tanova Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Ja sprawiłam sobie takie ustrojstwo: http://www.decathlon.pl/skarpety-narciarskie-id_8316489.html Skarpety z podpaską w jednym. Ale się nacięłam :eek: - jeszcze takich odgniotów na piszczelach w życiu nie miałam. Voltaren był w robocie do końca wyjazdu. Może tę podpaskę da się jakoś odkleić i zrobić z tego normalne skarpety. Na razie wrzuciłam na dno szafy i nie chcę ich widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Zastanawiam sie jak to możliwe aby mieć takie urazy i za cholerę nie mogę do tego dojść, jeżdżę w "Speedmaschinach 130" raz luźno raz na maksa dopięte i po całym dniu nie mam takich objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Bo za mało cisniesz na jezyki. Trzeba 'do krwi ostatniej'...... :eek::wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilWolak Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Jestem początkującym narciarzem. Poprzedniej zimy jeździłem w bawełnianych skarpetach za kostkę. Po około 3 godzinach zjazdów, moje piszczele były całe obolałe. Czy to wina butów (wypożyczone), złej techniki jazdy, czy może braku długich skarpet narciarskich do kolan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 2 godziny temu, KamilWolak napisał: Jestem początkującym narciarzem. Poprzedniej zimy jeździłem w bawełnianych skarpetach za kostkę. Po około 3 godzinach zjazdów, moje piszczele były całe obolałe. Czy to wina butów (wypożyczone), złej techniki jazdy, czy może braku długich skarpet narciarskich do kolan? The winner is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilWolak Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 MAIKEL 1977 dziękuję za piękną nagrodę Jednak nie było nic kopane, użyłem jedynie opcji szukaj. Będę wdzięczny za odpowiedź na moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 29 minut temu, KamilWolak napisał: Będę wdzięczny za odpowiedź na moje pytanie W zasadzie sam sobie odpowiedziałeś. Zła technika, obciążenie, wychylenie itd; do tego źle spasowane buty, krótkie skarpety i otarcia gotowe. Kiedyś jeździło się w kalesonach, teraz to ładniej się nazywa - bielizna termoaktywna i do tego skarpety pod kolano sportowe, najlepiej dedykowane do narciarstwa (choć niekoniecznie) . I trenować dużo.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportowa Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Skarpety i takie cieplne akcesoria, która są przeznaczone do grzania w zimę kupuję tutaj https://aba-sport.pl/pol_m_Sporty_Sporty-zimowe_Odziez-zimowa-610.html Tak samo odzież sportową, mają świetne marki, dobre ceny i jakość świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 (edytowane) Dnia 25.11.2013 o 21:55, Bumer napisał: Och tak! Ważne są także majtki. Ja na ten przykład gdy jeżdżę w stringach:biggrin:rekreacyjnie nie mam kłopotów. Gdy natomiast przyspieszę i zejdę do niskiej postawy :frown::i wypnę się:, zaczynają mnie rżnąć:eek: a to powoduje że gnam jak szalony obniżając pozycję, wtedy stringi rżną mnie jeszcze bardziej więc przyspieszam, i tak coraz szybciej i szybciej na złamanie karku, jak koń z rozgrzanym kamieniem pod ogonem!:smile: a próbowałeś w stringach z lycra? Sorry, ale szukałem na forum informacji o rodzajach skarpet, trafiłem na ten wątek z ta Twoja wypowiedzią i prawie posikałem sie ze śmiechu Edytowane 25 Marzec 2018 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 No, dobra. A jeździ tu ktoś w skarpetach z Decathlonu? https://www.decathlon.pl/?sn.q=skarpety narciarskie Ceny od 9zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2018 Nie wiem czy w takich, czy w innych. Kilka lat temu miałem podkolanówki cienkie, podobne do "skarpet garniturowych". Złego słowa nie powiem, bardzo fajne. Później kupiłem, w hurtowni, nie w Decathlonie, inne cienkie podkolanówki, jedne kompresyjne. Złego słowa nie dam na nie powiedzieć, mnie pasują, o wiele lepiej niż te grube, wlochate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi