jodek1 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Nartostrada z Goryczkowej wygląda dzisiaj marnie. Na Esie trawa i kamienie. Zapomnieć. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD mam nadzieję że się przynajmniej sama trasa na Gąsienicowej trzyma ? pewnie się wybiorę we wtorek na spontanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Tam jest już wyżej i to teraz ta lepsza strona Kasprowego. Szału pewnie nie ma, ale siłowkę można uprawiać. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 (edytowane) Krótko i na temat :eek:, Jurgów Hawrań fajna górka do pośmigania, miło mnie zaskoczyła przygotowaniem tras. jeździłem od 9 do 11 :tongue: , z czasem coraz więcej szkółek i dojeżdżających ludzi :eek:, jutro na deser miejscówka z ostatniego zdjęcia :applause: pozdrawiam Edytowane 24 Styczeń 2014 przez MAIKEL 1977 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Krótko i na temat :eek:, Jurgów Hawrań fajna górka do pośmigania, miło mnie zaskoczyła przygotowaniem tras. jeździłem od 9 do 11 :tongue: , z czasem coraz więcej szkółek i dojeżdżających ludzi :eek:, jutro na deser miejscówka z ostatniego zdjęcia :applause: pozdrawiam z tego co widać to 5 czarnej nawet nie zaczęli naśnieżać, chyba marne szanse żeby otworzyli w tym sezonie. Na 3 (2 zdjęcie) to taka była oblodzona trasa miejscami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 z tego co widać to 5 czarnej nawet nie zaczęli naśnieżać, chyba marne szanse żeby otworzyli w tym sezonie. Na 3 (2 zdjęcie) to taka była oblodzona trasa miejscami? Wczoraj lub przedwczoraj w Zdiarze (nie tak daleko) było +7 stopni. Tak wiec i tak jest super w Jurgowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 z tego co widać to 5 czarnej nawet nie zaczęli naśnieżać, chyba marne szanse żeby otworzyli w tym sezonie. Na 3 (2 zdjęcie) to taka była oblodzona trasa miejscami? Odnośnie czarnej to małe szanse żeby ją odpalili w tym sezonie, potrzeba min. pół metra śniegu żeby coś z tego było :eek: Na 3 tylko taki początek, reszta ok. :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Wczoraj lub przedwczoraj w Zdiarze (nie tak daleko) było +7 stopni. Tak wiec i tak jest super w Jurgowie. Do ideału trochę brakuje ,ale jak dla mnie jest OK. :smile: ps. jak zajechałem było -10 :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość daymon Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Również dzisiaj byłem w Jurgowie i mimo, że lubię ten ośrodek to na ten moment nie polecam tam jazdy. W górnej części sporo oblodzeń i w wielu miejscach znajduje się naprawdę sporo kamyczków które z łatwością mogą poharatać narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Cześć Również dzisiaj byłem w Jurgowie i mimo, że lubię ten ośrodek to na ten moment nie polecam tam jazdy. W górnej części sporo oblodzeń i w wielu miejscach znajduje się naprawdę sporo kamyczków które z łatwością mogą poharatać narty. Jeżeli to luźne kamyczki to nic złego nie zrobią. Byle jechać na nie hamować. Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Również dzisiaj byłem w Jurgowie i mimo, że lubię ten ośrodek to na ten moment nie polecam tam jazdy. To zaproponuj coś tak ciekawego jak Jurgów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Tak ciekawego, jak Jurgów bez czarnej?! Jeszcze ciekawsze!! I 1,5 km więcej tras, jak na teraz, a śnieżymy następne! Dwie Doliny Muszyna - Wierchomla! Zapraszamy! Kamery Live nie kłamią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Ok, apetyt rozbudzony :biggrin: to gdzie najszybciej pośmigam na "naszym" śniegu? :wink: głównie interesują mnie Beskidy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Wojmu, a to oblodzenie, to się nazywa: "przetarcia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Tak ciekawego, jak Jurgów bez czarnej?! Jeszcze ciekawsze!! I 1,5 km więcej tras, jak na teraz, a śnieżymy następne! Dwie Doliny Muszyna - Wierchomla! W Jurgowie parking za free a u Was : :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 A w Beskidach, to najlepiej - Biały Krzyż!!! Jak na teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Za 5 zeta, ale za to 1km zjazdu tańszy i przewyższenia większe, trasy dłuższe, kolej szybsza (Szczawnik),:laughing: wody bardziej mineralne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 A w Beskidach, to najlepiej - Biały Krzyż!!! Jak na teraz! Tradycyjnie :wink: a był ktoś w Istebnej? Złoty Groń znów otwarty z tego co widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 I śniegu dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Tak ciekawego, jak Jurgów bez czarnej?! Jeszcze ciekawsze!! I 1,5 km więcej tras, jak na teraz, a śnieżymy następne! Dwie Doliny Muszyna - Wierchomla! Zapraszamy! Kamery Live nie kłamią!!! Co to k..r .ka jest : budżet w wierchomli zjadło na marketing przedwcześnie:eek: pytam się grzecznie zbanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 (edytowane) Wojmu, a to oblodzenie, to się nazywa: "przetarcia". Jak zwał tak zwał Mobilnie Wojtek Edytowane 24 Styczeń 2014 przez wojmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Tradycyjnie :wink: a był ktoś w Istebnej? Złoty Groń znów otwarty z tego co widzę. Dzisiaj otworzyli po dwóch dobach naśnieżania zaledwie. Ja bym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Jutro ruszają Baba i Cypisek w Korbielowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Turbo Cieńków Dlaczego turbo, a no dzisiaj zawożąc narty do serwisu (z myślą o przyszłym tygodniu) spotykam tam kumpla. Po chwili okazuje się, że z jeszcze z jednym koleżką muszą załatwić pewną sprawę wieczorem w Wiśle. Oczywiście pojawia się plan, że przy okazji można trochę pojeździć :smile: Po szybkim przeglądzie okolicznych stacji, okazuje się, że działa tylko talerzyk na Cieńkowie. Narty odbieram z serwisu w tempie ekspresowym, szybki powrót do domu, pakowanie i w drogę. Z Gliwic udaje nam się wyjechać o 18:45. Po szybkiej jeździe i trochę dłuższym załatwieniu, wcześniej wspomnianych spraw, na stoku meldujemy się o 20:30:eek: Kupujemy karnet na sześć wjazdów i jeździmy. Jest fajnie równo, twardo, zero przetarć i kamieni. Ludzi jeździ może z dwudziestu. Niestety zbyt szybko się to wszystko kończy : W każdym razie było warto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Jutro ruszają Baba i Cypisek w Korbielowie. Wisła:jutro wyciągi kanapowe w Nowej Osadzie i na Cienkowie, w niedzielę Stożek(krzesło) trasa czerwona. W poniedziałek w Ustroniu kanapa na Czantorii (trasa czerwona). Tyle ja znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 zbanować Przesadzasz! Uważam, że to bardzo dobrze jeśli na forum pojawią się przedstawiciele ośrodków narciarskich, bo wtedy można im wyłożyć nasz bolączki i skorzystać na tym mogą obie strony. A gdyby stali się zbyt nachalni, to żaden problem żeby ich przywołać do porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi