Aressi Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Dzięki podróży do Hiszpanii w moim podpisie przybyły cztery nowe stacje! Co do TOP100, to już wiem, że w marcu przybędzie mi 53 stacja Faktycznie, coraz bardziej okazały ten podpis! : Jak tak dalej pójdzie to niedługo Twój jeden post nie będzie się mieścił na ekranie! :eek: A tak swoją drogą to analizując tę przebogatą listę zacząłem się zastanawiać czy jest w niej jakiś klucz (kolejność zdobywania?) czy tez kolejność jest przypadkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Faktycznie, coraz bardziej okazały ten podpis! : Jak tak dalej pójdzie to niedługo Twój jeden post nie będzie się mieścił na ekranie! :eek: A tak swoją drogą to analizując tę przebogatą listę zacząłem się zastanawiać czy jest w niej jakiś klucz (kolejność zdobywania?) czy tez kolejność jest przypadkowa? Kolejność jest totalnie przypadkowa i tak do końca nie jestem pewien, czy jeszcze nie powinienem jakiegoś dodać. Jak znajdę czas to sprawdzę, czy to wszystko. Mam plan, aby dopisać jeszcze ile razy byłem w danej stacji i dla przykładu koło Soelden wpisałbym liczbę 23... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 koło Soelden wpisałbym liczbę 23... chyba nie nudzi się??? sam pytam i sam odpowiadam :smile: jest takie miejsce na ziemi (co prawda nie w Alpach)które odwiedziłem więcej niż 100 razy(dużo więcej) i nigdy mi sie nie znudzi ( to Budapeszt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Właśnie się dowiedziałem, że w swojej próżności będę mógł dopisać do stopki kolejny ośrodek z TOP100 :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Właśnie się dowiedziałem, że w swojej próżności będę mógł dopisać do stopki kolejny ośrodek z TOP100 :applause: A ja pewnie nie mogą powiedzieć jaki:stupid::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 A ja pewnie nie mogą powiedzieć jaki:stupid::biggrin: Strzelaj... Jak trafisz do trzech razy, to dostaniesz ode mnie biografię Bodego! Dla "ułatwienia" podpowiem ci, że nie jest to Montafon :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 A ja pewnie nie mogą powiedzieć jaki:stupid::biggrin: No czekam na propozycje! Książka też czeka. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 No czekam na propozycje! Książka też czeka. Mobilnie Jacek Soczi/Kaukaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Soczi/Kaukaz Nie Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Aspen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Konkurs próżności - gdzie to nie byliśmy Aspen Nie Nie strzelajcie, bo to SB walczy o książkę . Jak nie zgadnie to idziemy ma żywioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Strzelaj... Nie:rolleyes:: Dla "ułatwienia" podpowiem ci, że nie jest to Montafon :applause: foch:rolleyes:::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Nie:rolleyes:: foch:rolleyes:::stupid: Poddałeś się? Czekałem pół dnia na zwycięstwo, a Ty poddajesz się bez walki? Eeeee to nie w Twoim stylu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Poddałeś się? Czekałem pół dnia na zwycięstwo, a Ty poddajesz się bez walki? Eeeee to nie w Twoim stylu! Nie, chodzi o to że ja książek nie czytam i nie ma motywacji, jak by jaki karnet był, to pewnie i bym się skupił:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Nie, chodzi o to że ja książek nie czytam i nie ma motywacji, jak by jaki karnet był, to pewnie i bym się skupił:biggrin: Przecież książka to tylko pretekst, no dawaj. Trzy propozycje! Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Przecież książka to tylko pretekst, no dawaj. Trzy propozycje! Mobilnie Jacek Potrzebuję 1 podpowiedź, czy w Europie?:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Potrzebuję 1 podpowiedź, czy w Europie?:tongue: Europa, ale teraz to już łatwizna! Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Kuehtai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Kuehtai Nie, jeszcze dwie możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Nie, jeszcze dwie możliwości Ski Welt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Ski Welt To pudło Ci daruję. W moim podpisie jest kilka miejscowości ze Ski Welt i przecież tam był WST. Jadę w nowe miejsce Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 To pudło Ci daruję. W moim podpisie jest kilka miejscowości ze Ski Welt i przecież tam był WST. Jadę w nowe miejsce Mobilnie Jacek A to już wiem, to jakieś nowe miejsce i w europie:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 A to już wiem, to jakieś nowe miejsce i w europie:biggrin: No dawaj, bo zaśmiecamy wątek Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 No dawaj, bo zaśmiecamy wątek Mobilnie Jacek Nie, nie, nie wiem, może kto inny spróbuje:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Nie, nie, nie wiem, może kto inny spróbuje:rolleyes:: I cała zabawa w ... Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi