wojmu Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Czas się chyba przeprosić z [ATTACH=CONFIG]12473[/ATTACH] :D:D Roobs fajny wieszak na rower. Też muszę sobie takie drzewko + fototapetę walnąć :biggrin: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil3ds Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 niestety ale w przyrodzie musi być równowaga... u nas ciepło a w Ameryce http://www.mountain-forecast.com/weather_maps/United-States?symbols=mountain.forecast.temp.top&type=lapse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Biały Krzyż-Szczyrk- końcówka nawet tam...Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Roobs fajny wieszak na rower. Też muszę sobie takie drzewko + fototapetę walnąć :biggrin: :stupid: Podbierasz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 (edytowane) Podbierasz mnie?Z tego zdjęcia wychodzi fajny oryginalny pomysł na wieszak. Ostatnio szukałem rozwiązań na jakieś uchwyty wieszaki na rowery.Nabyłem coś takiego - zdjecie z netaWidać, że zima w pełni :stupid: wszyscy na kompach siedzą Edytowane 5 Styczeń 2014 przez wojmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 heheh tez sie dzis wybieram na rowku posmigac skoro na nartach nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larino Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 W połowie lutego wybieram się w okolice białki, mam nadzieje że uda mi się wypróbować nowe narty jeszcze przed wyjazdem gdzieś na Śląsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art 7 Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Patrząc na układ baryczny przewiduje ochłodzenie pod koniec tygodnia.Gdyby wyż znad Rosji przybliżył sie to będzie mroźno ale nie koniecznie śnieżnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Z tego zdjęcia wychodzi fajny oryginalny pomysł na wieszak. Ostatnio szukałem rozwiązań na jakieś uchwyty wieszaki na rowery. Nabyłem coś takiego - zdjecie z neta [ATTACH=CONFIG]12475[/ATTACH] Widać, że zima w pełni :stupid: wszyscy na kompach siedzą Teraz wierzę Do tego jutro też wolne : Jednak wystarczy zastanowić się co mają w myślach właściciele stoków i wszystko co w koło aby humor się poprawił. My zawsze możemy pojechać w Alpy oni takiego komfortu nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 W Jurgowie warunki jak na aurę dobre tak wynika ze strony http://nowa.hawran.pl/n/19/styczniowy-dzien-na-stoku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Widać, że zima w pełni :stupid: wszyscy na kompach siedzą No właśnie idę auto pakować. Zima jest więc trzeba na nartach jeździć a nie płakać :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 No właśnie idę auto pakować. Zima jest więc trzeba na nartach jeździć a nie płakać :wink: Pobijasz swój zeszłoroczny rekord Sezon 2012/13 - 58 dni na nartach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Pobijasz swój zeszłoroczny rekord Sezon 2012/13 - 58 dni na nartach :wink: Realnie rzecz ujmując liczę, jak zrobię w tym roku 30stkę, to będzie ok. Zima z zeszłego roku była wyjątkowa. W samym grudniu spędziłem z tego co pamiętam na nartach 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Czas się chyba przeprosić z [ATTACH=CONFIG]12473[/ATTACH] :D:D Wczoraj kupiłem rowery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Wczoraj kupiłem rowery... Rozumiem,że moje slalomki mogę wystawić na sprzedaż. Bo Twój budżet na narty został przerzucony na rowery.:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Wczoraj kupiłem rowery... A ja nawet dzis zrobilem rowerem 15 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Ku pokrzepieniu serc: http://pogoda.onet.pl/wideo/nadchodzi-przelom-w-pogodzie-przed-nami-mrozne-dni,1346853/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKaczka Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Matuchno!!! Jaka bryndza. Jak jeżdżę nie pamiętam jeszcze takiej mizernej zimy. Jako takie warunki tylko na Podhalu. Niestety moja ulubiona Harenda wygląda jak wyleniały kot. Inne ośrodki zresztą podobnie. Jako tako wydaje się być Ski-suche. Może ktoś był na Litwince lub w Jurgowie, bo na stronie piszą że nie najgorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fibi Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 (edytowane) akurat to najlepsze warunki są w Białce Na wszystkich trasach należących do Kotelnicy , jest prawie 80 cm śniegu , najlepsze to , że mają zapas śniegu na conajmniej tydzień lub dwa besz śniegu .Żaden inny ośrodek w tej chwili nie może konkurować z Kotelnicą .PrawdopodobniE jak co roku przetrwają kryzys bez strat. A tu dowód dla niedowiarków http://kotelnica.webcamera.pl/ http://kamerynastokach.republika.pl/osrodek_kamery_bialka_tatrzanska.html Edytowane 5 Styczeń 2014 przez fibi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKaczka Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 No w Białce to słyszałem, że chcą dośnieżyć do 300 cm. Potem sprowadzą z Warszawy tę maszynę do drążenia metra i tymi tunelami mają zamiar puścić część narciarzy. Ponoć to ma zlikwidować przepełnione stoki A tak na poważnie to trzeba przyznać że gestorzy naprawdę dbają i tylko życzyć nam narciarzom więcej takich ośrodków z takim podejściem w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Prognoza dla Szczyrku na 15 stycznia na Skrzycznem -22C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 No tyle tylko że takie mrozy to tez nie halo. Lepiej by było minus 2 i niż. Ale cóż książę to niż nic Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Prognoza dla Szczyrku na 15 stycznia na Skrzycznem -22C Ponieważ boję się linczu,ukamienowania czy spalenia na stosie,jakie może zaliczyć nasz meteorolog janek 57 :wink: to ja pogodą się raczej nie zajmuję - ot słucham i czytam Moja prywatna-publiczna prognoza,bez jakiegokolwiek zgłębiania tematu. Po ostatnich wydarzeniach w Ameryce Północnej (-45) Sam wymyśliłem coś takiego. Ten cały, jak go tam specjaliści nazywają,wir arktyczny. Z nad Stanów będzie wirował w naszą stronę,troszkę się ociepli na Atalntykiem i nim dotrze do nas to dmuchnie "cieplutkimi" -25 stopniami Celsjusza. Choć ja się z tego wcale nie cieszę,to może za tę "moją prognozę" nie zostanę tutaj zlinczowany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 "Pażywiom, uwidim" jak mawiał klasyk. :stupid: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larino Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 -22 stopnie? A co to Sybir czy inne ustrojstwo? Będę musiał jeździć w kożuchu a nie w kurtce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi