz zawiedziony. Tu masz moja relację ze Ski Circus: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/16024-Ski-Circus-Zell-am-See-Maria-Alm-18-25.02.2012?highlight=Hinterglemm A tu z Kitz: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/10213-Wyjazd-do-Kitzbuehel/page5?highlight=Hinterglemm W jakim okresie chcesz jechać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavvik Napisano 24 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 wyjazd planuję między 11-18 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Ja też planuję pojechać 11-18 stycznia w okolice Kitzbuhel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavvik Napisano 24 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Ja też planuję pojechać 11-18 stycznia w okolice Kitzbuhel. A masz już może namiary na jakąś kwaterę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Myślę o tym: http://www.snowtrex.pl/austria/alpy_kitzbuehelskie/pass_thurn/pensjonat_hollersbach/zakwaterowanie.html?popup=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Jak szukasz niebieskich tras we Włoszech to Alta Badia, niebieski rej, czerwonych tras tez jest pare vrinx using nexus7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Witam Proszę o pomoc w wyborze ośrodka. W styczniu bylem w Saalbach - bardzo fajny ośrodek. Teraz zastanawiam się nad wyjazdem do Kitz. Czy może ktoś porównać te dwa ośrodki? (ale nie na podstawie opisów z portalu ). A może polecacie jeszcze jakiś inny? Interesują mnie raczej dłuższe trasy koloru niebieskiego i trochę czerwonych. Dobrze by było, aby tych tras było przynajmniej kilkanaście (szybko się nudzę jeżdżąc w kółko po tych samych) . Nie chciałbym także jechać gdzieś daleko na południe, choć Włochy wezmę pod uwagę. Dzięki za wszelkie sugestie. Sławek Jedź do Kitzbühel z opcją na SkiWelt - są po sąsiedzku - wtedy na pewno będziesz miał wybór tras... aż za duży Pi razy oko razem 450 km tras A gdybyś się nudził albo narzekał na zaludnienie - to masz w okolicy mniejsze St. Johann, Fieberbrunn i Steinplatte - z tych do których warto zaglądnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavvik Napisano 25 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 A co myślicie o czymś takim: http://travel.groupon.pl/29867470 Jakoś tak dziwnie podejrzanie tanio mi się wydaje, czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 A co myślicie o czymś takim: http://travel.groupon.pl/29867470 Jakoś tak dziwnie podejrzanie tanio mi się wydaje, czy się mylę? jak klikniesz lokalizację, to pokazuje Brno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 jak klikniesz lokalizację, to pokazuje Brno bo to Czeskie biuro :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavvik Napisano 25 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Czeskie biuro podroży, ale pobyt we Włoszech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Czeskie biuro podroży, ale pobyt we Włoszech ja myślę, że za tą cenę, to pobyt może być jedynie w Brnie, mają tam jakie stoki ? :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek1982 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Witam Wybieram się w połowie marca do tego samego pensjonatu . Warto?? Jaka możesz napisz coś więcej o pensjonacie . Jak wygląda tam sprawa ski busów kursują do innych ośrodków czy trzeba liczyć na swoje auto ?? Ja planuje wykupić ski pas All star kitzbihel. Myślę o tym: http://www.snowtrex.pl/austria/alpy_kitzbuehelskie/pass_thurn/pensjonat_hollersbach/zakwaterowanie.html?popup=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek1982 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Witam Wybieram się w połowie marca do tego samego pensjonatu . Warto?? Jaka możesz napisz coś więcej o pensjonacie . Jak wygląda tam sprawa ski busów kursują do innych ośrodków czy trzeba liczyć na swoje auto ?? Ja planuje wykupić ski pas All star kitzbihel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi