Adamek182 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 A mnie ciekawi co tam na COSiu słychać. Czy armatki słychać? O niedzieli to pewnie nie ma co marzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 A mnie ciekawi co tam na COSiu słychać. Czy armatki słychać? O niedzieli to pewnie nie ma co marzyć.... Słychać, słychać! Jak nie teraz to kiedy. Kilkanaście sztuk chodzi (sypie), na weekend powinno już coś z tego być. W SONie też. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Słychać, słychać! Jak nie teraz to kiedy. Kilkanaście sztuk chodzi (sypie), na weekend powinno już coś z tego być. W SONie też. COS to chyba żadnych kamerek nie ma : Nowa kanapa a reszta po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 (edytowane) COS to chyba żadnych kamerek nie ma : Nowa kanapa a reszta po staremu.życie .... okrutne przez to że, mnie nosi na narty .... i odwiedziłbym COS, ale tam śnieg jest reglamentowany .... w poniedziałek wieczorem ruszam na jednodniówkę (wyjazd z wawy 23 w pon powrót do wawy w śr 7 rano ) na gąsienicową , polskim Busem (w dwie strony przejazd 80 zeta_ mega tanio ) z Wawy gdyby ktoś? coś?, czekam na priv :)Jak mnie może nie nosić !!!Jak widzę coś takiego na Podhalu Edytowane 22 Styczeń 2014 przez jodek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 życie .... okrutne przez to że, mnie nosi na narty .... i odwiedziłbym COS, ale tam śnieg jest reglamentowany .... w poniedziałek wieczorem ruszam na jednodniówkę (wyjazd z wawy 23 w pon powrót do wawy w śr 7 rano ) na gąsienicową , polskim Busem (w dwie strony przejazd 80 zeta_ mega tanio ) z Wawy gdyby ktoś? coś?, czekam na priv Jak mnie może nie nosić !!! "Mega" to znaczy 10 do potęgi szóstej, znaczy milion. Jak to może być "80 złotych, milion tanio"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 (edytowane) "Mega" to znaczy 10 do potęgi szóstej, znaczy milion. Jak to może być "80 złotych, milion tanio"? +1 jak się nie ma do czego przy****, to można do niczego Pakuj się @Bumer i pośmigamy a nie się czepiasz Proste! Jeśli "mega tanio", to oznacza, że to kosztuje 80 zł *10^-6 (dziesięć do potęgi minus szóstej) w Warszawie się tak mówi i każdy to rozumie Edytowane 23 Styczeń 2014 przez jodek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 "Mega" to znaczy 10 do potęgi szóstej, znaczy milion. Jak to może być "80 złotych, milion tanio"? Proste! Jeśli "mega tanio", to oznacza, że to kosztuje 80 zł *10^-6 (dziesięć do potęgi minus szóstej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Dajcie już spokój z tym czepianiem się każdej pierdoły. Zajmijmy się tym czego dotyczy wątek, bo chyba zaczęła się w końcu zima?:smile: Jestem ciekaw jakie stacje wystartują w ten weekend w Beskidach? Na kamerkach widać, że napewno Zwardoń. Stożek i Nowa Osada pewnie poniedziałek, wtorek. Mam nadzieję, że zacznie też sypać i wreszcie zawitam na Pilsko ale o to już trzeba prosić Janka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 COS to chyba żadnych kamerek nie ma : Nowa kanapa a reszta po staremu. Jest kamera na trase fis. Teraz fajnie śnieżą http://vproxy.e-net24.pl/skrzyczne3.big 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 +1 jak się nie ma do czego przy****, to można do niczego Pakuj się @Bumer i pośmigamy a nie się czepiasz Sorry "jodek1" za moją zbyt impulsywną reakcję na Twoje mega!:sorrow:. Dla usprawiedliwienia podam, że nie trawię nowomowy w postaci "realizacji projektów", używania dla potwierdzenia, i jeszcze nie wiedzieć czemu, słowa "dokładnie", nadużywania słowa "tak", "prawda", czy kiwania palcami koło łba dla pokazania naocznie cudzysłowu. PS. Mam nadzieję że w sobotę już pośmigam na świętokrzyskich stokach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Polska to może nie jest, ale na Wielkiej Raczy (tuż za granicą) można już teraz pojeździć, na niebieskiej trasie w Dedovce: http://www.snowparadise.sk/snowparadise/sk/lanovky.html#snehove-spravy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Na Malince w Zgierzu też naśnieżają. Nie wiedziałem, że tam jeszcze w ogóle coś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Przyszła zima! Janek, wiesz coś na ten temat?! :wink:[ATTACH=CONFIG]13013[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Przyszła zima! Janek, wiesz coś na ten temat?! :wink: [ATTACH=CONFIG]13013[/ATTACH] Kilka razy pisałem. Spore mrozy ,ale w górach prawie bez naturalnego śniegu i od poniedziałku w dzień wyraźnie cieplej to warunki po otwarciu kilku tras ( Soszów chce otwierać już 25.01) będą średnie.http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=PL®ION=0001&WMO=x5230&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 Na 600m.n.p.m -1 to na 1000m.n.p.m około 3-4 stopni mrozu. Cieszmy się ,ze w ogóle pojeździmy. Pokrywa śniegu spadłego z chmur wygląda marnie http://pogodynka.pl/polska/snieg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 ( Soszów chce otwierać już 25.01) Ale to zajefajnie brzmi juz 25 stycznia :eek: :biggrin: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 (edytowane) Sorry "jodek1" za moją zbyt impulsywną reakcję na Twoje mega!:sorrow:. Dla usprawiedliwienia podam, że nie trawię nowomowy w postaci "realizacji projektów", używania dla potwierdzenia, i jeszcze nie wiedzieć czemu, słowa "dokładnie", nadużywania słowa "tak", "prawda", czy kiwania palcami koło łba dla pokazania naocznie cudzysłowu. PS. Mam nadzieję że w sobotę już pośmigam na świętokrzyskich stokach! Bo Ty Endrju to jesteś specyficzny Gość, z wysublimowanym poczuciem humoru :happy: Oryginał :happy: Się trzeba przyzwyczaić :wink: Strasznie żałuję, że nie będzie mnie w tym roku na otwarciu sezonu w świętokrzyskim - mam nadzieję, że wybaczycie??? Na usprawiedliwienie mam tylko tyle, że będę na otwarciu sezonu zupełnie gdzie indziej :biggrin: PS. SB naklejki dla nas wszystkich wysłał, więc jak tylko wrócę, to spotkanie trzeba zorganizować w pierwszym tygodniu lutego. Edytowane 23 Styczeń 2014 przez marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 W świętokrzyskim zima, choć naturalnego śniegu jak na lekarstwo :sad: Jednak wszystkie ośrodki śnieżą ostro od 2 dni. Wczoraj też znalazłem stronkę, na której są kamerki i zebrane informacje o najważniejszych stokach w okolicy (brakuje m.in. Bodzentyna i jednego czy dwóch niedaleko Sandomierza) http://narty-swietokrzyskie.pl/index.php Ja liczę na Tumlin, że jutro wystartuje. Reszta pewnie w weekend, choć po dzisiejszej wizycie na Telegrafie, to jeszcze im trochę zejdzie z naśnieżeniem, bo mają też najtrudniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 (edytowane) "W świętokrzyskim zima, choć naturalnego śniegu jak na lekarstwo :frustrating:" Potwierdza się, z tabeli zamieszczonej przez Janka wynika, że w Kielcach - SUKÓW jest 1 cm pokrywy śnieżnej! Przy tej okazji muszę się z Wami podzielić pewnym dręczącym mnie przewrotnym pytaniem. Od lat zastanawiam się czy dziewczyna z Sukowa byłaby dobrą żoną!:smile: BAŁTÓW RUSZA JUTRO O 12.00!!!:cheerful: Edytowane 23 Styczeń 2014 przez Bumer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Puchatek na Szrenicy rusza jutro, Śnieżynka się na razie śnieży. Są też nowe kamerki u nich: http://sudetylift.com.pl/webcam.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 http://korbielow.net/video_news/2014/2301/ W sobote najprawdopodniej ruszą w Korbielowie 2 krzesła - Baba i nowa kanapa. Oficjalne potwierdzenie ma być jutro, to info z fb Korbielów.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Dzisiaj byłem pożegnać się z Suchem w Poroninie :sorrow: ,jeździłem od około 16 do 18 :tongue: ,śnieg rozjeżdżony przez szkółki sporo lodu i małych chopek :eek: Założyłem naostrzone Racetigery, które radziły sobie z tymi warunkami b.dobrze :applause:Jutro wybieram się do Jurgowa, nigdy jeszcze tam nie byłem zobaczymy co mają do zaoferowania : pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Warunki do nartowania lekko patologiczne tzn. kasza po kostki i hopka na hopce ale mnie to ryba zjechałem raz i zameldowałem się w karczmie na spożyciu co nieco :biggrin: , męki przechodziła żona ale był to jej świadomy wybór :redface:, chyba się wyleczyła z Białki :biggrin: . pozdrawiam Wracając do Twojego wyjazdy do Białki Maikel... ...zostawiłeś Żonę samą na stoku : http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=7509&catid=member&imageuser=11740 Taką śliczną Dziewczynę? I się nie bałeś? : Lubisz ryzyko :stupid: Pozdrowienia dla Niej :happy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 ...zostawiłeś Żonę samą na stoku : I się nie bałeś? Miałem długą smycz pod napięciem :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Miałem długą smycz pod napięciem :biggrin: Myślałem, że odpowiesz - że w karczmie otoczony byłeś stadkiem długonogich brunetek :wink: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Myślałem, że odpowiesz - że w karczmie otoczony byłeś stadkiem długonogich brunetek :wink: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Nie da rady, moja Lady czyta czasem forum i jak coś jest nie halo to się czerwieni :biggrin: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi