jodek1 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Krótko i na temat :eek:, Jurgów Hawrań fajna górka do pośmigania, miło mnie zaskoczyła przygotowaniem tras. jeździłem od 9 do 11 :tongue: , z czasem coraz więcej szkółek i dojeżdżających ludzi :eek:, jutro na deser miejscówka z ostatniego zdjęcia :applause: pozdrawiam widzę że idziesz szlakiem Podhala również podobał mi się ten ośrodek !!! jednak to zdjęcie .... [ATTACH=CONFIG]13063[/ATTACH] mało nie puściłem pawia !!! to zdjęcie niestety ... doprowadza mnie do SZEWSKIEJ PASJI na stronie jest info ... wszystko działa (krzesełka) , warunki bardzo dobre !!! pokrywa śnieżna 60-85 cm ... a na miejscu dowiadujesz się że, owszem tak, ale NA CZARNEJ TRASIE GDZIE NA STRONIE JEST NAPISANE WARUNKI "BARDZO DOBRE" ....jest 1 cm śniegu !!!! dla mnie to jawne oszustwo, złodziejstwo i kur***o właściciela stoku !!!! mają sprzęt, naliczyłem jak byłem około 20 armatek .... jest pogoda i nic .... WAŻNE ŻE KASA LECI !!! i jest czarna trasa na planie, a że jej nie ma to i tak przyjadą pojeździć... Gratulacje dla Prezesa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Dzisiaj otworzyli po dwóch dobach naśnieżania zaledwie. Ja bym nie ryzykował. ostatnio wypożyczałem Atomica Gsy z tego roku za 50 zł (było kilka długości !!!) .... wiec idziesz "popatrzeć na stok" ... jak jest "ekonomicznie" to taniej cie wyjdzie niż robienie ślizgów a Twoje ślizgi zostaną bez zmian .... ps: jak byłem ostatnio na Podhalu wypożyczałem narty dwa razy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fibi Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 widzę że idziesz szlakiem Podhala również podobał mi się ten ośrodek !!! jednak to zdjęcie .... [ATTACH=CONFIG]13063[/ATTACH] mało nie puściłem pawia !!! to zdjęcie niestety ... doprowadza mnie do SZEWSKIEJ PASJI na stronie jest info ... wszystko działa (krzesełka) , warunki bardzo dobre !!! pokrywa śnieżna 60-85 cm ... a na miejscu dowiadujesz się że, owszem tak, ale NA CZARNEJ TRASIE GDZIE NA STRONIE JEST NAPISANE WARUNKI "BARDZO DOBRE" ....jest 1 cm śniegu !!!! dla mnie to jawne oszustwo, złodziejstwo i kur***o właściciela stoku !!!! mają sprzęt, naliczyłem jak byłem około 20 armatek .... jest pogoda i nic .... WAŻNE ŻE KASA LECI !!! i jest czarna trasa na planie, a że jej nie ma to i tak przyjadą pojeździć... Gratulacje dla Prezesa !!!! co to jest 20 armatek , cudów sie nie da zrobić .Na kotelnicy mają obecnie około 120 armatek , to jest arsenał , i dlatego jak sie wezmą do roboty to 3 dni i naśnieżone . Prezes Jurgowa prawdopodobnie już sie kasy nachapał , to ma to w du...ie .Myśli , tak jak w Zakopanem , że Jurgóqw będzie oblegany , nawet bez wszystkich tras . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Co to k..r .ka jest : budżet w wierchomli zjadło na marketing przedwcześnie:eek: pytam się grzecznie zbanować Panie mifilim! Nad grzecznością, to proszę jeszcze popracować! Staramy się w obiektywny sposób przekazać fakty, ale Pana wypowiedź przekracza granice dobrego smaku...:shocked: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 (edytowane) Panie mifilim! Nad grzecznością, to proszę jeszcze popracować! Staramy się w obiektywny sposób przekazać fakty, ale Pana wypowiedź przekracza granice dobrego smaku...:shocked: TO że tu jesteś Dwie Doliny kłóci z regulaminem Forum bo inne S.N. tu nie maja swoich przedstawicieli i nie zachwalają walorów swoich stoków narciarskich:mad:: Masz niezły tupet i biorę stronę mifilma. Na Forum zwracamy się na Ty. Już wiem ,ze Dwie Doliny będę omijał szerokim łukiem. Czyli Twoja reklama swojej S.N. odnosiła marny skutek:eek: Pozdrawiam. Punkt 4 regulaminu Forum:Niedopuszczalne jest zamieszczanie, bez zgody redakcji skionline.pl, treści reklamowych, kryptoreklamy oraz treści komercyjnych. 5.5. Zabronione jest rejestrowanie loginów (nazwy użytkownika) o treściach reklamowych, a w szczególności zawierających: adres strony internetowej, nazwę firmy, nazwę marki. Edytowane 25 Styczeń 2014 przez janek57 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 janek57, jak sobie życzysz, z tym zwracaniem się... A propos tego, że S.N. nie maja swoich przedstawicieli, to zastanów się dlaczego? Może nie czytają tego forum, a powinni? Np., aby dowiedzieć się o trendach pogodowych?:happy: Myślę, że opinia Chris_M jest konstruktywna i zwraca uwagę na możliwości, jakie pojawiają się w związku z pojawieniem się na Forum profesjonalistów z branży. Doceniam wiedzę i zaangażowanie wielu użytkowników niniejszego Forum. Sam b. często tu zaglądam, aby zobaczyć, co w świecie słychać... Ale... w tym co napisałem nie ma krzty nieścisłości, piszę o fatach, bo je znam, bo zawodowo się tym zajmuję. Jeśli zmierzasz do modelu Forum, który zakłada tylko relacje i dywagacje, to owszem, to będzie funkcjonowało, ale myślę, w ślad za wypowiedzią Chris_M, że to on ma racje... Co do regulaminu, to owszem dostosuję się do jego wymogów. Skontaktuje się w tej sprawie z administratorem. Co do Dwóch Dolin i Twojej opinii w tym względzie, to zapraszam, tu też można dojechać autobusem...:wink: Przekonasz się sam, że warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Panie mifilim! Nad grzecznością, to proszę jeszcze popracować! Staramy się w obiektywny sposób przekazać fakty, ale Pana wypowiedź przekracza granice dobrego smaku...:shocked: A wprowadzenie opłaty parkingowej to nie przekracza granic dobrego smaku?: Czy nauczyliście się należytego szacunku dla gości mieszkających u Was? Konkretnie chodzi mi o to czy wywozicie skuterem śnieżnym bagaże gości zakwaterowanych w "Domkach na Górce". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 W tej sprawie dam znać w dniu dzisiejszym. Znam sprawę z Twoich relacji, ale jak widzisz jestem na Forum od niedawna i w Dwóch Dolinach, też... Zapytam więc, bo Twoje nie na najlepsze, jak pisałeś, doświadczenia z ww. wywożeniem bagaży, dotyczyła kilku lat wstecz... Dam Ci MB odpowiedź w tej sprawie. Dwie Doliny świadczą, w ramach jednej marki, jedne z najbardziej kompleksowych usług w branży, w kraju: ogólnie, jako stacja narciarska, ale też gastronomia, usługi w obiektach noclegowych o zróżnicowanym standardzie, szkoła, wypożyczalnia, przechowalnia (rzadkość)... To rozbudowana organizacja.. Ja zajmuję się stricte, tym co Was najbardziej interesuje - stacją narciarską. W innych tematach, z racji mojego niewielkiego stażu w firmie (np. noclegi w Domkach na Górce, a są też inne... i Hotel), muszę, póki co zasięgnąć języka... Z czasem będę wiedział więcej... W Dwóch Dolinach mój staż jest krótki, ale zapewniam, że mam zaskakująco bogate doświadczenie w zarządzaniu ośrodkami/stacjami narciarskimi i wiele ciekawego do przekazania... Więc proszę Was o przychylenie się do wcześniejszej opinii Chris_M i zaufania w to, że kontakt z branżą na Forum, to nowa jakość i szansa pozyskania wielu istotnych informacji. pozdrawiam, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 A wprowadzenie opłaty parkingowej to nie przekracza granic dobrego smaku?: Co do tego, powiem tyle: Jestem tu poniekąd, jako osoba prywatna, która jednak pragnie Wam przekazywać informacje z Dwóch Dolin. Jednakże nie wszystkie decyzje wypada mi komentować... Wielu z Was wie jak to wygląda w wielu innych dużych, polskich kompleksach i miejscowościach narciarskich, wbrew pozorom nie jest to rzadkość..., że wymienię tu tylko Szczyrk, Krynicę, Szklarską Porębę... Wszędzie tam opłaty są nawet dwukrotnie wyższe niż w tym roku w DD. Tu mówimy o 5zł/sam. osob. Jednak, jako osoba prywatna.. zacytuję ski or die z tego wątku: "A z tymi parkingami, to faktycznie można by coś zrobić... Choć i tak o połowę tańsze, niż w pobliskiej Krynicy (Jaworzyna). Myślę, że włodarze czytają... i wyciągną wnioski..." I myślę, że na tym można by zakończyć dyskusję o parkingach w DD w tym sezonie. Nowy może przynieść oczekiwane i sugerowane rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Zastanawiacie się, dlaczego o tym wszystkim, o tej porze? Bo ŚNIEŻYMYYY!!!:smile: Dziś poszły w ruch armatki na kolejnej trasie (wzdłuż Szczawnik 2 - 1000 m szybki talerzyk)! Mamy już w tej chwili ponad 5 km otwartych tras i w zestawieniu prezentowanym na str. głównej skionline.pl: plasujemy się obecnie (cena/dł. otwartych tras) tuż za "Najpopularniejszym Ośrodkiem Narciarskim w Polsce"... A miejsca na stoku nieporównywalnie więcej...:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Jeśli pozwolisz o parkingu jeszcze dwa słowa. Myślę,że podwyżka skipasu o 1 czy 2 złote byłaby niezauważalna a i przyniosłaby lepszy efekt finansowy niż opłata parkingowa. Która jest wq...jąca. Od 50 ciu lat w mojej malutkiej starej rodzinnej firmie/gospodarstwie parkuje się za darmo. Jak myślisz. Co powiedzieliby moi klienci gdybym od tego roku zażądał opłaty za parkowanie na czas robienia zakupów u mnie.: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 To, o czym piszesz, to są właśnie owe "oczekiwane i sugerowane rozwiązania... ":happy: Ale z tym, jak pisałem, musimy poczekać do następnego sezonu, no chyba że...:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 (edytowane) To, o czym piszesz, to są właśnie owe "oczekiwane i sugerowane rozwiązania... ":happy: Ale z tym, jak pisałem, musimy poczekać do następnego sezonu, no chyba że...:wink: Jeżeli zarządzający nie widzą związku między swoimi działaniami a frekwencją to TRAGEDIA. Proszę Kolego ,nie wypisuj teraz głupot, że narciarze-klienci , wybierają inne stacje bo nie wiedzą jak jest SUPER w Dwóch Dolinach. Edytowane 25 Styczeń 2014 przez zaruski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKaczka Napisano 25 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Dajcie spokój Dwóm Dolinom. To dobrze, że jakiś przedstawiciel stacji czyta forum. Dzięki temu my możemy wskazywać błędy i sugerować rozwiązania. A to prowadzi do poprawy jakości usług - a oto chyba chodzi!!! (Pierwszym przykładem niech będzie parking- rozumiem że za rok powraca gratis) Natomiast zauważyłem że dużo osób stara się tu być moderatorem. I mówi co wolno a co nie na forum. - Zostawmy to prawowitym moderatorom. Po co się wtrącać? Dwie doliny a jak u was z naturalnym śniegiem? Jest jakiś opad? Czy na razie śnieg tylko na stokach? No i co z waszymi planami rozwoju. Kiedyś była mowa o połączeniu aż do Jaworzyny - coś z tego planu pozostało? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Już nie tylko na Białym Krzyżu w Beskidach śl. można jeździć i Dwie Doliny długo mnie nie skuszą.http://www.cienkownarty.pl/kamery-on-line,3.html#kam3 http://zima.nowaosada.pl/5,kamery-on-line.html. W poniedziałek ruszam na Stożek i będzie to pierwszy wyjazd od 20.12.13:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Dzisiaj po raz 1. mocno sypie... Ale, jak dotychczas, to naturalnego b. mało...:frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Jeżeli zarządzający nie widzą związku między swoimi działaniami a frekwencją to TRAGEDIA. Proszę Kolego ,nie wypisuj teraz głupot, że narciarze-klienci , wybierają inne stacje bo nie wiedzą jak jest SUPER w Dwóch Dolinach. Nic takiego nie napisałem. Musiałeś mnie z kimś pomylić!:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Już nie tylko na Białym Krzyżu w Beskidach śl. można jeździć i Dwie Doliny długo mnie nie skuszą.http://www.cienkownarty.pl/kamery-on-line,3.html#kam3 http://zima.nowaosada.pl/5,kamery-on-line.html. W poniedziałek ruszam na Stożek i będzie to pierwszy wyjazd od 20.12.13:eek: janek rozumiem,że zapierasz się wyjazdu do Wierchomli czy ogólnie do Dwóch Dolin,bo komunikacją publiczną to na jeden dzień zbyt daleko Wisła,Ustroń czy nawet SON masz jak na wyciągnięcie ręki w porównaniu do Wierchomli i być może wkurza Cię kilka spraw i tematów poruszanych tutaj Ale nie zapieraj się "jak żaba błota":wink: bo to nie są złe tereny narciarskie. Tylko zarządzanie pozostawia troszkę do życzenia. Ale to nie jest odosobniony przypadek pośród rodzimych SN. Powiem tak. Byłem tam dwa razy na kilka dni. I kiedy ciągnęło mnie żeby na jeden dzień z B-B pojechać i proponowałem SB aby się dał namówić. Ten zaś mnie zbeształ i tłumaczył ,że za 4 godzinki to my już za Wiedniem jesteśmy.A tyle też potrzebujemy na dojazd do Wierchomli. Jak na razie nie mam logicznego uzasadnienia aby wrócić do Wierchomli. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fibi Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 (edytowane) A wprowadzenie opłaty parkingowej to nie przekracza granic dobrego smaku?: Co do tego, powiem tyle: Jestem tu poniekąd, jako osoba prywatna, która jednak pragnie Wam przekazywać informacje z Dwóch Dolin. Jednakże nie wszystkie decyzje wypada mi komentować... Wielu z Was wie jak to wygląda w wielu innych dużych, polskich kompleksach i miejscowościach narciarskich, wbrew pozorom nie jest to rzadkość..., że wymienię tu tylko Szczyrk, Krynicę, Szklarską Porębę... Wszędzie tam opłaty są nawet dwukrotnie wyższe niż w tym roku w DD. Tu mówimy o 5zł/sam. osob. Jednak, jako osoba prywatna.. zacytuję ski or die z tego wątku: "A z tymi parkingami, to faktycznie można by coś zrobić... Choć i tak o połowę tańsze, niż w pobliskiej Krynicy (Jaworzyna). Myślę, że włodarze czytają... i wyciągną wnioski..." I myślę, że na tym można by zakończyć dyskusję o parkingach w DD w tym sezonie. Nowy może przynieść oczekiwane i sugerowane rozwiązania... taak , a jakoś np. w Białce Tatrzańskiej , od ZAWSZE jest parking za free , tu jakoś nie widać tych "pazerów " , których widać u Was na każdym kroku .Można tam całą dobe , że sie tak wyrażam stać za darmo .ile by też zarobili od tych paru setek samochodów .Ale jakby brali tak jak u Was , to niestety rankingu popularności by nie wygrywali już od paru lat .taak , a jakoś np. w Białce Tatrzańskiej , od ZAWSZE jest parking za free , tu jakoś nie widać tych "pazerów " , których widać u Was na każdym kroku .Można tam całą dobe , że sie tak wyrażam stać za darmo .ile by też zarobili od tych paru setek samochodów .Ale jakby brali tak jak u Was , to niestety rankingu popularności by nie wygrywali już od paru lat . Troche dziwne , żeby tyle zarabiać na biletach ,to nawet klientom nie należy sie parking za darmo , ciekawe czy jeszcze za korzystanie z Wc też macie płatne .Na tym wózku to daleko nie zajedziecie .A niby w całej Polsce za pazerów przedstawiani są górale z Podhala ,no nie wiem w tej sytuacji czy się z tym zgodzić ..Takim postępowaniem nie macie żadnych szans, żeby dogonić w czymkolwiek stacje na Podhalu. Edytowane 25 Styczeń 2014 przez fibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 on nie jest za free,ten parking :smile: to wszystko jest zapłacone- w skipasie ale jak widać wszyscy lub prawie wszyscy wolimy aby tak właśnie było :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fibi Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 taak , a jakoś np. w Białce Tatrzańskiej , od ZAWSZE jest parking za free , tu jakoś nie widać tych "pazerów " , których widać u Was na każdym kroku .Można tam całą dobe , że sie tak wyrażam stać za darmo .ile by też zarobili od tych paru setek samochodów .Ale jakby brali tak jak u Was , to niestety rankingu popularności by nie wygrywali już od paru lat . Troche dziwne , żeby tyle zarabiać na biletach ,to nawet klientom nie należy sie parking za darmo , ciekawe czy jeszcze za korzystanie z Wc też macie płatne .Na tym wózku to daleko nie zajedziecie .A niby w całej Polsce za pazerów przedstawiani są górale z Podhala ,no nie wiem w tej sytuacji czy się z tym zgodzić ..Takim postępowaniem nie macie żadnych szans, żeby dogonić w czymkolwiek stacje na Podhalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fibi Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 taak , a jakoś np. w Białce Tatrzańskiej , od ZAWSZE jest parking za free , tu jakoś nie widać tych "pazerów " , których widać u Was na każdym kroku .Można tam całą dobe , że sie tak wyrażam stać za darmo .ile by też zarobili od tych paru setek samochodów .Ale jakby brali tak jak u Was , to niestety rankingu popularności by nie wygrywali już od paru lat . Troche dziwne , żeby tyle zarabiać na biletach ,to nawet klientom nie należy sie parking za darmo , ciekawe czy jeszcze za korzystanie z Wc też macie płatne .Na tym wózku to daleko nie zajedziecie .A niby w całej Polsce za pazerów przedstawiani są górale z Podhala ,no nie wiem w tej sytuacji czy się z tym zgodzić ..Takim postępowaniem nie macie żadnych szans, żeby dogonić w czymkolwiek stacje na Podhalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fibi Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 A wprowadzenie opłaty parkingowej to nie przekracza granic dobrego smaku?: Co do tego, powiem tyle: Jestem tu poniekąd, jako osoba prywatna, która jednak pragnie Wam przekazywać informacje z Dwóch Dolin. Jednakże nie wszystkie decyzje wypada mi komentować... Wielu z Was wie jak to wygląda w wielu innych dużych, polskich kompleksach i miejscowościach narciarskich, wbrew pozorom nie jest to rzadkość..., że wymienię tu tylko Szczyrk, Krynicę, Szklarską Porębę... Wszędzie tam opłaty są nawet dwukrotnie wyższe niż w tym roku w DD. Tu mówimy o 5zł/sam. osob. Jednak, jako osoba prywatna.. zacytuję ski or die z tego wątku: "A z tymi parkingami, to faktycznie można by coś zrobić... Choć i tak o połowę tańsze, niż w pobliskiej Krynicy (Jaworzyna). Myślę, że włodarze czytają... i wyciągną wnioski..." I myślę, że na tym można by zakończyć dyskusję o parkingach w DD w tym sezonie. Nowy może przynieść oczekiwane i sugerowane rozwiązania... taak , a jakoś np. w Białce Tatrzańskiej , od ZAWSZE jest parking za free , tu jakoś nie widać tych "pazerów " , których widać u Was na każdym kroku .Można tam całą dobe , że sie tak wyrażam stać za darmo .ile by też zarobili od tych paru setek samochodów .Ale jakby brali tak jak u Was , to niestety rankingu popularności by nie wygrywali już od paru lat . Troche dziwne , żeby tyle zarabiać na biletach ,to nawet klientom nie należy sie parking za darmo , ciekawe czy jeszcze za korzystanie z Wc też macie płatne .Na tym wózku to daleko nie zajedziecie .A niby w całej Polsce za pazerów przedstawiani są górale z Podhala ,no nie wiem w tej sytuacji czy się z tym zgodzić ..Takim postępowaniem nie macie żadnych szans, żeby dogonić w czymkolwiek stacje na Podhalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fibi Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 taak , a jakoś np. w Białce Tatrzańskiej , od ZAWSZE jest parking za free , tu jakoś nie widać tych "pazerów " , których w Wierchomli i innych stacjach widać na każdym kroku .Można tam całą dobe , że sie tak wyrażam stać za darmo .ile by też zarobili od tych paru setek samochodów .Ale jakby brali tak jak u Was , to niestety rankingu popularności by nie wygrywali już od paru lat . Troche dziwne , żeby tyle zarabiać na biletach ,to nawet klientom nie należy sie parking za darmo , ciekawe czy jeszcze za korzystanie z Wc też macie płatne .Na tym wózku to daleko nie zajedziecie .A niby w całej Polsce za pazerów przedstawiani są górale z Podhala ,no nie wiem w tej sytuacji czy się z tym zgodzić ..Takim postępowaniem nie macie żadnych szans, żeby dogonić w czymkolwiek stacje na Podhalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 fibi spokojnie :cheerful: pozwól im przynajmniej próbować "doszusować" do białczańskich standardów rozumiem,że przemawia przez Ciebie lokalny patryjotyzm :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi