Aressi Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 St Anton am Arlberg! Ja biografię Bodego chętnie przytulę! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 St Anton am Arlberg! Ja biografię Bodego chętnie przytulę! :wink: Nie Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Europa, ale teraz to już łatwizna! Łatwizna?! : :eek: : Chyba nie aż tak! Cortina d'Ampezzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Łatwizna?! : :eek: : Chyba nie aż tak! Cortina d'Ampezzo :eek: no i co?! no i co zrobiłeś? Jacek poszedł wyskoczyć przez okno:sorrow: A w najlepszym wypadku wpadnie w depresję i zamknie się w sobie:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Łatwizna?! : :eek: : Chyba nie aż tak! Cortina d'Ampezzo Nie Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 :eek: no i co?! no i co zrobiłeś? Jacek poszedł wyskoczyć przez okno:sorrow: A w najlepszym wypadku wpadnie w depresję i zamknie się w sobie:rolleyes:: Kto tu ma depresję. Masz jeszcze dwa podejścia! Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Wtrącę,nieśmiało. CHOPOK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Obstawiam Skandynawię. Are Szwecja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Obstawiam Skandynawię. Are Szwecja. Trafiony zatopiony Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 To już drugi raz wytropiłem drogi narciarskie JC. W zeszłym roku trafiłem Grenlandię, która ostatecznie okazała się Islandią z powodu pogody. :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 (edytowane) : Europe > Sweden > Central Sweden > Are 123. Are To była ta trudność. Edytowane 7 Luty 2014 przez Aressi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Europa > Schweden > Mittelschweden > Are 93. Are To wg www.skiresort.de Więc mieści się w setce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Trochę zapomniany temat, a miałem przyjemność ostatnio odwiedzić kolejną stację z TOP100 - Sextner Dolomiten 82. miejsce w rankingu. Tym bardziej się cieszę, bo byłem tam pierwszy raz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Wygląda zachęcająco Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3l15 Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 1. U mnie 11/100 2. Jestem zaszokowany pierwszym miejscem i pierwsza dziesiatka. Mysle ze slowo "best" ma rozne znaczenia dla mnie i dla autorow rankingu. Nelis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi