marboru Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 (edytowane) Test kasku z szybką po dzisiejszej poniższej relacji... ...znajdziecie tu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/18387-Test-kasku-z-szybk%C4%85-Uvex-quot-Uvision-Visor-quot-.?p=186213&viewfull=1#post186213 Edytowane 19 Styczeń 2014 przez marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 MB, chyba (na pewno) przesadzasz, co Ci się często zresztą zdarza... A z cennych rad trzeba wyciągać wnioski na przyszłość... To kolejna rada... Pozytyw jest jeszcze jeden, od wtorku/środę... mróz i śnieżenie. Będzie lepiej, to i nastroje się poprawią... Sorry. Niech będzie,że przesadzam. Zdarza mi się dość często przesadzać - taka profesja. :angel::biggrin: Ale Ty też przesadzasz - usprawiedliwiając dziadostwo i pazerność włodarzy SN Wierchomla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski or die Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Nie pisałem o tym, ale o warunkach w Szczawniku (Muszyna)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Zadzwonił Michał "mifilim". Zapytał. a kto to tam tak ładnie tak stoi i czeka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 dziadostwo i pazerność włodarzy SN Wierchomla. +1 Wystarczy wejść na ich stronę SPA, a narty to tylko dodatek. Szkoda im kasy na naśnieżanie , żarcie kiepskie , inwestycji brak .... ten ośrodek się cofa !!!! Wiem że, tam nie pojadę mdli mnie ta ich pazerność i dziadostwo Na Podhalu nie płaciłem NIGDZIE za parking !!!! Podhale nadrabia zaległości, tam widać rozwój, zdecydowany plus dla nich !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 +Podhale nadrabia zaległości, tam widać rozwój, zdecydowany plus dla nich !!!! wierchomla... wiadomo jak jest :sorrow: byłem w zeszłym roku po wielu latch niebycia i... wiadomo jak jest :sorrow: ale, że na podhalu jest nadrabianie zaległości, to ...chyba nawet JC nie słyszał. no ... może SB miał jakieś przecieki:confused:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeshek86 Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Mrągowo G4WA ja byłem dzisiaj w Mrągowie, cały dzień ok -7st. Może stok nie jest wymagający, ale całkiem fajny. Narazie otwarta połowa co powoduje kolejki do orczyka. Jednak warto było pojechać i troszkę pozjeżdżać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski or die Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Myślę, że kto jak kto, ale JC słyszał... i nawet filmy o tym kręcił... i zdjęcia zamieszczał... W Wierchomli, wiadomo jak jest, natomiast, jak widzę, nie wiadomo jak w Szczawniku (Muszyna)... A z tymi parkingami, to faktycznie można by coś zrobić... Choć i tak o połowę tańsze, niż w pobliskiej Krynicy (Jaworzyna). Myślę, że włodarze czytają... i wyciągną wnioski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski or die Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Jodek1, a z tym żarciem kiepskim w Wierchomli, to przesadziłeś!!! I to grubo!!! To Ty na tym Podhalu chyba na Kotelnicy nic nie jadłeś!!! Chociaż, a propos Podhala - polecam Rusiń-ski!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fibi Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 prognoza pogody http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/prognoza-na-16-dni-jedni-beda-trzasc-sie-z-zimna-przy-11-st-c-u-innych-az-5-st-c,111373,1,0.html . Z najnowszych prognoz tvn meteo wynika , że do końca stycznia mamy na południu po zimie . Ciekawe który ośrodek najdłużej wytrzyma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 A ja byłem dzisiaj w Mrągowie, cały dzień ok -7st. Może stok nie jest wymagający, ale całkiem fajny. Narazie otwarta połowa co powoduje kolejki do orczyka. Jednak warto było pojechać i troszkę pozjeżdżać.[ATTACH=CONFIG]12955[/ATTACH] To trochę erzac, ale przy odrobinie wyobraźni można jeździć :laughing: Byłem i bardzo mile wspominam. Oj, wali na dekiel ta zima :stupid: Na północy śnieg. Znaczy się nad morzem, w górach odwilż. W Alpach pełno turystów. Czyżby to kara boska dla tych co ino dutki liczą? :crazy: Południe tymczasowo migruje do centralnej i północnej Polski :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/prognoza-na-16-dni-jedni-beda-trzasc-sie-z-zimna-przy-11-st-c-u-innych-az-5-st-c,111373,1,0.html . Z najnowszych prognoz tvn meteo wynika , że do końca stycznia mamy na południu po zimie . Ciekawe który ośrodek najdłużej wytrzyma . Co to znaczy wytrzyma skoro w tej chwili w Beskidzie śląskim oprócz pojedynczej górki ( Biały Krzyż) nic nie ,,chodzi''. Pytanie powinno brzmieć . Ile S. narciarskich w Beskidzie śląskim zdoła otworzyć pojedyncze trasy w najbliższych 6-8 dniach ? Żeby zakończyć optymistycznie. Przewiduję dwutygodniową śnieżna i mroźna zimę w lutym 2014 na południu Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Przewiduję dwutygodniową śnieżna i mroźna zimę w lutym 2014 na południu Polski. Uzasadnisz to jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Uzasadnisz to jakoś? Za 10 dni:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 idzie zima...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Myślę, że kto jak kto, ale JC słyszał... i nawet filmy o tym kręcił... i zdjęcia zamieszczał... W Wierchomli, wiadomo jak jest, natomiast, jak widzę, nie wiadomo jak w Szczawniku (Muszyna)... A z tymi parkingami, to faktycznie można by coś zrobić... Choć i tak o połowę tańsze, niż w pobliskiej Krynicy (Jaworzyna). Myślę, że włodarze czytają... i wyciągną wnioski... Masz na myśli wyrównanie cen z Jaworzyną Krynicka?:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 (edytowane) Uzasadnisz to jakoś? Za 10 dni to nie trzeba będzie niczego uzasadniać! Uzasadnienie będzie widać na własne oczy! I pod stopami, znaczy nartami! Mam rację "janek57"?:smile: Na razie to na "szkieletczyznie" ino pod nogami czuć, lodowica!!!!!! Siedżta w domu i nigdzie nie wychodżta, bo możeta sie połamać, i jak bedzieta na tych nartach jeżdzić, ło moja Matko Bosko jedyno! Edytowane 20 Styczeń 2014 przez Bumer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski or die Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Raczej myślę o wliczenie parkingu w cenę karnetu... Zresztą była już o tym mowa na forum. Nie muszę nikogo przekonywać, że jest to dużo bardziej oczekiwane przez wszystkich, niż obecne rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 A ja byłem dzisiaj w Mrągowie, cały dzień ok -7st. Może stok nie jest wymagający, ale całkiem fajny. Narazie otwarta połowa co powoduje kolejki do orczyka. Jednak warto było pojechać i troszkę pozjeżdżać. Ale przewrotność pogody na północy zima -śnieg a w górach deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Co to znaczy wytrzyma skoro w tej chwili w Beskidzie śląskim oprócz pojedynczej górki ( Biały Krzyż) nic nie ,,chodzi''. Zapewne chodziło o to, który osrodek TO wytrzyma...... (finansowo również) :-( Ale przewrotność pogody na północy zima -śnieg a w górach deszcz. W końcu tam bliżej do bieguna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Nigdy nie mów nigdy! :angry: Zarzekałem się że w Wierchomli już się nie pojawię Nie wiem po co sie tam męczyłeś, jak w Bachledovej i Łomnicy są całkiem przyzwoite warunki. W pobliżu też Jurgów i inne ON. Odległość do przejechania podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Nie wiem po co sie tam męczyłeś, jak w Bachledovej i Łomnicy są całkiem przyzwoite warunki. W pobliżu też Jurgów i inne ON. Odległość do przejechania podobna. Też tak planowałem, ale koledzy mnie przegłosowali. :smile: Sentyment, już nie mój, ale zwyciężył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Za 10 dni:cool:: Za 10 dni uzasadnisz,czy za 10 dni bedzie zima?Napisz dlaczego tak uwazasz.Na jakiej podstawie?Na podstawie modeli pogodowych ktore co aktualizacje pokazuja cos innego?Czy o tak sobie rzuciles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Za 10 dni uzasadnisz,czy za 10 dni bedzie zima?Napisz dlaczego tak uwazasz.Na jakiej podstawie?Na podstawie modeli pogodowych ktore co aktualizacje pokazuja cos innego?Czy o tak sobie rzuciles. Nagabujesz:eek:Nie rzuciłem ,ale przebieg pogody do 29.01.14 decyduje o procentowym prawdopodobieństwie około 15 dni mroźnej pogody w południowej Polsce w lutym 2014.Cały luty czyli średnia temperatura miesiąca będzie dla południa Polski w normie czyli dla Katowic między 0 a -1 stopnia. Więcej 29.01.14. Modele traktuje z dużą rezerwą bo dobre są na 72 godziny ,dalej sprawdzalność bliska zeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 na Poniwcu zaczyna padać śnieg:laughing: http://oognet.pl/content/details/1224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi