JC Napisano 20 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Dobry wieczór, Dzisiaj był TEN dzień :biggrin:! Jaka była rano pogoda widać na zdjęciu jakie zamieściłem. Jak wsiadałem do gondoli lekko prószyło, a górnej stacji nie było widać. Jedna z biegiem czasu... Sprawdza się zasada - Jak się ciężko pracuje, to zostanie to wynagrodzone! Dzisiaj miałem nagrodę! Aaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Przecież na to nie da się patrzeć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Przecież na to nie da się patrzeć :wink: Racja, dlatego jeździłem z zamkniętymi oczami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 (edytowane) JC kto Ci na tym pustkowiu robił zdjęcia :wink: ? Edytowane 20 Listopad 2013 przez andy-w literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 JC kto Ci na tym pustkowiu fobił zdjęcia :wink: ? Obsługa wyciągu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Mnie ciekawi jakie masz odczucia po pobycie w Maso Corto i Soldzie. Chodzi mi oczywiście o porównanie tych dwu ośrodków. Gdzie jest,czy może gdzie czujesz się lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Podobno za pokazywanie takich zdjęć ludziom przed sezonem idzie się prosto do piekła!!! Swoją drogą całkiem przyjemnie się na to patrzy - nogi same się rwą. Czytam wątek trochę jak Wróżka. Ominęło mnie początkowe zgadywanie, więc teraz pobawię się w detektywa: - zaintrygował mnie wpis dot. opon - wszak to nie byle kapcie i występują w nie byle jakich rozmiarach - pierwsze zdjęcie z samochodu, to z nawigacją --> miałem już pomysł na markę - zdjęcie przez przednią szybę, gdzie widać maskę --> mam już kandydata JC, czyżby wu sto sześćdziesiąt cztery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Podobno za pokazywanie takich zdjęć ludziom przed sezonem idzie się prosto do piekła!!! Swoją drogą całkiem przyjemnie się na to patrzy - nogi same się rwą. Czytam wątek trochę jak Wróżka. Ominęło mnie początkowe zgadywanie, więc teraz pobawię się w detektywa: - zaintrygował mnie wpis dot. opon - wszak to nie byle kapcie i występują w nie byle jakich rozmiarach - pierwsze zdjęcie z samochodu, to z nawigacją --> miałem już pomysł na markę - zdjęcie przez przednią szybę, gdzie widać maskę --> mam już kandydata JC, czyżby wu sto sześćdziesiąt cztery ? Dokładnie to wu sto sześćdziesiąt cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Jeeeeest!!! Wygrałem czapeczkę! A tak serio - jakbyś kiedyś potrzebował kierowcy, to wiesz... wal śmiało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Oj tam, taki sobie poranek... Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 To pachnie drogą powrotną. :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 To pachnie drogą powrotną. :sorrow: Nie, to pachnie ucieczką, jak ten szczur z tonącego okrętu, Sulden tonie w chmurach to się spieprza w inne miejsce:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Nie, to pachnie ucieczką, jak ten szczur z tonącego okrętu, Sulden tonie w chmurach to się spieprza w inne miejsce:rolleyes:: No właśnie - wchodzi człowiek kulturalnie na fejsa, a tu bach! "skionline.pl dodał nowe zdjęcia" ... A w Katowicach deszczowo i pochmurno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 To pachnie drogą powrotną. :sorrow: Tak wyglądała droga powrotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 (edytowane) Tak wyglądała droga powrotna Przecież nie napisałem,że droga powrotna do domu. Ale z Soldy żal wyjeżdżać. Tylko nie mogę rozpoznać bo nie byłem jeszcze. Ale będę strzelał. Droga powrotna prowadzi przez Soelden? :tongue: Boze prowodź. Tak mawiają górale. Boze prowodź Figo takimi krentymi ścieskami zawse do domu. No łocywiście z nartowanio , bo do baru nie chodzem. Edytowane 21 Listopad 2013 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 (edytowane) Haaaa,ha,ha jestem dumny z siebie trafiłem! Teraz się doczytałem,... ...i co widzę? widzę napis Soelden Powodzenia JC!!! Edytowane 21 Listopad 2013 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 JC - do kiedy będziesz w Oetztal ? Może jakieś spotkanko na stoku ? My od soboty będziemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 W dziale Stacje dodałem galerię z jednego z moich wiosennych wypadów do Soldy / Sulden - na zdjęciach region Langenstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi