simonsz_18 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 W Krynicy Azoty już nieczynne do odwołania, na Słotwinach jeszcze można pojeździć, ale podejrzewam że to już ostatki.. Na Jaworzynie też coraz mniej śniegu, chociaż jeszcze jeździć się da . Fatalna zima :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 no bo jak się widzi na zakopiance w drodze powrotnej 16 mln bmx x5 (nie pamiętam jak ten samochód, chyba niemiecki, się dokładnie nazywa:angry:) i 0,8 mln toytoy land cruiser V8 (cholera, znów chyba coś pomyliłem, ach te kolory na tych flagach:redface::redface:) to się wie co i jak. : Bo to pokupio na kredyty te łupy za ostatnie piniondze.:crazy: A pote nimajo na prawdziwe nartowanie. I muszo sie jechać polansuwać na Krupówki i okolice.:sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 W Krynicy Azoty już nieczynne do odwołania, na Słotwinach jeszcze można pojeździć, ale podejrzewam że to już ostatki.. Na Jaworzynie też coraz mniej śniegu, chociaż jeszcze jeździć się da . Fatalna zima :sorrow: Prognoza numeryczna znowu zmieniła się na niekorzystną.Mroźna zima najwcześniej po 11.01.2014.: Bardzo taką ciepła zimę (wczoraj plus 13 w cieniu w rejonie Katowic) chwali sobie większość Rodaków np. zdecydowana większość mojej bliższej i dalszej rodziny.Dla mnie to jest nienormalne bo średnia grudnia to lekko poniżej zera (dla rejonu Katowic) a nie plus 8 stopni a taka średnia jest za ostatni tydzień. Tak ciepło to powinno być w październiku a nie w grudniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 (edytowane) Prognoza numeryczna znowu zmieniła się na niekorzystną.Mroźna zima najwcześniej po 11.01.2014.: Bardzo taką ciepła zimę (wczoraj plus 13 w cieniu w rejonie Katowic) chwali sobie większość Rodaków np. zdecydowana większość mojej bliższej i dalszej rodziny.Dla mnie to jest nienormalne bo średnia grudnia to lekko poniżej zera (dla rejonu Katowic) a nie plus 8 stopni a taka średnia jest za ostatni tydzień. Tak ciepło to powinno być w październiku a nie w grudniu.Mnie też krew zalewa, jak słyszę 'ależ pięknie! ale lampa! takiej zimy to nie pamiętam"... :(A zmieniając temat... zaczyna mi to chodzić po głowie. Mnie tam X5 i LC nie przeszkadzają - przynajmniej na fajne fury popatrzę Z właścicielami, to już różnie bywa :biggrin: Rusin - ski. Obraz sprzed 4 minut. Edytowane 29 Grudzień 2013 przez ROCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Pojechałem, Harenda nie ciekawie, Szymoszkowa chodzi i nawet nie źle wygląda. Chyba wale na Jurgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Pojechałem, Harenda nie ciekawie, Szymoszkowa chodzi i nawet nie źle wygląda. Chyba wale na Jurgów.to możesz się zawieźć... na ich kamerze wygląda to tragicznie chodź niżej piszą co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Q.... u nas brak śniegu a w Alpach włoskich i szwajcarskich spadło ok metra w kilka godzin http://pogoda.wp.pl/gid,16289697,kat,355,title,W-kilka-godzin-spadl-ponad-metr-sniegu-zobacz,galeria.html. U nich źle i u nas nie dobrze a mogłaby natura wypośrodkować. A to wszystko wina Tuska:stupid: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Chciałem dziś pojechać na Biały Krzyż... Popatrzyłem tutaj: http://oognet.pl/content/player/1180 i chyba już nie chcę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 no bo jak się widzi na zakopiance w drodze powrotnej 16 mln bmx x5 (nie pamiętam jak ten samochód, chyba niemiecki, się dokładnie nazywa:angry:) i 0,8 mln toytoy land cruiser V8 (cholera, znów chyba coś pomyliłem, ach te kolory na tych flagach:redface::redface:) to się wie co i jak. : Własnie niektórzy smigaja na stoku w Białce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Cześć Własnie niektórzy smigaja na stoku w Białce [ATTACH=CONFIG]12352[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]12353[/ATTACH] "Śmigają" - niezłe! Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Własnie niektórzy smigaja na stoku w Białce [ATTACH=CONFIG]12352[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]12353[/ATTACH] to dobrze. już się bałem, czy wszyscy dojechali :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 (edytowane) Grunt to umieć sobie zorganizować wypoczynek,w porządnych warunkach narciarskich.:wink: :crazy: Wiem co mówię.: :stupid: Sam kiedyś przywitałem tam właśnie Nowy Rok.: Ale było troszkę mniej gości.:cheerful: Edytowane 30 Grudzień 2013 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Sam kiedyś przywitałem tam właśnie Nowy Rok.: Co prawda nie tam, ale mnie również zdarzyło się witać nowy rok "na bani". Jak patrzyłem na garstkę ludzi bawiących się wokół mnie to też mi się zdawało że jest kupa ludzi Patrząc na te obrazy się zastanawiam, czy one na pewno są na Kotelnicy, a nie przypadkiem na "Bani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Cześć "Śmigają" - niezłe! Pozdrowienia A bo to jest taki nowy śmig "białczański"- skręt w lewo i hamowanie a następnie skręt w prawo i znów hamowanie :biggrin: itd. Patrząc na te obrazy się zastanawiam, czy one na pewno są na Kotelnicy, a nie przypadkiem na "Bani" Kotelnica a ta kolejka to chyba Pasieka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 W górach chwycił mrozik i złoty groń śnieży nie wiem czy dobrze widze ale na Ski Gruniky też się coś dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 obraz ze Złotego Gronia z godz. 18.30 wieje optymizmem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 wieje optymizmem Tyle tylko, że narazie wieje tylko na dole oto kawałek informacji z ich strony odnośnie jutrzejszego sylwestra "Z całą pewnością jednak będzie działał wyciąg talerzykowy oraz punkty gastronomiczne. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hol02 Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Jak widzę to złoty groń Istebna na górze nie wygląda przekonywująco podobnie Wisła Stożek Cieńków póki co się poddali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 A mi to wygląda na Zagroń : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Koledzy, jak w Kotelnicy wygląda pod względem obłożenia ludzi na stoku 1 stycznia? Z góry dzięki. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Koledzy, jak w Kotelnicy wygląda pod względem obłożenia ludzi na stoku 1 stycznia? Z góry dzięki. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka co roku dramatyczne kolejki czyli 3 minuty jazdy 20-30 czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Koledzy, jak w Kotelnicy wygląda pod względem obłożenia ludzi na stoku 1 stycznia? Z góry dzięki. byłem w zeszłym roku, tak do 11 można było w miarę, bez wiekszych kolejek, pojeździć, później juz sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Nie wszędzie było minus 3 stopnie . Patrz strona SON. W dolinach wystąpiła inwersja osiadania czyli w dolnych częściach tras było zimniej niż w górnych. To śnieżenie chyba pójdzie na marne bo od 02.stycznia trochę się ociepli. W prognozie numerycznej (wyliczonej przez komputery ) do 16. stycznia porządnej zimy nie widać. Tylko w nocy możliwe przymrozki i to tylko lokalnie ::mad:::angry:: Janek57 - fakt - tam nie zaglądałem bo uważam to miejsce za jeden wielki przykry skansen który omijam szerokim łukiem po wielu dziwacznych przygodach .... to taka czarna dziura w polsce dla mnie - przykre to ale prawdziwe - jestem po prostu uprzedzony do tej rejonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 byłem w zeszłym roku, tak do 11 można było w miarę, bez wiekszych kolejek, pojeździć, później juz sajgon Zawsze jestem rannym ptaszkiem na stoku tak że Twoja odpowiedź dobrze wróży :-) Stoki są dobrze przygotowane? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2013 Zawsze jestem rannym ptaszkiem na stoku tak że Twoja odpowiedź dobrze wróży :-) Stoki są dobrze przygotowane? wtedy były dobrze, generalnie Białka dosyc dobrze przygotowuje stoki, biorąc pod uwagę liczbę osób, która tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi