miraz Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 (edytowane) Sprzedam dziecięce buty Dalbello CX1 26 1/2 214mm skorupa długość wkładki 17 cmButy kupione jako nowe. Cena 140 razem z przesyłką. Edytowane 18 Listopad 2013 przez miraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Cena przez pół i może znajdziesz chętnego? Akurat ostatnio troche szukałem i nowe w Martes Sport były za 179 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 17 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Cena przez pół i może znajdziesz chętnego? Akurat ostatnio troche szukałem i nowe w Martes Sport były za 179 PLN Cena do negocjacji.... Jesteś zainteresowany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 byłem zainteresowany, 3 dni temu kupiłem komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Co w koncu kupiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Tecno Pro Sweetly dł 80cm do kompletu buty i kijki reż Tecno Pro. Takie kolorowe z kwiatuszkami :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi